Mamici de septembrie - octombrie 2005 (38)
Raspunsuri - Pagina 4
Ioana75 spune:
Gina, felicitari pentru
!
jadi, am vazut si eu locurile alea libere de la Cora, dar mereu uit de ele
.
Lucia, e OK cu secretia, nu te speria. Unele gravide au asa ceva. Ma bucur ca esti sanatoasa
.
Cristina, sanatate multa, hai, e timpul sa te faci bine
.
Si pentru ca azi se joaca ultima etapa din campinat: Hai STEAUA!!!
Ioana
Lucia_B spune:
Merci mult fetelor pentru raspuns
.
Imi faceam griji, dar vad ca nu e pentru ce.
Sanatate si sa ne auzim de bine.
_
23s +5
Tot raul e inspre bine.
jadi spune:
Codruta, pentru tuse ai voie sa iei sirop de tuse Stodal care este homeopat sau ceva de genul asta dar la mine a fost frectie la picior de lemn si am avut probleme , nu racita doar tuse si atit... cred ca m-am plins suficient pe aici.
Sper ca tie sa iti fie mai bun oricum eu ma feresc de orice e un pic mai rece,
Jadi
22++
Flory72 spune:
Buna fetelor,
De mult timp citesc mesajele voastre si sunt tare incurajata prin ele. E bine cand cineva impartaseste din bucuriile, temerile, gandurile ei. Din ce am citit imi dau seama ca multe din starile, situatiile prin care trec ca
sunt normale. Deci sunt normala!!
Sunteti niste dragute!!
Flory 21 sapt
cge spune:
Codruta, de ce ai intrat in clubul racitelor ?
Trebuia sa te abtii, e naspha aici.
Si eu tot cu Stodal ma tratez, si tot cam frectie la picior de lemn este. Dr mea mi-a zis ca avem voie si Bronhexim pastilute sau picaturi. In rest ceaiuri la greu si miere.
Si supe calde.
Sa nu zabovesti prea tare in club!
Sanatate multa, multa!
Cristina
cge spune:
Uitasem, batranetea deh.
Gabi, intra pe www.plaja.ro poate gasesti ceva oferte in Eforie Nord.
Noi am ales anul asta vila Liliana din Mamaia Sat exact pe acelasi criterii ca si tine. Mergem cu Victor (5 ani) si finutul Horia 1 an si 9 luni.
Pot asigura pensiune completa si iti dau si tie acces la bucatarie pentru chestiuni urgente.
Tot de pe site-ul asta am facut rezervarea.
Cristina
Flory72 spune:
As dori sa va intreb daca aveti probleme cu carceii. Noaptea trecuta m-am trezi cu un carcel la piciorul stang. Am citit undeva ca este din cauzalipsei de calciu si magneziu. Este adevarat? Analizele mi-au iesit normal (desi nu stiu ce incredere sa am in laboratoarele de aici).
Flory 21
nicole74 spune:
Eu pentru tuse am luat sirop de pin si m-am simtit un pic mai bine, adica tusesc doar dimineata, iar in restul zilei f. putin. Inainte nici nu puteam sa dorm din cauza tusei.
Sanatate multa si aveti grija de voi si de bebei.
Pupici
Nicole 28 saptamani
mysweetest spune:
Gina felicitari pentru fetita!
Sanatate tuturor gravidutzelor racite!
Marlena &
Alexandra..saptamana a 28 a
gabiarama spune:
Cristina ,iti multumesc pentru site ! Am dat si eu de el intre timp si am gasit citeva variante posibile . Sotul meu e insa neincrezator in tipul acesta de rezervare . Voi ati mai fost si in alti ani si ati procedat in acest mod , adica sa trimiti 50% din suma inainte ?
Gabi si Mihnea
http://community.webshots.com/user/gabiarama