Mamici de septembrie - octombrie 2005 (38)
Raspunsuri - Pagina 5
cge spune:
Da, noi am fost acum 2 ani si a fost ok cu plata.
Ne asteptau cei de la vila cand ne-am dus.
Si anul trecut, au fost si colegi de serviciu si prieteni trimisi tot de noi. La fel nu au fost probleme cu plata.
Iti trimit un contract mai intai parca si proforma.
Bafta in rezervarea vacantei,
Cristina
oana0204 spune:
Buna fetelor, mai scriu si eu intre 2 valuri de caldura.. pana mai saptamana trecuta va plangeati voi de canicula si eu nu stiam inca ce este si cum se mananca pe aceste meleaguri. Temperatura ar fi ok.. in jur de 30 grade dar umiditatea foarte crescuta poate ridica indicele de confort chiar si cu 10 grade si organismul nostru sa se simta ca si cum ar fi 40. Tare greu, noroc cu aerul conditionat care este mai pe peste tot, inclusiv in mijloacele de transport in comun. In schimb bebelusul meu este ok, activ nevoie-mare,parca ar fi intr-o continua primavara, chiar daca la ora 2.30 eram treaza din cauza caldurii insuportabile(in dormitor inca nu am instalat AC) si la ora 5 eram pe plaja impreuna cu sotul, zgribuliti din cauza brizei racoroase, admirand rasaritul soarelui
.
Gina, felicitari pentru fetita. Ohh greu cu mutatul in casa noua cu burtica mare, o spun din proprie experienta, noi suntem in plin proces de transhumanta in alt apartament, deocamdata suntem la stadiu de curatat, apoi incepem sa mutam lucrurile. Speram sa fim gata pana la sfarsitul sapt viitoare.
Cge, da-i cu miere si lamaie cat cuprinde, plus pastilute cu propolis si vitamina C, trebuie sa o dovedesti pana la urma. 
Codruta, acelasi tratament si pentru tine 
Va
pe toate si aveti grija de voi si de bebelusi.
Oana D - saptamana 28
Foto
Ioana75 spune:
Flory, bine ai venit pe
! Te asteptam cu vesti aici in grupul nostru, sa ne zici cum te simti, daca ai intrebari ...
. SI bineinteles cu DPN daca vrei sa fii si tu in "insectarul" cu
de pe prima pagina
.
oana, suna foarte romantic privitul rasaritului cu sotul
.
Ioana
Gina M spune:
Multumesc pentru felicitari mamicilor

Dupa tensiunea adanca avuta in privinta numelui ,in seara aceasta am hotarat
Numele fetitei noastre va fi: Brianna Jessica Moca. ![]()
Treceti-ma va rog pe lista.Multumesc anticipat.
Acum fug la somnic destainuindu-va un secret. Familia inca nu a aflat care va fi numele.Sunteti primele
Nu face un singur pas pe drumul vietii, cand pasul te desparte de Isus.Nu spune-un gand ce dragoste n-aduce,si nu privi de nu privesti duios.Si-abia atunci prin soapta noastra dulce, va suspina si va vorbi Hristos.
nanadana spune:
Neata burtici 
Ieri o fost o zi superba ,mi_am cumparat 2 perechi de pantaloni superbi de vara ,tricouri, chilotei si sutien pt vitoare mamici, nu va spun ce bine ma simt in chilotei peste burtica
;in plus fetelor am mancat ca o nebuna ieri in oras si eu ma minunez unde a intrat atata 
Va pup si va doresc o duminica placuta ,acum eu va las ca ma pregatesc sa plec la biserica 
nanadana 23
Flory72 spune:
Ioana, multumesc mult pentru urare!! Sa-ti spun drept asteptam ca cineva sa-mi ureze bun venit.Asa ca acum sunt foarte bucuroasa
si am prins curaj sa scriu.
Sunt casatorita cu un german si locuim in China. Mi-e tare dor de tara, de muntii nostri si oamenii de acolo. Zona in care locuim este foarte calduroasa si uscata (undeva aprope de desertul Taklimakan). Deci uneori simt ca ma topesc incetul cu incetul. Oricum e mai bine dacat sa fie foarte frig.
DNP este pe 24 octombrie 2005. Bineinteles ca doresc sa fiu trecuta pe lista!! Dar nu stiam cum se face asta.
Am trimis deja o intrebare dar imi apare ca fiind nemoderata(???).
Acum ne pregatim sa mergem la piscina. Mi-e putin teama sa nu iau ceva ciupercute de pe-acolo.
Codruta sper sa te simti mai bine. Si eu am avut probleme cu gatul. N-am luat nici un medicament si a trecut. medicament.
codruta_grg spune:
Multumesc fetelor!!
Am luat sirop natural din muguri de pin. Acuma imi este un pic mai bine, dar gatul asta ma enerveaza. N-am facut temperatura. Cred ca am mancat sau baut rece din frigider si am facut doar o amigdalita sau faringita sau laringita sau ceva pe acolo 
Acuma cand e vremea frumoasa stau in casa in loc sa merg la cabana la Tarnita (un lac foarte frumos). Am sa va pun poze cu el.
Va pup,
insanatosire cui ii trebuie si feriti-va cu-i nu-i trebuie!!
Codruta &
28 saptamani
poze
simodina spune:
Salut tuturor gravidutzelor si bine v-am regasit! Desi nu am mai scris de ceva timp, va citesc cu regularitate. Din pacate eu nu am net la serviciu in retea ( regula grupului, n-ai ce-i face ) si nu pot scrie de la birou.Cum lucrez destul de mult, cand ajung eu acasa voi deja ati umplut 4-5 pagini peste zi si v-ati si culcat, asa ca ma rezum la a va citi
. Acum insa mi-am propus sa va scriu macar in weekend.
Am vazut ca ati organizat deja prima intalnire si imi pare foarte rau ca n-am fost pe faza. Mi-ar fi placut ft mult sa vin si eu. Am vazut pozele, sunt super! Sunteti toate niste dragutze si burticile voastre la fel
. Data viitoare voi veni si eu daca ma primiti!
Noi am facut saptamana trecuta al treilea doppler la Iosup si in sfarsit ne-au scazut IR-urile pe stanga, chiar daca pe dreapta sunt tot mari.Bebe a fost cam nemultumit ca l-am deranjat si i-a tras doctorului numai suturi in transductor (parca asa se numeste)!
Am mers si la ginecolog si dupa mici negocieri cu dr-ul,avand in vedere ca baietelul meu are 6 zile avans fata de UM si placenta este lateral stanga am obtinut permisiunea sa nu mai fac injectzii, ramanand doar cu Magne B6+Biomarin. Fundul meu a plecat deci victorios din cabinetul dr-ului, dupa aprox 4 luni de injectii
. In schimb am aflat ca medicul meu va fi plecat din tzara exact cand ar trebui sa nasc eu, ceea ce nu prea mi-a placut. Da' mi-a zis sa nu ma ingrijorez ca daca e nevoie imi provoaca nasterea, desi la cat de zgubilitic e asta micu el crede ca se va naste mai devereme?! Nu stiu daca a facut mishto de mine, dar asa mi-a zis. Apropos, la voi cat de des si cat de puternic misca bebe? Al meu misca aproape toata ziua, cu pauze de de cate vreo 2 ore , ba chiar si dimineata pe la 5 asa de tare ca uneori o trezeste pe mami din somn
Si am uitat sa va zic ca aveam miercuri 786 gr fata de 319 gr acum 5 saptamani. Suntem un grasutz:)
Am vazut ca ati trecut la masuratori. Nici eu nu stau prea "rau"
- + 8 kg (
luate toate in ultimele 8-9 saptamani)
- 100 cm bust
106 in solduri
si 90 la burtica ( burtica fiind ft tuguiata, se pare ca din spate nici n-ai zice ca sunt gravida, macar talia ne-am pastrat-o)
Cu kilogramele astea sunt tare suparata, ca am ajuns la 68 kg, eu avand 167 cm - si mai sunt inca vreo trei luni pana nasc. Si zau ca nu mananc mult dar din nefericire mananc seara ca la serviciu nu prea am timp... Dar mi-am propus sa trec pe fructe si legume seara, sa vedem ce iese.
Aseara m-am cam speriat. Am avut contractzii usor dureroase care s-au intins de pe la 10 seara pana pe la 2 noaptea ca sa inceapa iar dimineata, iar bebe a fost foarte nelinistit in perioada asta. Durerile au fost isa la burtica si nu de spate. Am citit insa azi dimineatza ca si Braxton Hicks pot fi usor dureroase si m-am mai linistit. Acum se pare ca au disparut, dar aseara am luat 2 Nospa ( pe la ora 12 si la 5 dimineata. Voi ati mai patit asa ceva? Sigurul lucru pe care l-am facut ieri pe seara a fost sa colind magazinele vreo 3 ore. Sa fie oare de la mersul pe jos? Ar fi destul de neplacut pentru ca noi vrem sa mergem la Roma vreo 4 zile la sfarsitul lunii si daca eu nu pot sa ma plimb nici 2 ore o sa fiu tare trista sa stau in hotel cand sotzul meu viziteaza...
Gata, am scris destul si nu vreau sa va plictisesc din prima :) Va pup pe toate 
. Sa avem o sarcina usoara in continuare!
Nadina,
25+ si
Serban Andrei
P.S. Ioana, te rog sa treci si in dreptul meu dr Tutunaru, Elias si DPN 18 sept ( s-a devansat ca suntem mai dezvoltati)Merci frumos!
Tonnia spune:
Flory, si eu iti urez bine ai venit! N-am fost pe faza la primul mesaj!
In China v-ati stabilit definitiv sau e o situatie temporara?
Simodina, ma bucur ca ai scapat de injectii si ca bb e dolofanut!
Si mie mi-a crescut burta tare in ultimele 10 zile. Daca pana in sapt 18-19 nu se prea vedea, acum toti cunoscutii au cateva secunde de surpriza totala cand ma vad. De altfel, tot atat de brusc am luat si 3 Kg. Nu luasem nimic pana atunci!
Mi-am cumparat 2 rochite de graviduta, primele haine speciale! Sa vad daca am curaj sa trec la ele!
, 21+
Carmi spune:
Flory72, bine ai venit !
Apropo de mers la piscina si frica de bacterii, hai sa
va spun ce se recomanda aici (pe bune): inainte de a
intra in apa un ob imbibat (si apoi stors si introdus
in vagin) in ulei de masline. Cica de uleiul de masline
nu trece nico o nemernica de bacterie. Da p-aia cu
usturoiul o stiti?
Felicitari fetelor care au mai aflat sexul bebeilor !
Ioana, am reusit si noi (dupa dezbateri
luuungi - deh, traditia din familia sotului!) sa ´personalizam´
bebelushu´, se va numi Fabio-Antonino, asa ca trece, te rog,
numele. Multumesc.
Pupici la mamici.
Carmi 21+