Mamici de Noiembrie -Decembrie 2005(14)
Raspunsuri - Pagina 12
Morgano spune:
Neatza fetelor!
Fericite cele cu concediu, noi fiind in renovare, deci si prost cu banii, nici vorba de concediu, eventual la noi la cabana in niste weekenduri, insa jur ca decat sa merg sa gatesc si in alta parte, mai bine acasa.
Eu am slabit binisor, am un sarafan care acum 2 sapt imi era fix, acuma mi-e largut bine, doar pe burtica sta altfel.... s-a tuguiat burtica binisor, arata super !!! Ce sa fac dc mananc cand am chef si asta inseamna cam 1 masa mai consistenta si eventual inca ceva abureli mai pe seara? Dc nu mi-e foame, nu ma pot forta, insa am resurse destul fiind din start mai plinuta. Ce ma bucura e ca nu pun pe fund si nu mi se ingorasa deloc picioarele, asa ca pot lua linistita fuste ca nu arat rau deloc.... scotand faptul ca nu m-a vazut soarele anul asta.
Ieri am fost sa-mi iau sutiene noi, m-am speriat ce sani am facut in 4 luni :)) macar bine ca nu se lasa deloc ci stau fte sexos ;)
O zi super,
Ripley 18+
alexandrina spune:
quote:
Originally posted by leea_cv
Se pare ca exista posibilitatea ca domnul meu sa revina asupra deciziei de a disparea din viata noastra.Doar ca penduleaza asa de la o ora la alta.Si imi face mie nervii zob.Las ca vine si vremea lui.
Da merita omul asta asa mult sa se intoarca in viata ta? Daca excluzi eventualul sprijin, eu stiu, financiar pe care ti l-ar acorda mai ramane ceva intre voi? Poate merita sa lupti de una singura, sunt convinsa ca e foarte dificil dar daca omul nu merita nu cred ca are rost sa te agati de el, si mai ales daca te vede ca esti vulnerabila se va juca cu viata ta mereu.
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina.
canuta-om-sucit spune:
Am febra si ma simt ca dracu. Nu pot lua nici un medicament doar nishte vitamina c si pentru rinita mea uscata niche ser fiziologic. In resp numai la pat cu ceai. Simt ca o iau razna, nu mai pot, nu termin cu una ca incep cu alta. Am sa imi iau campii, nu mai functionez ca un om normal de cand am ramas insarcinata.
aura
corap spune:
canuta, draga, curaj... mai poti sa bei si ceai de musetel, si lapte cu miere... stai linistita, ca nu-ti foloseste la nimic sa te agiti, ca mai rau iti faci. ai grija de tine si de bb ca te pui tu pe picioare. in fond, mai ai doar vo 24 de saptamani, si gata.... vine bb :)
si, in plus, poate or sa fie 24 de saptamani mult mai bune decat primele. 
C & bb 17+ care-baga-visine-in-ei-ca-disperatii-noroc-c-au-aparut 
Lavi spune:
Aura, nu o sa fuctionezi "normal " 9 luni de zile si dupa aia se schimba prioritatile .
Din cind in cind incearca sa-ti torni in nas putine picaturi de apa ca sa umezesti narile interioare, poti respira mai bine, cit despre medicamente un paracetamol ai voie sa iei, multe ceaiuri si multa lamie , sanate
Si eu am sa dau iama prin sutiene, am vazut unele tare dragute la Mini prix, sunt invatata cu forme mai generose, cin o alaptam pe eva aveam 102 in bust,,,,,tare generose
http://community.webshots.com/user/lavinia295
18+ si Evusorul un pic racit
Lavi
Morgano spune:
Aura, ai grija de tine!!!
Bea ceai cu lamaie si papa portocale. Nasul il poti desfunda cu apa cu sare, babeste dar functioneaza super (un varf de cutin de sare la un paharel mic).
Ripley
lavi02 spune:
Canuta, sigur poti lua paracetamol sau algocalmin pentru febra. Nurofen (=ibuprofen = Rupan, Paduden, Marcofen, NU!) Febra peste 38.5 dauneaza bebeului! Daca ai febra mare bea o fiola de algocalmin. E mai periculoasa febra decat medicamentele. Eu am luat ambele in primul trimestru la recomandarea dr.
Corap daca iei fier eu as lua Tardiferon. Adica din asta o sa iau si eu cand o sa-mi zica dr. Tardiferon-ul e fier cu vitamina C care mareste absorbtia fierului si e ff bun. Pe mine m-a scos din super-anemia pe care am avut-o dupa super-hemoragia de la nastere, aia care s-a lasat cu transfuzie, pt ca lesinam daca stateam in alta pozitie decat culcat, ba chiar lesinam si culcata. La vreo 4 luni dupa nastere aveam hemoglobina normala. E mai scump (100 si ceva de mii cutia) decat Glubiferul dar e foarte bun.
Corap, pana la urma am sunat aseara si m-am programat pt 3 august la
. Asistenta a mofturit ceva, ca sa sun mai incolo, dar eu am dat vina pe tine: am zis ca am o prietena care s-a programat pe 10 august (
, sper ca nu te superi pe mine) si ca voi suna cu o saptamana inainte pt confirmare. Asa ca a zis: SIGUR, sa facem programarea. Pentru ca prin iulie o sa fiu tot plecata si cand imi aduc aminte sa sun o sa ma trezesc ca e ocupat si pe 3 si pe 10....
Oricum pana atunci trec pe la dr pe la spital dupa hartiuta si il intreb si de fier, ca am avut hemoglobina 12 la analize.
Mandy,
felicitari pentru aniversare si sa fiti la fel de fericiti si la 60 de ani de casnicie! Noi vara asta implinim 7 de la cununia civila si 10 de cand suntem prieteni! Mai mult de o treime din viata fiecaruia dintre noi de pana acum....
Pupic. Lavi 18+
Lavi spune:
Xandra , eu una nu stiu nimic despre testul cu verigheta, sorry, stiam chestia cu sarea...
Mai are careva caderii bruste de starii, eu trec brusc de la o stare normal la o tristete coplestioare, care ma termina fizic. Ieri de la eforie am cazut in butoiul cu
si m-qm ceratat cu Vic , saracul era siderat..mea culpa..sper ca nu sunt singura, ca am inceput sa cred ca innebunesc.
o mamica iubitoare de bebei
http://community.webshots.com/user/lavinia295
Lavi