Mamici de septembrie - octombrie 2005 (38)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Vero, eu cred ca e normal, pentru ca la mine, dr. mi-a scris asa: la DBP-de 28 saptamani, LF-de 29 satamani, iar CA-de 30 saptamani. Iar eu acuma am intrat in saptamana 29 si mi-a zis sa stau linistita ca bebelusha este bine dezvoltata.

Codruta & 29 saptamani

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moki spune:

Mary,si de la mine pupici!
Ieri a fost apogeul zbenguielilor in burtica,stateam si ma minunam cum facea valuri-valuri...Nu sunt totusi niste miscari foarte puternice,mai mult se onduleaza ..sau cateodata se zbate asa brusc ,o secunda si gata! Sa-mi ziceti si voi cum mai simtiti miscarile lui bebe la 25 sapt si mai ales cum evolueaza la fetele cu sarcini un pic mai avansate..

Carmi cred ca ce frumos e la tine..cred ca esti un fel de Alba-ca-Zapada acolo unde zici tu ca locuiesti..oricum ,cu siguranta e la polul opus agitatiei din Bucuresti..

Eu de vreo doua zile ma confrunt cu un puls crescut,dar asa din cand in cand..mai simte cineva treaba asta?

Moki
25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Neata fetelor!

De la 11:30 intru intr-o sedinta, dar nu foarte lunga, asa ca sa nu disperati ca nu schimb capitolul.

Pentru schimbarea capitolelor urmatoare, ca sa nu se creeze mai multe odata, vreau sa propun ca, inainte de a schimba userul, cine vrea sa faca noul capitol sa dea un mesaj ca e "in lucru".

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Jadi, bafta azi la eco!
Flavia, ai dreptate, eu am fost cam agitata in ultima vreme, mai bine sa ne odihnim si sa ne relaxam decat sa-nghitim pilule!!!
Mire, are dreptate Moki, asa ca poti sta linistita!

Mihaela 24++

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Buna fetelor!

Multumesc de urari, la 15.30 sint la Sanador la herghelegiu sa vedem ce si cum. Toate noaptea am visat ca o sa am fata si m-am trezit tare voioasa.

Ioana, pina nu ne muti cu septoct, nu ma bag sa mut nimic , ca m-am gindit ca asa este mai usor, la urmatoarea mutare intri pe editare si furi textele... imi merge capul la prostii sau nu? hehe

Jadi
23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

si la mine a fost aseara mare agitatie in burtica, eu am invatat sa-i ghicesc pozitiile lui bebe, de cand am fost la morfologica si l-am vazut si simtit in acelasi timp. Uneori simt miscari in 2 locuri in acelasi timp si stiu ca unde se simt miscarile mai slabe sunt manutele si unde simt miscarile mai tare si de mai multe ori, acolo sunt piciorusele.Uneori il vad cum e asezat si dupa forma burtii.
Fetelor voi mai gustati din cand in cand cate o gura de cafea, cu lapte? Sau eu sunt singura vinovata?
MARY25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

jadi, da, ai intuit bine, te duce capu'. Bafta, sa ne zici ce e bb ca sintem si noi curioase.

mary, eu de 2 saptamini beau lapte cu cacao. E prima oara de cind sint cind pun gura pe lapte, dar mi-era pofta de gustul de lapte cu cacao si piine cu unt.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

'neatza ,
eu m-am cam foit asta noapte cautandu-mi locul iar mi-a tras niste suturi cand m-am asezat pe partea dreapta de a trebuit sa ma intorc imediat.
La un moment dat in noapte a facut o tumba bb de m-am trezit si am zis ca e cutremur ...asa imi tremura burta si parca mi se parea ca si patul.

Marlena & Alexandra..saptamana a 29 a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Mary ilie,

eu in fiecare dimineata beau o cescuta de cafea cu lapte, cescuta din aceea mica, nu cana.
in primele luni nu ma putut sa simt cafeau, dar s-o beau.
Avem tensiune mica...si dr. mi-a zis sa beau un picut....
de cand beau dimineata cafea, tensiune mi-a revenit la normal si e ok. Ma simt bine.
nu strica delocdar cu masura.

vero
22

http://community.webshots.com/user/hildegard122

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Carmi cred ca ce frumos e la tine..cred ca esti un fel de Alba-ca-Zapada acolo unde zici tu ca locuiesti..oricum ,cu siguranta e la polul opus agitatiei din Bucuresti..

Eu de vreo doua zile ma confrunt cu un puls crescut,dar asa din cand in cand..mai simte cineva treaba asta?

Moki
25+
[/quote]

Oops, Moki, Alba ca Zapada? Ahahahah, m-ai binedispus...da unde-s
piticii???
Sa stii ca mie mi-e dor de agitatia din Bucuresti, aici nu vezi
nici un ´biped´pe strada, nu m-am obisnuit cu atmosfera asta de
´tratament si odihna´si nici nu cred ca o sa-mi priasca vreodata.
Da, asta e !
Fetele, voua va curge sange din nas? Ca eu nu mai suport...mai ales dimineata, of, superenervant.

Pupici la mamici.

Carmi si bebe Fabiano.

Mergi la inceput