Mamici de mai-iunie 2005 (56)
Raspunsuri - Pagina 10
gabitzam spune:
Loreen, cine descopera asta cu adormitul kupilului, are un premiu de la mine. Pina atunci, ma asez si un in coada cu disperatele
Imi cade capul de oboseala. Daca dormea el, poate apucam sa pun si eu capul jos. Cel mai mult am reusit sa stau in pat 15 minute.
Gabitza si bebe Andrei-Stefan
(25.05.05)
Androix spune:
Bai deci de cate ori scriu nici nu mai zic ce usor adoarme Filip si cat dorm si eu pe langa el, ca mi-e si rusine de voi. Mi-e mila de voi si imi imaginez ce naspa trebuie sa fie sa nu poti sa mergi nici la toaleta sau sa nu poti pune capul jos o jumatate de ora. Eu cand e Filip mai agitat il adorm cu muzica. Cantecele de leagan cantate de Corina Danila, tot o cutiuta muzicala dar numai cu cantece de leagan. Adoarme piticul instantaneu, mai nasol este ca de cele mai multe ori adorm eu inaintea lui.
Vad ca de patru nopti a renuntat la masa de 11-12 si se trezeste direct intre 2 si 3. Apoi ne mai vedem in oki dimineata la 5-6. Iar azi dupa ce l-am alaptat la 9 am mai adormit si eu impreuna cu el pana la 12. Asa mai iepureste ca el se saturase de somn si se plictisise dar oricum m-am trezit super fresh.
Nu stiu, incercati si cu muzica d-asta linistita. Nu stiu ce sa va mai spun pentru ca de fapt eu cred ca nu este nici un secret. Pur si simplu dupa cum ai norocul: copilul doarme sau nu, are colici sau nu. ![]()
Ce sa facem mamicilor, asta e, nu pot decat sa va incurajez spunandu-va ca aveti niste copii minunati, frumosi, care va vor umple sufletul de lumina si aceste zile in care sunteti rupte de somn vor deveni o amintire palida in cateva luni. Capul sus! 
Andreea mamica lui
Filip Stefan
Pozici cu Filip
corni spune:
Androix,Gabitzam,Lucas,Loreen va multumesc pentru urarea de bun venit si pentru raspunsurile promte cu toate ca sunt nou venita.
Asi vrea sa atasez si eu cateva poze cu fetita mea si nu stiu cum se procedeaza.Daca vrea cineva sa ma invete, va rog.
Corni si bebe(Timeea)
lucas spune:
Cornidaca iti este mai usor, du-te la link-ul cu pozele lui Matei , intra la my photo, si de acolo cred ca te descurci, dai un user, te descurci.
sau mai simplu http://community.webshots.com
Matei (21.05.2005)
http://community.webshots.com/user/matei2005
lucas spune:
Androix ce muzica !!!!!!am pus la muzica de mi s-a facut capul mare, si are si la patut muzica!
nu stiu cine zicea ca tine chestia asta 4 luni 

cine rezista!!!!!
am inceput sa ii dau sa manince in mijlocul patului, in special noaptea ca mie frica sa nu il scap! daca adorm si cade din brate!????
Matei (21.05.2005)
http://community.webshots.com/user/matei2005
Florentina G spune:
Multi pupici la mamici si burticilor care au mai ramas!
Si eu ma laud cu Maya, in privinta somnului, pana astazi nu am avut nici o noapte pierduta, ea se trezeste doar o singura data in jur de ora cinci si atunci doar o schimb repede, manaca si doarme din nou pana pe la 10 - 11.00.
De doua zile am inceput sa-i dau siropelul pentru gaze, se numeste Mylicon (Ruxel, tu m-ai intrebat cum se numeste) si scoate niste ragaieturi dupa ce manaca, de ne sperie pe toti!!!
Ieri am fost sa depunem actele pentru pasaportul Mayei iar cand a trebuit sa-i faca poza nu a vrut sa se trezeasca de nici un fel! Am tras-o de nas, de picioruse, am incercat sa o ridicam, sa o miscam, avea un somn greu..... asa ca a ramas sa mergem astazi din nou sa ne tragem in poza!
Iuliana, ai niste fete de invidiat! Una mai frumoasa ca alta! Si Emma e asa de dulcica cand o dragaleste pe Diana! Si mie mi s-au umflat picioarele rau dupa ce am nascut, insa dupa o saptamana mi-am revenit, eu m-am gandit ca a fost din cauza anesteziei.
NewMami, cred ca acum ai nascut deja, sper ca tu si bebe Patrick sunteti bine, asteptam sa te refaci repede, sa vi sa ne povestesti cum a fost!
Felicitari si celorlate mamici care au nascut de curand si Bun Venit noilor venite care au aparut pe listuta de mamaici!
Tina si
Maya
pozele noastre
monicica spune:
Salut
imi pare tare rau de mamicile care au probleme cu somnul bebelusului. Eu oricum nu prea am altceva mai bun de facut, ca tot astept si bebele nu da nici un semn ca ar vrea sa ne cunoasca, asa ca o sa imi dau si eu cu parerea, daca spun prostii nu va suparati pe mine. Am cautat prin cateva carti nemtesti si pe langa metodele clasice: sa-l schimbi, sa-i dai de mancare, sa-l bati pe spate, sa-l legeni etc. stiti voi mai bine...zic astia ca o metoda mai neconverntionala ar fi sa ii pui zgomote cu care el este foarte familiar si ii aduc aminte de fericita perioada din burta mamei: adica tot felul de "fasaieli" si "chiraieli" ca sa zic asa. Pe aici prin magazine am si vazut cd-uri cu astfel de "muzici". In casa, cica cel mai usor de obtinut zgomotele astea ar fi pe la bucatarie la spalat vasele sau pe langa masina de spalat. Nu stiu cat de ajutor o fi asta...va tin pumnii sa aveti parte de somn :)
NewMami spune:
Fetelor:
Sper ca scriu in forumul care trebuie, pentru ca la aparat nu este newmami ci new daddy. In sfarsit, dupa o zi epuizanta, Ancuta a dat nastere prin cezariana micutului Patrick Ryan ieri seara la 19:55. Patrick este sanatos si cooperant cu parintii si asistentele. La nastere a avut 3.305 kg si 53 cm lungime.
Am reusit sa si public cateva poze care sper sa va faca placere. Copiati linia de mai jos in browser-ul de internet si urmariti link-ul spre albumul foto.
http://cards.webshots.com/cp-100911852-mpJp-album/369974477oQscHy
sau urmati link-ul spre albumele Ancutei si selectati albumul "Patrick Ryan"
Bafta celor care inca au de trecut acest hop.
NewMami &
Patrick Ryan
http://community.webshots.com/user/newmami2005
beatriced spune:
Neata!
Mai eu nu prea am probleme cu bebe in sensul ca il pun in pat la 23.00 se trezeste pe la 2, apoi mananca si se mai trezeste pe la 5 iar mananca si se mai trezeste pe la 7... Eu am incercat o varianta care da roade. Pregatiti-va lapte de la san intr-un biberon si dati-i sa manance. Eu am observat ca doarme mult, mult mai mult si totodata se satura. Cand ii dadeam de la san nu se satura asa de bine si se trezea mai repede... Poate o functiona si la voi! Merita sa incercati!
Mami de
Alex mancacios
beatrice