Mamici de septembrie - octombrie 2005 (38)
Raspunsuri - Pagina 14
moki spune:
Mary Ilie,daca tu esti vinovata,eu sunt inculpata deja..
de cand am avut durerile da cap in primele luni,beau cate o cana de cafea sau ness,nu chiar in fiecare zi ,da' aproape..mie mi-a zis clar dr. si am si citit ca studiile au demonstrat ca nu e asa nociva cafeaua cum se spune,dimpotriva,sunt tolerate pana la 3 cescute pe zi fara absolut nici o problema!!Singurul impediment ar fi ca ar retine sarea in organism ceea ce nu e tocmai bine la noi..dar atat!
MOKI,25+
Flavia_Hurducas spune:
Mary ilie, eu beau o cescuta cu cafea pe zi (cu sau fara lapte) de la inceputul sarcinii. Dar eu am inceput cu tensiune 90/40, deci era chiar indicata. Oricum, o cescuta pe zi nu face nici un rau bebelului.
Carmi mie mi-a curs sange din nas tot trimestru I. Prin saptamana 2-3 (nici nu stiam ca sunt gravida) m-am confruntat vreo 2 zile cu adevarate hemoragii, ca eram pe punctul sa ma prezint de urgenta la spital.
Flavia 24+
Ioana75 spune:
Hm, ce-o fi zilele astea cu bb-ii? Si eu m-am trezi as' noapte pe la 4 si ceva, m-a sagetat in partea stinga jos (unde mi se intindeau ligamentele prin luna 2-3). Apoi a inceput sa bontaneasca bb si sa am contractii ... a fost tare ciudat, nu mai vreau sa experimentez din astea
.
Eu cu mersul la baie noaptea nu am probleme, ca si inainte de a fi
mergeam in medie de 2 ori pe noapte
.
Ioana
tangerine spune:
ioana, si pe mine acum 2 nopti, tot pe la 4 si ceva, tot stanga jos m-a sagetat o durere de m-a trezit; nu ma puteam misca nicicum, asa ca sotul a fost trimis la sensiblu dupa NoSpa; eu nu aveam deloc ca nu am avut nici o durere; m-am speriat nasol; acum am NoSpa la capul patului numai sa intind mana dupa el, ca altceva n-o sa pot;da contractii nu cred c-am avut
de 2 zile copilul valseaza puternic si cred ca s-a simtit multumit azi de dimineata cand a ajuns cu capul in partea stanga de mi-a deformat burtica si dadea din picioare in partea dreapta sa ma zapaceasca complet; astept sa vad urmatoarele desfasurari de trupe; tind sa cred ca are cam mult spatiu in burtica si ar fi cazul sa mai creasca :)
Ramona 25+
mary ilie spune:
hai ca m-am mai linistit, eu imi mai fac cate un pliculet de nes cu cateva cuburi de gheata, putin zahar si restul lapte, dar il inghiteam cu noduri, ca ma simteam vinovata, nu cumva sa-i fac rau lui bebe.
jadi spune:
Eu zic ca trebuie sa ne invatam de acum incolo cu miscari , trezire , alea alea , ca vad ca se trezesc la viata si se generalizeaza treaba... suficient cu burti mari fara dureri , ia toata lumea la miscat !
Jadi
23+
norina spune:
Salutare la burtici!
Desi intru mai rar pe net de cand sunt acasa, nu ies pana nu ajung cu cititul la zi
,deci va urmaresc din umbra...deocamdata, pana scap de dial-up, adica inca vreo luna
Kid iti doresc concediu placut in Antalya, tare m-am bucurat pt tine, dar tare m-ar bucura si pe mine
mi s-a facut o pofta de mare
...si nu ma lasa dr sa plec nicaieri cu masina din cauza contractiilor, asa ca in vara asta nu pup nimic
Miflore, am vazut ca intrebai de contractii, din mesajele pe care le-ai scris iti pot spune ca chiar alea sunt contractiile, din pacate, exact asa cum le-ai descrisChiar daca nu e toata burta tare si acele portiuni tari pe care le simti pe alocuri tot contractii sunt. Din cate mi-a explicat mie dr nu are nici o legatura cu miscarile lui bb, cand misca bb nu se intareste si nici nu simti nimic in mod normalEu iau in continuare tratament : duphaston, injectii cu gravibinon si gynipral 1/2 de pastila la 6 ore (dar eu o iau mai rar din cauza palpitatiilor, adica la 12 ore pt ca mi-e frica) Intr-adevar de la gynipral am o stare de agitatie chiar daca stau linistita si simt bataile inimii f rapide, dar am si contractii mai putine, asta e...Eu va doresc sanatate tuturor
si va mai scriu de cate ori am ocazia 
miflore spune:
eu dorm noaptea de rup; nu tu pipi, nu tu boncaneli...si as dormi si toata ziua 

Mihaela 24++
Ioana75 spune:
Capitolul 39 ne asteapta www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51098" target="_blank">aici.
Ioana