Mamici de septembrie - octombrie 2005 (38)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cori spune:

dragelor,
fac parte din fidelele cititoare..

cu scriusul din pacate stau mai prost:(
dar am olecuta de timp acum si am vrut sa va mai salut...

eu in afara de o tuse enervanta pe care o am si eu si fetita mea de vreo saptamaa incoace ma laud cu un burtoi de zile mari::))

+9 kg in sapt 25-26
asadar mi-am impus fructe muuulte..si legume, dar mai scap din cand in cand la o ciorba de burta::)) ca deh...cere bebelu'...:)

de unde luati sirop de pin? vreau si eu ca m-am saturat sa nu mai pot dormi..de tusea asta::((
Stodalul pe care il iau nu are absolut nici un efect.

pe cele care au burtici pt prima oare le sfatuiesc sa guste din plin sarcina..chiar daca e enervanta, mare , nu pot dormi..etc..
le va fi dor de aceasta perioada.

eu sunt la a 2-a abatere ca sa zic asa si pot spune ca nu mai astept cu atata nerabdare sa iasa bebe de acolo..stiu ca imi e mai usor cu el la purtator

imi e un picut teama de ce va urma...imi e teama de problemele cu 2 copii..dar astazi sun optimista asa ca... cat mai multi...

va pupic

bb Bia, mami Cori si cavalerul din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicafrosa spune:

Buna, fetelor,

Nu v-am mai scris de multisor, dar sa stiti ca nu v-am uitat, va citesc mai mereu. Noi suntem bine, bebe creste, iar pana acum, nici o problema. Nu am avut contractii, mi s-a intarit uneori burta, dar era din cauza ca se foia bebe.

Flavia, dar chiar ca a avut o mare surpriza prietena ta cand a nascut un baietel. Eu, sincer, n-as vrea sa mi se intample asta.

Sofia, casa de piatra si multi ani fericiti impreuna.

Fetelor care plecati in concediu, va doresc odihna placuta, sa va refaceti fortele, ca ne asteapta o mare incercare.
Azi mergem si noi la cursurile prenatale si sper sa fie mai interesant decat data trecuta.

Va pup, Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

Buna fetelor!
am intrat si eu sa va salut, ca noutati nu prea am cine stie ce. Si la mine bebe Andrei e foarte activ, se joaca de zor, dar imi place la nebunie sa-l simt, mai ales tati e innebunit.
Eu contractiile inca nu am idee cum sunt, nu am avut inca, la mine sunt probleme cu placenta care se pare ca e prea jos, dar sper ca o sa se mai ridice pe masura ce creste bebe.
Miflore, ai un grasun de bebe, oare o fi si al meu pe aproape? ca suntem de aceeasi varsta, 25 sapt. La mine avea 600g. la 22 saptamani.
Va pupic pe toate!!!!
MARY 25 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Buna fetelor!!Vin de la eco. Totul e ok. Sa va dau niste date:
DBP=74, LF=55, CA=247, Greutate=1.300 gr, LA=N. Eco doppler: ombilical, utrein, cerebral: normal., placenta anterior gradul 1.
Mi-a zis doctorul ca deja bebelusa noastra s-a instalat in pozitia cu capul jos si putin probabil sa se mai mute de acolo.
Pana acuma am pus 10.5 kg, dupa cantarul de la cabinet.
Tot de acum incep sa i-au Materna.
Cori siropul de pin de la farmacie: "Sirop natural din muguri de pin" facut de Fares-Orastie.

Codruta & 28 saptamani

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana0204 spune:

Sofia, casa depiatra, multa-multa fericire, bebelusi cati vreti si cand vreti,toti sanatosi, frumosi si cuminti.
Fetelor care ati dati sfaturi despre carcei. Va multumesc din suflet. Am scapat azi-noapte de al 3-lea.. cum simt ca ma incearca, trag repede de varful piciorului in sus si scap. De obicei cand ma mai apuca asa cate unul se lasa cu tipete si vaiete, iar daca sotul lucreaza tura III oricum nu avea cine sa-mi sara in ajutor cu un masaj.

Oana D - saptamana 28

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofia_misicu spune:

Fetelor va multumesc mult pentru vorbele frumoase. Sper sa fie intr-un ceas bun si pt totdeauna! Pentru mine casatoria este un mister. La mine in familie nu prea exista casatorii care sa fi rezistat...iar mamele si-au crescut singure copiii. Sper sa nu ingras randurile acestei traditii!

Alien-ul din burta se face din ce in ce mai simtit; are o activitate intensa: ba la dreapta, ba la stanga, ba sus, ba jos! E foarte amuzant!

Paaaaa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIRCLAU spune:

BUNA
NU V-AM MAI SCRIS DE MULT TIMP PT. CA AM FOST FFF OCUPATA .ACUM AM CITIT SI VAD CA TOT VORBITI DE GREUTATEA FATULUI SI M-AM INGRIJORAT UN PIC PT.CA EU AM FACUT MORFOLOGICA LA DR. ALBU SI LA 23 SAPTAMINI BEBITU MEU NU AVEA DECAT 430G CREDE-TI CA ESTE VREO PROBLEMA????VA ROG SA-MI SPUNE-TI CE PARERE AVETI PT.CA ESTE F.IMPORTANT PT. MINE
VA MULTUMESC DIN SUFLET SI ASTEPT PARERILE VOASTRE(MENTIONEZ CA DE ATUNCI NU AM MAI FOST LA DOCTOR PT.CA M-A PROGRAMAT PT.20IUNIE)

MIRI 27+

MIRE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moki spune:

Mire,linisteste-te,eu zic ca e bine!E un link pe prima pagina cu greutati,si la tine corespunde perfect saptamanii 22.Acum ca ai cateva zile in plus,fiind in sapt 23 ,chiar nu cred ca se pune..Plus de asta,parerea mea e ca iti spunea daca era ceva in neregula cu bebe!! Doar de-asta se face morfologia!
Asa ca eu zic sa te gandesti la lucruru frumoase si sa lasi temerile laoparte!

Moki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

Moki, te pupic!!!
N-am prea avut acces la calculator in weekend, ca sotul meu lucreaza, lucreaza....stii cum e ca ai si tu!
Ce face bebe, tot neastamparat, ca la noi?
Mary 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flory72 spune:

Fetelor, nu-mi vine sa cred ce harnice sunteti la scris!! Aseara inainte de a merge la culcare erau doar 4 pagini, iar acum sunt deja 8!!!!
Multumesc tuturor pentru urare!! Ce dragut!!

Tonnia, iti urez un concediu placut, sa te bucuri din plin de el si ai mare mare grija sa nu faci insolatie!! Noi vom sta pe o perioada mai lunga aici, dar nu stim sigur cat timp.

Carmi unde anume stai in Germania? Sotul meu este din Neustad Weinstrasse. Multumesc mult pt sfaturi!!

Sofia ma bucur foarte mult pentru tine!! Ce bine!! Urarea mea este sa fiti gata sa va iertati ori de cate ori aveti un conflic (si sigur vor fi). Este cel mai greu lucru, dar face ca o casnicie sa mearga bine (si sanatos - pe langa altele). EU am de invatat de la sotul meu care nu lasa ca niciodata sa mergem la culcare suparati. E o comoara!!

Flory 22 saptamani

Mergi la inceput