Mamici de Noiembrie -Decembrie 2005(14)
Raspunsuri - Pagina 4

Ina869 spune:
Monet parca m-am mai linistit putin, dar tot sint curioasa sa vad reactia cind voi afla adevarul hihihi....
Ina
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20727;31/st/20051203/k/f560/preg.png
Sometimes by losing a battle you find a new way to win the war.

dienutagraviduta spune:
salutare !!!
bine ati venit, mamicilor noi !
leea - suntem alaturi de tine;ideea e sa gasesti barbatul care sa te numeasca el pe tine "dragostea vietii", nu tu pe el; roicum dragostea vietii tale e in burtica ta, si nu are de gand sa plece nicaieri.
noi suntem bine, nu avem probleme de nici un fel; azi a fost ziua lui taticul lui bebe, si am papat tort (dupa ce l-am facut) si am sarbatorit uitandu-ne din nou la documentarul despre viata intrauterina (il avem pe video);
azi a fost tati liber, asa ca ne-am plimbat cu masina lui o gramada, i-am aruncat deodorantul ca mirosea prea puternic a chimicale, dupa care l-am derutat total cand i-am zis ca aerul conditionat face masina sa miroasa a grajd ... binenteles ca ne-a poftit pe amandoi de mare urgenta inapoi in dacie, ca ne sade mai bine si aerul nu pute ... pe aceasta cale, il anuntam ca ne in sedanul lui.
coralia testul cu verigheta sper sa nu fie bun, pt ca la mine se balanganea a baiat, asa ca trebuie sa nu fie bun.
cu sarea, e invers - la gura e fetita(normal- gaurica), si la nas e baietel (protuberanta- putica); la asta a iesit fetita a mea.
cu verigheta cred ca poate fi distorsionata, de exemplu a mea e foarte grea si nu prea se misca...
ina - daca o fi sa iasa la tine fetita si la mine baiat, poate facem un schimb..., oricum sotul meu a zis ca nu-i problema, din baiat il facem oricand fetita, mai greu e invers ....
hai va pup si sa aveti un week-end frumos
dienutagraviduta 15+ si bebelusha

Ina869 spune:
dineutagraviduta ai dreptate, am incurcat testul cu sarea... eu sint de acord cu schimbul dar sosul n-o sa vrea...de cit ori i-am propus sa adoptam mi-a spus ca il vrea pe-al nostru...
ce haioasa ai fost cind ai descris faza din masina! hihihi....
Ina

Ina869 spune:
Birthday Calculator:
http://www.paulsadowski.com/birthday.asp
Ina

anamari spune:
eu ma laud acum ca am facut paine in casa...mmmm, bun
monet-felicitari pentru fetita...cam la ce nume va ganditi ?( sotul meu rade si zice daca avem fata o va chema Mia- Lia si Mia...).
ina - eu mi-am dorit ca Alex sa fie fetita- dar a iesit baiat si e baitul mamei...acum eu zic ca e baiat, sotul meu :fetita si Alex:baiat...vom afla la inceputul lui iulie...
dienutagraviduta-
sa va traisca taticul-la multi ani!!!
si bine a-ti venit noile mamici-
acum trebuie sa fug si eu ca imi plange bebe-ul de foame
anamaria-lia-21.10.2004 si alex -24.08.1993 si samburelul de decembrie 2005
poze de copii cuminti
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39200" target="_blank">povestea lui alex, povestea liei, povestea noastra

Bic spune:
Monet, felicitari pt. fetita....Si , da, ma distrez in Ro, dar totusi abia astept sa ajung inapoi la rutina si viata mea linistita de dincolo de ocean.
Ina, iar am citit printre rinduri si am dat de mesajul tau cu soacra. Daca esti ca mine, si pari sa fi, adica daca ti se pune pata pe cineva si te irita numa' cind spune "buna ziua" sfatul meu cald este sa ai o discutie serioasa cu barbata-tau si sa o trimiteti pe tanti soacra acasa, ca altfel o sa ajungi la balamuc. Eu taman ce m-am hotarit sa NU o chem pe a mea dupa nastere, chiar daca o sa-mi fie greu singura. Mi-am dat seama ca, in ciuda bunavointei si bunatati ei, m-ar scoate din minti cu niste lucruri si cred ca e mai bine sa ne vedem noi trei de treaba, fara altii pe cap.
In ceea ce priveste verigheta, poate va mai aduceti aminte ca strigam eu acum citeva luni cum e la voi. Mie mi-a tot iesit fata si pina acum fata se pare ca e. Repet procedura: se leaga verigheta cu un fir de ata (ideal cu un fir de par de-al tau), o tii agatata deasupra burtii, fara sa o lasi sa se balange din cauza ca rfirul e intortocheat. Apoi ea va incepe sa se miste de la sine. Daca se invirte in cerc e fata, daca e o miscare de du-te vino e baiat.
La mine a mers. Dar fireste ca sint sanse 50/50 sa fie sau sa NU fie adevarat.
Sanatate tuturor! DPN 2.11.05

mandyksch spune:
Neata fetelor,
N-am mai avut timp sa va scriu da' v-am citit.Am avut f. multa treaba la serviciu , mult stres (din cauza a multor colegi nesimititi si care nu-si fac treaba).M-am stresat ca sunt in intarziere cu multe livrari si m-am saturat sa fiu luata la 11 metri de toti clientii din cauza celor de la Productie. Si degeaba imi tot zic sa nu ma mai stresez nu reusesc , si rezultatul l-am avut ieri dupa-masa cand a inceput sa ma doara burtica, niste senzatii ciudate, junghiuri (si in zona ovarului drept), burtica mi se intarea apoi se relaxa si tot asa.Abia mai stateam pe scaun....si atunci imi suna telefonul si ma cheama directorul la o intalnire cu niste clienti italieni.
Incerc sa ma adun, sa cobor in secretariat si il gasesc pe director acolo, se uita la mine si-mi zici "esti bine?" "vad ca nu stai f. bine, lasa dosarele aici si du-te, hai du-te nu mai sta". Nu-mi venea sa cred.Poate ca totusi in sfarsit a inteles ca nu mai pot , nu mai rezist la fel ca inainte...
Asa ca m-am dus acsa si direct in pat.Odihna totala astazi.Parca ma simt mai bine.
Fetelor, cele care sunteti nou venite, "bine ati venit" si sa fiti sanatoase cu tot cu bebei.Leea, daca prietenul tau te-a parasit inseamna ca este un LAS, si ca nu te merita.Stiu ca iti este greu acum dar pt bb trebuie sa fii tare caci toate starile tale se transmit lui bb.Si el nu are nici o vina.
Felicitari pentru fetele care au aflat sexul bebeilor.Pentru cele care spun ca nu au nici o preferinta in ce priveste sexul bbilor, am o veste....si eu am spus ca nu am nici o preferinta in ce priveste sexul copilului.In momentul in care am aflat ca sunt insarcinata am avut presimtirea ca va fi fetita, nu stiu de ce (la fel ca mama, sora-mea si alte rude), singurul care a zis ca va fi baiat a fost sotul meu.Apoi cand am vazut ca este baietel parca totusi am avut o unda de regret...se pare ca totusi subconstientul meu vroia fetita. Acum totul e OK, a trecut acest sentiment, e f. bine ca e baiat, sa fie sanatos.....sora-mea imi mai zice in gluma...asteapta pana la eco din 22 iunie ca poate atunci iti spune ca e fetita.
Mandy, 19 fix astazi

mandyksch spune:
Tot eu, astept cu nerabdare "miscarile de trupe" din burtica.
La eco din 25 mai dna doctor mi-a spus sa ma astept la adevaratele miscari ale bb incepand cu perioada 10-15 iunie. Acum nu stiu ce sa zic dar de vreo 2 zile parca simt mai des bolboroseli in burtica, dar si cate o impinsatura-lovitura parca.Si chestia e ca nu seamana cu nimic din ce am simtit pana acum.Oare doar imi inchipui????
Va reamintesc ca dupa calendar azi avem 19 fix, dar dupa masuratorile facute la ultimul eco avem 20 saptamani.
Mandy,

dordia2000 spune:
Neatza burtici!
Eu intru mai rar pt ca la serv nu am asa acces la internet pt ca ma vede directoarea si nu ii convine ca stam si citim pe net! asa ca seara cand ajung acasa va citesc si va mai scriu!( daca nu adorm )Din cate vad eu majoritatea scrieti de la serv. iar acasa nu prea aveti calc.
Andutzy, scuze ca am raspuns asa tz, iti multumesc mult pentru intamplarea impartasita, m-ai derutat ce sa zic, dar totusi parca nu as renunta la d-na dr. ca e tare de treaba! Iar de alte spitale am auzit lucruri si mai groaznice! De ex. la Sp. Municipal acu 2 ani a nascut o colega si s-a procopsit cu o ciuperca urata de pe masa si a durat mult pana sa se vindece, a ajuns chiar la cutit, motiv pt care a pierdut lapte, tot! Asa ca daca e sa ne povestim intamplari, la fiecare maternitate exista tot felul de intamplari! Eu gandesc ca nu mi se va intampla mie si sper sa fie bine!
Cat despre vopsit in timpul sarcinii, hai sa fim serioase! Toate vedetele care nasc credeti ca stau nevopsite 9 luni? Eu m-am vopsit si ma voi vopsi in continuare pentru ca am intrebat 3 medici care au ras de mine si mi-au spus ca nu are nici o legatura cu bb! Si sora mea s-a vopsit si are un baietel minunat si supersanatos!
Voiam sa va mai felicit pe toate care ati aflat despre sexul bb-ului, si sa felicit si noile mamici ! Eu mi-am facut testul cu vergheta si imi iese intre: adica intai se invarte un pic dupa care se balangane! Iar la sare in cap au stat colegele mele sa ma urmareasca o zi intreaga si nimic, nu am pus mana nici la gura nici la nas! Oare ce o fi insemnand asta?
Va pup si va doresc Weekwnd placut!

Mirela Anca spune:
Intru si eu pe fuga .Am inceput munca de o saptamina .Am apucat sa va citesc ,mai greu e cu scrisul .Monet felicitari pentru fetita .
Bun venit fetelor noi .Va scriu si eu rezultatele la IR pentru ca sintproaste. IR -artere ombilicale -0,83Este mare .
IR art uter dr 0,67
IRart. uter.stg 0,66
Am facut deja niste analize ca sa se constate motivul crescut al IR .Dar analizele au iesit bune .Analizele erau pentru TRombofilii.Eram suspecta de TRombofilie .Dar analizele sint bune .
Pe eco la mine se specifica ,ca valoarea IR in artere ombilicale are valori mari.
Eu la 22 de saptamini repet eco la cererea dr,Din cauza acestei valori.
Pina atunci am avut probleme ff mari cu picioarele umflate .Super umflate .In loc de glezne parca aveam 2 mingi de hambal .M-am cam speriat .Acum sint bine ,nu mai maninc brinza 19 sap 4 zile
Mirela si
Cosmin 2 ani si 8 luni
http://www.cosminalexandru.home.ro