Mamici de septembrie - octombrie 2005 (38)
Raspunsuri - Pagina 8
codruta_grg spune:
Flavia, nu ai cum sa imi trimiti si mie poza cu caruciorul? Si eu am cumnata (si nasa noastra de cununie) in Germania, care vine in iulie in Romania. O pun si pe ea sa caute ofertele de carucioare!!!
Codruta &
28 saptamani
poze
nanadana spune:
Tonnia la mare ,la soare ce placere
,eu iti doresc un sejur cit mai placut si frumos ![]()
Vorbiti de pipi ,eu merg de 2 ori seara si fac nu gluma ,ba chiar cite odata adorm pe buda 
dana
nicole74 spune:
Buna gravidutelor!
Ioana din punct de vedere juridic nu este nici o problema privind succesiunea CM, CO, CIC. Deci poti linistita. De asemenea, poti sa te intorci la munca la un moment dat (daca se schimba legea), te intorci 1 sapt. sau cat vrei si apoi faci cerere pentru CIC.
Ce spuneai sa o intreb pe doctora? Am sa merg joi la cabinet.
Pupici
Nicole 28 saptamani
Ioana75 spune:
Carmi

am pus n-ul la loc
.
Mie nu mi-a zis nimeni de nici un vaccin, nici dr mea nici dr de familie.
Da Flavia, zi-ne si noua marca si modelul de carucior, ca am si eu la cine sa ma "lipesc" sa-mi aduca din Germania (e un tip, nu-l pot pune pe el sa umble prin magazine ca nu se pricepe
). Mersic
. Aaaa, si poti trimite poza pe adresa noastra comuna de mail, in felul asta tu trimiti doar o data, si noi restul de 91 de
ne putem uita la ea
.
Eu am mai slabit citeva sute de grame in ultima saptamina
. V-am zis ca m-a invatat bb, si stomacul meu a ajuns cit o juma' de pizza
.
Ioana
kid2003 spune:
Buna fetele cochetele!
Jadi, felicitari pentru sabotzei, lasa ca isi revin picioarele noastre la normal. Am incercat dimineata o pereche de balerini pe care i-am purtat toata primavara cu succes. Sunt marimea 37, adica atat cat port...nu mai imi vin, ma strang la varf si am si picioarele mai umflate ca nu ii suport...Noroc ca vine vara si pot sa imi port sandalutzele, ies degetele mai inafara si gata. Oricum saptamana asta ma duc la cumparat incaltari, asta e momentul meu preferat...imi place mai mult sa cumpar pantofi decat haine.
Flory, bine ai venit si un bebe frumos, sanatos si norocos!!!
Ah, ce bine va fi la mare, si eu plec de azi intr-o saptamana, am inceput deja sa numar zilele. Ma gandesc cu nerabdare, mai ales ca acolo unde merg, in Antalya,e cald si bine. O sa stau sub umbrela si o sa inot cat pot de mult.
Tonnia, eu nu fac vaccinul antitetanos. Doctorul meu e impotriva lui, il considera o tampenie invechita...deh, nu stiu ce sa zic, dar chiar nu imi doresc sa ma intzep asa ca ii dau dreptate :)
Ioana75 spune:
nicole, cind dr iti da foaia aia cu masuratorile, intreab-o ce inseamna fiecare din ele, eventual roag-o sa-ti scrie linga prescurtare. Si multumesc ca mi-ai aprobat ordinea concediilor
.
Eu tot mai am o speranta mica-mica acolo, 1%, ca se schimba legea cu CIC, sa-mi dea si mie % din salariu, ca sa ne putem plati leasing-ul si imprumuturile la banci in perioada cit voi sta acasa
.
jadi, sa inteleg ca esti "scufitza roz"
? Distractie placuta la Braila!
Ioana
nicole74 spune:
OK, Ioana, o intreb.
In legatura cu vaccinul antitetanus, eu nu-l fac chiar daca imi zic doctorii. Nu am auzit decat in Romania sa-l faca.
Nicole 28 saptamani
Flavia_Hurducas spune:
O sa trimit imediat mailul cu caruciorul. Din pacate explicatiile sunt in germana sin u am timp sa le traduc acum. O sa va rapund insa la intrebari, cu mentiunea ca astazi voi fi cam “intarziata” la message, pentru ca sunt foarte ocupata.
Tonnia, distractie placuta la mare si mai ales vreme buna!
Flavia 24+
Flavia_Hurducas spune:
Am trimis mesajul la adresa septoct@yahoo.com si a si ajuns, pentru ca am verificat.
Flavia 24+