Mamici de Noiembrie -Decembrie 2005(14)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Fetelor, eu sint de-a dreptul contrariata.Voi v-ati facut tot felul de analize si vad aici tot felul de parametri gen IR, iar eu habar n-am ce sint aia.Mie nu mi-a indicat nimeni asemenea investigatii.Sint mai prost pregatiti astia din Baia Mare ori pleznesc eu de sanatate(ceea ce ma cam indoiesc). Inca ceva voua v-au crescut burticile? Sau incind incepe sa se vada? (pt cele care mai au bebelaci)

12

leea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

AAA si va multumesc tuturor pentru incurajari.Au ele femeile un dar de a se solidariza in momente de suferinta, fantastic.
Foarte mult ma ajutati.

leea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Buna burtici mai mari sau mai mici!
Dordia2000:e pacat sa-ti lasi medicul ginec ,o data ce ai capatat incredere in el..e greu sa gasesti un medic "umanoid" si se intimpla belele si mai mari la case si mai mari( la mat Cantacuzino unde urmeaza sa nasc si eu am avut in familie 2 decesuri la nastere...) noi o sa fim norocoase!sper...
Leea:bine ai venit printre noi!m-am trezit si eu mai tirziu, dar nu cred ca te superi.Trebuie sa fi puternica si nu atit pentru tine cit pentru puiul ala din tine..e cel mai frumos lucru si mai important pe care il poate face un om.In cel priveste pe iubitul tau (eu cred )ca va reveni asupra deciziei.In legatura cu ce scriu fetele , acele rezultate..habar n-am ce sunt alea nici eu.Nci nu mi-a pomenit doc. de asa ceva, si din cite imi amintesc nici prietenei mele care de`abia a nascut (si a carei sarcina i-am urmarit-o cu atentie).Nu cred ca am fost eu foarte atenta:cati ani ai? SA NU TE LASI!
Mai fetelor stiti ce patesc eu de citeva zile?Ma scol dimineata tipand de durere cind mi se pun carcei la picioare , dar groaznice!voi aveti asa ceva, sau numai eu sunt `norocoasa`?
Mai am o problema mare rau: Bai , i-am speriat pe toti cit pot eu sa maninc:SPARG!nu ma pot abtine si mainc pina numai pot sa respir(ciorba,mincare gatita, cartofi prajiti....)
Atena19+4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Buna dimineata, vad ca nu prea este miscare in week-end ci mai mult pe parcursul saptamanii.

Andutzy, Leea, eu sunt in saptamana 19+ si nici mie nu mi-a dat doctorite mea trimitere sa-mi fac analize f multe.Le-am facut pe acelea din primul trimestru (sange, urina, cu toate cele ) si doua ecografii prima la 7 saptamani si alta am avut-o pe 25 mai, urmatoarea o am pe 22 iunie. La eco din 25 mai am intrebat daca sunt necesare si alte analize dar mi-a spus ca totul e in regula si ca nu e nevoie. Asa ca nu sunteti singurele...

Cred ca o sa va cam las... afara e soare, dupa o saptamana de vreme rea si cred ca o sa ies la plimbare.

Mandy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Neatza burtici!!!!

Andutzy, ma bucur ca ma intelegi si sper ca la Caritas sa nu ma ruineze intr-o saptamana in asa hal..... Stiu ca peste tot tb. sa dai de la femeia de servici pana la dr.ginec. dar asta e sistemul si tb sa ne adaptam!

Eu sunt programata la echo pe 28 iun la dr. Herghelegiu la Sanador si abia astept! A auzit cineva ceva despre acest dr? Vad ca maj fetelor se du la Iosup si ma intreb daca nu cumva e mai bun! Mie mi l-a recomandat dr. ginec pe Herghelegiu ca fiind un dr. bun! Sper sa fie bine si sa aflu si eu ce e bb. Sincer eu as vrea fetita dar... si baietel. Sanatos sa fie ca in rest nu conteaza nimic!

Va pup si o zi minunata va doresc!
Diana 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Salutare fetelor, vad ca e cam pustiu in weekend. Sper macar voi sa profitati de vremea de afara si sa va scoateti burticile in aer liber. Eu iar am strans tone de munca pe maine si marti, asa ca .... bag mare, dar fara pic de chef.

Ce sunt IR-urile alea de care tot vorbiti voi? La mine nimeni nu s-a legat de asa ceva, ori e totul ok, ori nu le considera asa importante, ca nici un dr nu a amintit de ele, si doar am facut eco normal si 3D. Insa vad ca unora le-au iesit prost, totusi nu e mare coincidenta sa iasa asa celor care merg la un anumit spital sau dr?

Bun venit fetelor noi, iar tie Leea curaj, ca pari o tipa tare asa ca important este copilul tau, pe el sa-l declari iubirea vietii tale... ca barbati sunt destui si candva vei gasi un om adevarat care sa fie cu tine si la bine si la greu.

Felicitari si celor care au mai aflat sexul, vad ca iar suntem la egalitate :)

Voi simtiti cu adevarat ca va misca bebelicii sau doar miscari care ot fi confundate cu gaze, adieri etc... ca eu simt usoare falfaieli, dar asa am ajuns sa ma concentrezca nu respir sa vad dc mi se pare sau nu ca e baietelul meu scump.

Dc mi s-ar spune ca e totusi fetita la eco urmator, cred ca as fi putin dezamagita pe moment, sincer, pt ca baiat mi-am dorit, baiat am simtit ca este si asa s-a vazut la eco 3D...insa dc e fetita va fi la fel de bine primita si iubita si ii voi face si un fratior sua o surioara, ce conteaza sexul: sanatosi si frumosi sa ne fie copiii, adica sa ne semene :)

Va pup,
Ripley 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lordra spune:

Hola lume,

Vad ca sunt nelamuriri cu aceste IR-uri. Ei bine, din cate stiu eu, ele arata presiunea sangelui in arterele uterine si in cea ombilicala si se vad doar in urma unui dopler care, iar din cate stiu, se face odata cu ecografia morfologica.
Daca valorile acestor IR-uri sunt crescute, atunci apar problemele: posibil retard de dezvoltare a fatului, probabilitatea aparitiei riscului de preeclampsie la mama. Deci, cu IR-uri marite si fara tratament e nashpa.
Sunt multzi medici care nu dau importantza acestor valori si eu nu prea inteleg de ce. Treaba e cat se poate de serioasa. Daca mama are asemenea probleme si nu ia nici un fel de masura se poate trezi cu probleme la inima, rinichi etc. De fat, ce sa mai vorbim. Nu de putine ori s-au trezit mamele ca afla la ecografii ca fatul stagneaza in evolutie, nu-i asha?

So...sfatul meu: cand va faceti eco morfologica cereti sa vi se faca si dopler (daca nu este inclus) si sa vi se precizeze foarte clar care sunt valorile acestor IR-uri. Sunt foarte importante si nu trebuie trecute sub nici o forma cu vederea. Parerea mea.

Hai bafta!
Lordra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

Buna burtici.
Da ce liniste este....in legatura cu sexul bb-ului, eu pur si simplu, nu aveam oreferinta fata sau baiat. asa ca la eco, cand mi-a zis ca este baiat, m-am bucurat, dar sa fiu sincera, am avut un pic de dezamagire ca nu am gemeni.... sotul meu vrea sa ne rezuman la un bb-u si atat. dar eu vreau doi !!!! va dati seama noi am fost 4 copii si este super misto. am 2 surori cu care ma inteleg f bine si ne ajutam intotdeauna, si mai am un frate la liceu.
Am o prietena, care a simtit falfaeli in burtica de prin saptamana a 13-a (asa sustine ea) si ma tot intreaba daca eu nu am simtit nimic....oi fi eu mai nesimtita?????
Va doresc o saptamana cat se poate de linistita si sa va odihniti mult....eu plec din buc la surorile mele(in ploiesti si nu am net acolo) ca acasa este un santier in toata regula si pur si simplu nici sa ma odihnesc nu pot ca se ciocane, bocane...si daca tt an oncediu sa stau linistita
INCA CEVA DR MEU SPUNE CA AM COLUL CAM MIC (LA ECO MI-A ZIS 45MM) SI CA O SA MA TINA IN MEDICAL . VOI CUM AVETI COLUL??????? E CHIAR ASA DE MIC?
gata. s auzim numai de bine. va pup si sa aveti grija de voi si de bb-ii vostri .

joy04 si 14s+7z

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monet spune:

fete dragi,

sper ca ati avut un weekend bun, fiecare. vreau sa urez bun venit fetelor noi, sarcini usoare si bebei minunati!

va multumesc si pentru carutu' roz, io tot n-am avut timp sa ma loghez ca mamica noiembrie! multumesc:). de doua zile incoace ma tot uit la caseta pe care ne-au dat-o de la ecograf, cu un filmulet mic de vreo 3 minute, in care micuta se maimutareste pe acolo. atita mi-i de draga si ma tot gindesc cum sta ea acolo inghesuita si i-i bine!:) o sa punem filmuletul (sau o parte) pe site, pina atunci, va invit sa vedeti primii pasi ai liei, luna trecuta. am fost tare mindri, cum nu?!

la o buna revedere, fiti cuminti..

mona, lia (24.04.2004) si simburica mica (19+)

www.seansimon.com/movies.htm#liawalking" target="_blank">PRIMII PASI
www.seansimon.com/aruba2005.htm" target="_blank">VACANTA

site-ul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">asa s-a nascut lia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

neata burtici!
felicitari pt noile sexe aflate!
lordra, m-am lamurit ce-i cu al 3 lea IR din ecografia morfologica, era fluxul prin cordonul ombilical, si la mine iosup, la valoarea de 0.80 sau 0.81, a scris flux si valoare normala. la fel si la arterele uterine unde aveam 0.63 sau cam asa ceva pe fiecare.
cam astea au fost descoperirile mele de weekend.
va pup
xandra, 15+

Mergi la inceput