Mamici de septembrie - octombrie 2005 (38)
Raspunsuri - Pagina 6
mysweetest spune:
Bina ai venit Flory_72
!
Felicitari pentru numele ales Carmi!
Marlena &
Alexandra..saptamana a 29 a
nanadana spune:
Bine ai venit Flory
si felicitari pt 
Carmi felicitari pt numele ales dragut nume
,(si noi la fel negociem intre Antoine si alt nume dar ne mai gandim pina saptamana viitoare
)
Gina felicitari pt numele la printesa ta 
va pupicesc si va doresc somn usor 
nanadana23+
Ioana75 spune:
Neatza
!
Flory, mesajele tale vor fi moderate pina ajungi la 10-15, adica nu vor apare imediat ce le postezi. Putin arabdare si scapi de moderare
.
Foarte frumoase nume ati ales, Carmi si Gina.
Am o rugaminte la fetele care au un departament de HR in firma (io n-am
): va rog mult, intrebati daca este posibila succesiunea asta de concedii: concediu de maternitate (126 zile), concediu de odihna (x zile), CIC (y zile). Va multumesc anticipat!
Eu imi citesc singura drepturile din legi, dar kestia asta n-am descilcit-o
.
Ioana
Ioana75 spune:
dana, muncesc fetele de zor, sa nu le deranjam
.
Nadina, felicitari ca ai scapat de injectii
.
Ioana
mysweetest spune:
'neatza
,
Eu am inceput sa-mi doresc sa ajung mai repede la sfarsit. Ma duc la toaleta din 30 minute in 3o minute si daca merg sau stau in picioare mai mult am senzatia ca ma scap pe mine din cauza ca bb sta foarte jos ..pe vezica mea si se mai si misca uneori si am niste senzatii...
.
Uneori as prefera sa stea sus sa am arsuri pe stomac decat sa am senzatia ca fac pe mine la orice pas.
Astazi am dat iar o urocultura desi ultima fusese in urma cu 10-12 zile si iesise sterila.
Si noaptea imi e din ce in ce mai greu fiindca nu pot dormi decat pe dreapta si foarte rar e stanga, nu pot nici nu perna intre picioare si cu fata in sus ma simt de parca as avea o piatra pe burtica
si chiar ma dor unele ligamente intinse.
Marlena &
mysweetest spune:
Ioana parerea mea e ca ar merge succesiunea de care vorbesti ...dar sa vedem ce zic fetele care vor intreba la HR.
Marlena &
jadi spune:
Buna dimineata la bortzoshele!
Bine ai venit Flory si un bb sanatos!
Ioana , ordinea fireasca este CO , prenatal 126 si CIC restul. Odata intrata in prenatal nu cred ca il poti continua cu CO.
Mi-am cumparat o pereche de sabotei roz marimea 40 , zici ca ma labe de inot dar nu am cu ce ma incalta la o cununie civila saptamina asta la Braila... vorba sotului, intii apar pantofii , apoi burta si dupa aia eu, hehe
Alea Alea
Jadi
23 fixamente
codruta_grg spune:
Buna fetelor!
Eu din 15 iunie imi fac cerere de concediu de odihna, iar din 1 iulie intru in prenatal. Nu stiu cum va fi, deoarece inca nu imi sunt platite la zi contributiile!!! Cu toate ca patronul imi zice sa stau linistita ca se rezolva. Treaba nasoala e ca firma e in Bucuresti si numai prin telefon vorbesc cu el. Asta e!!
Cu raceala pot zice ca stau mai bine (imi curge doar nasul, tusesc uneori si ma simt putin molesita)
Marlena, eu nu merg noapte de loc la baie, dar ca si tine, numai pe partea dreapta pot dormi. Daca ma pun pe stanga simt cum ma loveste in dreptul taliei, dar lateral, si trebuie sa schimb pozitia.
Azi merg la control! Va spun ce va fi. Tot azi trebuia sa merg si la gimnastica pentru gravide si cursul pentru noi. Dar asa racita.....o las pe miercuri.
Va pup,
Codruta &
28 saptamani
poze