Mamici de Noiembrie -Decembrie 2005(14)
Raspunsuri - Pagina 13
corap spune:
canuta, greseala mea, nu am citit partea cu febra.... auzi, da' la doftor ai fost? ca al meu zise: pana la 38 nu sunt probleme. daca ai mai mult, de urgenta la medic, sau mai bine cheama unul acasa.
lavi 2, stai linistita, poti sa spui ce vrei despre mine daca asta-ti foloseste :)))
tardiferon vreau sa iau si eu, ma duc mai incolo la farmacie.
A... si ai avut dreptate, vad ca incep sa scada alea 2 kg pe care nu stiam de unde le-am luat
lavi, si eu trec de la veselie la mii de draci, si am devenit o certareata (ceea ce nu-mi sta in fire) da' zice-se ca-i normal. melancolie nu - si sper sa nu... da' cine stie...
C & bb saltaret 17+ 
Noki_Lara spune:
19+Xandra draga,
si eu mi-am facut aseara testul cu verigheta, prinsa de un fir de par si dispusa deasupra burticii. Rezultatul este total contradictoriu si la mine. La inceput se roteste, apoi de la o perioada incolo, chiar in timpul rotirii apare si o miscare de du-te-vino, stinga dreapta, dar parca mai usoara decit cea de invirtire.
Este adevarat insa ca aseara mi-am amintit de test seara in pat, cind deja dadusem jos verigheta de vreo 2 ore. Poate nu se incarcase suficient cu energia mea...
POate ne lamuresc fetele...
19+
proadelina spune:
Buna fetelor,
va urmaresc de vreo 2 saptamani si abia acum mi-am luat inima-n dintzi, cum se spune sa iau legatura cu voi. E prima data cand astept un BB si la fel, e prima data cand scriu pe forum (orice fel de forum). Inainte de toate felicitari pt BB-ii vostri...
Daca vreti ma puteti pune si pe mine pe lista UM 18.02.2005 DPN 25.11.2005 iar la testul cu inelul a iesit baiat... pana la urmatorul eco mai e ...
Adelina
+ BB 16+
maria_alexia spune:
Buna fetelor !

Aseara am fost si eu la vizita lunara la medicul de familie.
Evident ca am uitat sa o intreb o suma de lucruri, dar m-a mai si lamurit cu una, alta. Printre altele, se pare ca am bifat cam toate bolile copilariei, hurayyy ! Dar m-a cam socat pesimismul ei, sa spun asa, in sensul ca mi-a spus de o groaza de pericole. Ma rog, realism si prudenta de medic, incep sa ma obisnuiesc si cu asta ![]()
Iar de dimineata am fost la intepat pentru anticorpii de toxoplasmoza. Nu stiu de ce am amanat atat, rezultatul va mai dura 2 sapt... Sper sa nu fie nici o problema, eu zic ca sunt deja imunizata si la asta.
Altfel, eu sunt optimista, ne simtim bine... Imi fac numai probleme sa nu fiu cumva inconstineta la unele faze ![]()
Inca n-am luat nici un fel de vitamine, nu mi-a dat nici medicul, oare trebuia sa intreb eu ?? Ca am uitat sa pun problema

Simt si eu amorteli si mai nou mi s-a uscat pielea si mi se cojeste urat de tot...
Ma gandesc sa incep si eu prenatalele de la Royal si eventual si Bio-Marin-ul pe care il tot recomanda dr. T, dar parca n-as lua chiar de capul meu...
Mai e putin pana joia viitoare, si atunci am consultatia la gine' si o sa ne faca si echo'... De-abia astept !!!
Maria, 13s
dienutagraviduta spune:
mandi - balanganeala = baietel;
dar nu va cramponati prea tare, fiindca astea sunt niste chestii care nu au prea mare baza stiintifica.
eu sunt foarte suparata azi;
aseara am facut friptura de vitel la capac, ca asa vru bebelusha; pana s-a fiert, s-a facut 9 seara, iar sotul meu a adormit, si cand l-am trezit sa se trezeasca, s-a suparat, asa ca m-am supart eu si mai tare si nu am mai mancat, si m-am culcat;
nu m-am mai suparat demult cu el, asa ca n-am dormit toata noaptea;
mai bine dormeam, ca ce credeti ca zice sotul meu in somn : "fir-ar a draq de slaba ! nu putea sa ma caute si pe mine una slaba mai mariane, mai ?" (marian e colegul lui de la serviciu)...
m-am suparat foc, ce o fi visand el, ca navalesc peste el femeile cand e la servici, sau ce ? iar eu nu mai pot sa dorm ca stau cu mingea lui in burta ? asta e nesimtire.
dimineata a venit sa ne impacam, dar l-am certat, si l-am intrebat daca viseaza ca se duce la femei cu marian, a ras un pic, si nu a mai zis nimic, dupa care a plecat, a mancat, si a venit iar peste mine in pat, dar mi-a zis ca nu tine minte ce a visat.
asa ca sunt flasca de suparata.
ce ziceti, sa-l caftesc diseara ?
dienutagraviduta si bebelusha 15+
corap spune:
gata. mi-am luat tardiferon. si m-a cam lovit diferenta de pret intre farmacii.adica merg la una in drum, da' nu mai aveau decat 10 pastile - 38.000 - adica 114.000 cutia. ma duc si la sensiblu o tara mai incolo, ca m-am gandit sa nu stau doar in alea 10 pastile si... 160.000 cutia. nu vi se pare ca diferenta e cam exagerata???
dienuta, eu zic sa nu-ti faci probleme... lasa omu' sa viseze, macar atat:), ca daca viseaza inseamna ca nu se intampla si-n realitate. si daca vrei sa te certi, cearta-te, da' dup-aia nu sta botoasa, ca tot tie iti faci rau... si sa nu dormi, sa nu mananci... ce rost are???
C & bb 17 +
xandra28 spune:
dienutza... pe bune... ai fost super tare!!!
![]()
pai acuma shi sotzul tau ce sa faca... nici sa nu mai viseze, saracul, ca o-ncurca?
hehehehe
hai, lasa
ca nu cred ca e cazul...
mai bine...
cu papa bun de-aseara...
parerea mea
xandra,
de 16s
Lavi spune:
dienuta mama, tu esti de groaza, nu srtiaia ca somnul tine si de foame si de cel mai bun prieten,asta e, noi am mai discutat o data ca suntem specii diferita....mai fii si tu putin inbufnata si dupa ai o sa ti treca, visele sunt vise..nu incerca sa gasesti in ele raspunsuri la dorinte subconstiente, ca mai mult rau iti faci.
Eu una zic ca i-ai tras perdaful de rigoare, asa ca lasa, maminca vitutza ca e buna si bea
un paharel de lamiie in cistea certii....hormonii isi vor mai face de cap toata vara.
http://community.webshots.com/user/lavinia295
18+ Evusor un pic racit
Lavi
tania-z spune:
Dientutza tare haioasa faza cu vorbitul in somn!

Imbufnari am avut si eu, chiar recent si ma oftica atunci cand, desi eu sunt sigura ca am motiv de nervi, husband-ul imi da replik: "de cand esti insarcinata esti tot mai iritata" - de parca, ia te uite, a descoperit el regula universala a supararilor femeilor insarcinate. Saptamana trecuta m-a scos din minti la o faza si ne-am certat URAT!!! (o noapte a dormit chiar in sufragerie, pentru ca l-am scos afara), dupa care mi-a stat el cu "botul pus" vreo 3 zile. Drept pentru care in weekend a primit un premiu: o lumanare cu specificatia "Diploma pentru saptamana cu cea mai de inmormantare atmosfera pe care ai reusit s-o creezi!". Acum ne-a trecut, dar tot imi vine sa-l bat, asa, de control!
Maria-Alexia abia astept vestile tale de la echo! Ti se vede burtik? Si eu am fost aseara la dr. de familie, iar mi-a dat Tardiferon pe care il voi tine in sertar, pt. ca dr. ginecolog mi-a spus ca imi trebuie numai in ultimul trimestru. Mi-a mai dat materna, dar nu mai gasesc gratuit.
Fetelor cu testul cu verigheta, daca se schimba "balanganeala" asta nu inseamna 2 copii (ma rog, unul dupa altul)? Zic si eu...
Tania
& Punctuletz 13+
Punctuletzul
lavi02 spune:
Dienuto, daca va certati pe ce vorbiti in somn.... sunteti pe drumul cel bun!
Unii sunt tafnosi cand ii scoli din somn, asa ca trebuie sa-l intelegi ca n-a vrut sa manance. Mancatul si dormitul sunt satisfacerea unor nevoi primare: somnul si foamea. Daca lui ii era mai mult somn decat foame... asta e. Bine ca mai au si aspect social, hai sa mananc ca s-a chinuit nevasta sa gateasca... e adevarat. Dar chiar tu ai recunoscut ca a fost initiativa ta sa gatesti, nu a lui.
Visele sunt tot felul de asociatii ciudate de fapte, idei, impresii de pe parcursul zilei sau din constiinta respectivului. Creierul se odihneste si deruleaza aiurea niste chestii. Poate era vorba de o friptura mai slaba! Bineinteles ca tot stresul tau se datoreaza fricii din inima ta (ca si din a mea si a multora dintre noi) ca n-o sa mai fim la fel de atragatoare pentru soti in perioada asta. Dar asta e un lucru pe care trebuie sa-l discutati intre voi cu calm, de ex sotul meu sustine ca as fi sexy cu burtica de
, eu nu prea cred, etc, etc.
Nu va mai certati din tampenii si tu nu-ti mai face sange rau din atata lucru.