Mamici de septembrie - octombrie 2005 (38)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Spuneti-mi cele care sunteti deja in luna a 7a daca v-a chemat medicul la vaccin antitetanic..eu trebuie trebuie sa ma duc saptamana viitoare ...in saptamana a 30 a...nu am mai auzit pe nimeni pe site.
Am calculat cate zile au mai ramas pana la DPN de pe 3 septembrie ..82 zile adica 11 saptamani si ceva.

Marlena & Alexandra..saptamana a 29 a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Eu ma duc oricand la baie si ziua si noaptea si mai fac si extrem de putin...cred ca o sa devina camera in care-mi petrec cel mai mult timp .
Din curiozitate mi-am masurat si burta crezand ca a crescut dar e tot 93-94 cm in schimb cred ca a crescut greutatea ei ..densitatea.

Marlena & Alexandra..saptamana a 29 a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Buna dimineatza frumoaselor! Mie mi-e un somn, m-as culcusi oriunde...
Bun venit FLory! Sarcina usoara si un BB sanatos si frumos si norocos! Si felicitari pentru alegerile de nume frumoase, Carmi si Gina!
Va pup,
Mihaela 24++

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

, fetele !

Ioana, ai scris Antonio in loc de
Antonino. Cand ai tu timp, mai baga un
´n´acolo.. Sa traiesti !
pupici la mamici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Pe mine m-a chemat pt vaccin in sapt 31 dar n-as prea vrea sa-l fac, am auzit tot felul de chestii naspa despre el. Nu stiu ce decizie sa iau.

Fetelor, plec la mare maine. Sa va gasesc bine, sanatoase, grase si frumoase!

Ma, da' cat munciti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Tonnia, soare si petrecere frumoasa la mare !
Plec si eu saptamana viitoare, abia astept sa scap de frigul
de aici.
Pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Eu am facut acest vaccin acum 2 ani, am inteles ca are imunitate pentru 10 ani. Nu cred ca il voi mai face. Azi il intreb pe doctor.
Nici la mine nu a crescut burta in cm, dar mi s-a ridicat deasupra buricului.

Codruta & 28 saptamani

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Tonnia, dixtractie placuta!!! Sa ai vreme buna, sa-ti mearga totul din plin si sa ne-aduci si noua cate o scoica! Si atentie la soare, sa nu stai prea mult cu burta-n sus!

Mihaela 24++

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia_Hurducas spune:

Buna dimineata gravidute!

Vineri seara i-am cumparat lui bebe o pereche de botosei si o caciulita. Asa o senzatie frumoasa este sa cumperi lucrusoare pentru copilul tau…Sotul meu se uita mirat la botosei si la caciulita si zicea ca sigur o sa ii fie mari, el nu isi poate imagina un copilas asa mic. Si i-am comandat si caruior in Germania, care poate fi folosit de la 0-4 ani. Foarte frumos, am si poza si sora mea a prins o oferta cu 130 euro. Excelent.

Miercuri incep cursurile de gravidute – Scoala mamei (adica gimnastica, tehnici de respiratie, vizita in sala de nasteri, cursuri de infasat copii etc). Sunt organizate in cadrul maternitatiii si o sedinta costa 250.000.

In rest, cu mersurile la toaleta sunt la fel, adica foarte des si m-am hotarat san u iau nici un medicament pana nu vine dr. mea din concediu. Pana acum am trei retete de la 3 dr. Bine ca deocamdata nu este o froma grava.

Flory, bine ai venit!

Spuneti-mi si mie unde gasesc legea sau modul in care se calculeaza concediul pre si postnatal? Contabila mea sustine o cu totul alta teorie.

Flavia 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Antonia distractie placuta la mare!!!
Va invidiez ca sunteti asa aproape de mare. Si mi mi-ar fi placut sa petrec cateva zile acolo. Dar....la anu, cu pitica!!!! Oare e devreme la 10 luni cu bebe la mare??? Cred ca nu!

Codruta & 28 saptamani

poze

Mergi la inceput