Mamici de septembrie - octombrie 2005 (38)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Fetelor, nu stiu cum e la voi....dar mie bebele (sigur e el)....imi trage picioruse sau se intoarce, muta mobila sau sare coarda....nu stiu ce face....dar efectiv am momente cand tresar de cum ma atinge de placenta.

Vero
21

http://community.webshots.com/user/hildegard122

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia_Hurducas spune:

Sofia casa de piatra!

Acum 2 zile a nascut o prietena si tare a mai bagat frica in mine, pentru ca nu a avut tocmai o nastere usoara. Cred ca asta a fost picatura care a umplut paharul. Acum sunt mai convinsa ca niciodata ca voi naste cu epidurala. Trebuie sa tratez cu dr.
Nostim la aceata nastere este ca ea a stiut pana in ultimul moemnt ca va avea fetita (asta era verdictul dupa nu stiu cate echografii, poze etc) si a nascut un baiat. Asa ca cele care va doreati altceva decat aveti, mai puteti inca spera.

Eu una m-am obisnuit cu Stefan, si nu mai vreau acum fetita. Cel de-al doilea va fi insa o fetita. Si oricum la mine sexul este sigur din rezultatul de la amnio.

Flavia 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Sofia, casa de piatra! Sa fiti fericiti!

Miflore, cred ca situatiile cand il simti pe bb intr-o parte si acolo, adica doar acolo e tare, nu inseamna contractii. Celelalte, cand toata burta e tare, cred ca da! Ce nu inteleg eu este daca ele sunt firesti sau trebuie luat no-spa!

Hilde, cred ca 19,... e grosimea placentei, ceea ce e OK. Am inteles ca ea trebuie sa fie cam ca nr. de saptamani.

Mergi la inceput

Hildegard si al meu muta mobila. Nu stiu daca v-am spus ce distractie copioasa avem seara: pun telecomanda pe burta si ea incepe sa se miste sau sare la suturile bebelului. Sotul este mirat ca nu ma doare.

Miflore si mie mi-a dat gynipral (1/2 x 3), in schimb nu mi-a prescris niciodata no-spa. Eu mi-am cumparat gynipral, insa nu am apucat sa le iau, insa azi dimineata m-am gandit ca poate ar fi bine sa ma apuc de ele, pentru ca am inceput sa am contractii zilnice. Nu mai mult de 4/zi, dar sunt in fiecare zi.

Flavia 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Sofia, felicitari si casa de piatra! Sa fiti fericiti si s-aveti numai bucurii!

Mihaela 24++

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mary_25 spune:

,
Sofia: Casa de piatra si tot ce va doriti!

Si la mine misca bb de am impresia ca sta pe spate si da din maini si picioare. Uneori e in partea dreapta catre ficat si urmatoarea lovitura e in partea stanga. Cred ca vrea sa-mi deruteze colega care-si doreste sa simta cum misca bb, dar pana acum nici o sansa .

De medicamente nu stiu sa va spun ca iau doar un complex de fier, acid folic si SONASOL pentru gravide.
De contractii nici atata. Am tot citit, dar tot nu am inteles cum sunt. Probabil cand am sa le simt n-am sa le mai uit in veci !

Vero: nu am la mine masuratorile, dar le aduc poimane la birou si ti le spun. Le am de la 20+.

,
Mary si bb 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Mersic Tonnia si Flavia!
Eu am destule contractii pe zi, vreo 10 poate. Dar burta nu se intareste chiar peste tot, sunt portiuni.
Tonnia, treaba cu contractiile cica ar fi fireasca, ideea e sa nu fie foarte multe intr-o zi si sa nu fie dureroase; ce-nseamna f. multe? Habar n-am.
Flavia, si mie mi-a dat aceeasi doza de gynipral 1/2x3, jumate la 8 ore; o sa incep sa le iau cu toate c-am citit prospectul si poate da tulburari de ritm cardiac, tensiune - si eu am probleme la capitolul asta - ufff!

Mihaela 24++

Mergi la inceput

Miflore contractii foarte multe si in acest caz trebuie sa mergi de urgenta la spital inseamna mai mult de 4/ora, adica la un sfert de ora. Indiferent ca sunt sau nu dureroase. Si eu cred ca o sa ma apuc sa iau gynipral, desi eu tot citesc ca acum este normal sa avem contractii si ca nu trebuie sa ne facem probleme.

Flavia 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Helou din nou!

Ma pregatesc sa plec acasa ca azi am zi de smuls par si de taiat copite.
Miine ma duc la 4D si desi nu cred ca se uita nimeni cum arat vreau sa fiu bela, in masura in care se poate, hehe.
Sint din ce in ce mai nervoasa si obosita , in weekend parca eram la 2.20 nu am putut sa stau in pat nici macar 5 minute parca ma ardea... iar de trezit m-am trezit numai la ore de genul 5-6 dimineata si ma plictiseam de atita foit. Basca am trezit si sotul .

Jadi
23 fixamente

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

miflore, si eu iau no-spa in fiecare zi de multe saptamini.
jadi, infrumusetare placuta. Si bafta la eco miine.

Ioana

Mergi la inceput