Mamici de septembrie - octombrie 2005 (38)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Buna seara mamicilor
Flavia sa_i poarte cu placere Stefan botosei ,am vazut carutul este dragut si sport

Sofia sa fie intr-un ceas bun ,si te rog sa fi optimista

Fetelor eu sint obosita si am niste butuci cit am mers azi ,pt ca cautam alt apartament mai mare,dar de maine merge numai barbatul ca eu nu mai pot

Jadi bafta maine la eco

Codruta felicitari pt vestile bune de fetita ta

va pup si o noapte buna cu somn usor

nanadana 24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Sofia, sa fie intr-un ceas bun ! Casa de piatra !

Ioana, multumesc pt. ´n´....

Flori, eu stau intre Dortmund si Köln, intr-un orasel
de care bag mana-n foc ca n-au auzit nici profii de geografie.

Pupici la mamici.

Carmi 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Felicitari pentru vestile bune Codrutza!
Bafta la ecografie Jadi!

Marlena & Alexandra..saptamana a 29 a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiaMia spune:

Buna dimineata,
Unde sunteti astazi?
Am reusit si eu sa mai intru putin pe aici si am rugaminte la Ioana sa-mi treaca si mie spitalul Filantropia, Dr. Hamid Ayatollahi.
Sofia, CASA DE PIATRA! Si fie ca dragostea voastra sa rupa 'traditia'! Multa fericire!
Salutari tuturor,
LiaMia, 30s1z

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Buna dimineatza gravidutzelor! EU n-am o zi prea buna, nu stiu ce am dar nu ma simt prea bine...
Multuemsc Flavia! Ei, chiar asa des n-am contractii, m-am mai linistit; dar le tin sub observatie; Flavia, eu m-am apucat de ieri sa iau gynipral si nu ma simt prea bine; acum nu stiu daca din cauza lui sau nu (nu-mi era foarte bine nici ieri dimineatza, inainte sa-l iau); sa-mi spui si mie daca tu simti ceva dupa ce-l iei; eu am furnicaturi in talpi si palme si parca am un tremor... si usor ametita...daca te-apuci sa-l iei sa-mi zici daca simti ceva!
Mary, asa e, doctorul mi-a zis ca am o fetita foarte bine dezvoltata! Dar s-ar putea sa fii si tu pe-aproape, la mine in saptamana 21 BB avea 510gr, tu in 22 cu 600 esti tot pe-acolo!
Bravo Codruta pentru rezultate!

Mihaela 24++

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Carmi,

Care sunt masuratorile tale de la eko la placenta si grosimea uterului la 20 sapt?
Sau celelalte masuratori.
Nu stiu dupa ce sa ma orientez.
Fetelor eram la 20 sapt....la mine toate masuratorile au fost de 20 sapt, una singura a fost de 20 sapt si o zi cred ca BPD....si CA era de 19 sapt si 4 zile. E posibil?
Deci nu e mai mare.
e posibil sa fie pe parcurs....? Sau e ok asa cum e?

Sunt figura cu intrebarile astea, nu?
dar dupa ce sa ma ghidez?

Vero
22

http://community.webshots.com/user/hildegard122

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia_Hurducas spune:

Buna dimineata!

In aceasta dimineata bebe s-a facut simtit din plin si la mana lui tati. Pana acum de cate ori punea sotul mana, se oprea. Asa ca astazi a reusit sa binedispuna dis de dimineata 2 viitori parinti, nu numai unul. Si poate din cauza ca este asa frumos afara, bebe este in continuare foarte activ.

Nanadana, noi cautam un carut mai sport, avand in vedere ca vom avea un baietel. Daca era fetita, poate vroiam ceva mai elegant, ceva clasic

Flavia 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia_Hurducas spune:

Miflore, eu nu m-am apucat de gynipral, desi asa am zis. Iar am amanat, pentru ca ieri am avut doar 2 contractii. Si cum eu sunt impotriva medicamentelor pe cate posibil in timpul sarcinii, am lasat totul asa cum este. Se pare ca si contractiile le am mai dese, adica in jur de 4, cand sunt mai obosita. Asa ca cel mai bun remediu este sa ne odihnim si sa ne relaxam de cate ori avem ocazia.

Flavia 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Buna dimineata!
Inca mai stranut si mai tusesc. Saraca bebelusha!! Cred ca asa o zgudui!
Azi noapte m-a trezit pe la 3 si nu am mai putut adormi vreo ora pe nici o parte. Asa tare incep sa ii simt acuma miscarile!! Da cu piciorusele in stanga buricului. E asa haioasa..
Voi cum stati cu ??? Mie imi este frica sa fac, desi dr. ne-a dat voie. Am avut placenta jos inserata si din cauza asta ...... nimic.

Codruta & 29 saptamani

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Vero, imi pare rau ca nu te pot ´lumina´
cu dimensiunile, habar n-am, dr. astia de aici au un alt
mod de a trata pacientele, adica iti zic doar daca intrebi
sau daca e ceva ce nu e in regula. La mine pe foaie scrie ´normal´
la toate valorile. Eu ma minunez continuu de cate informatii
primiti voi, iar eu la randu-mi imi minunez dr. cu intrebarile...
insa morfologica am facut-o in alta parte, dr. ala era cam
nevorbaret si m-am multumit ca a zis ca e totul ok.
Eu zic sa nu te panichezi doar pt. ca una din masuratori a iesit
ceva mai mare, diferenta nu e colosala, stiu de la dr. meu
ca pe parcurs dimensiunile se echilibreaza.
Daca gasesc ceva in acest sens, iti trimit.

Carmi 21+

Mergi la inceput