Mamici de Noiembrie -Decembrie 2005(14)
Raspunsuri - Pagina 11
anamari spune:
veste mare:
in week end am simtit si eu primele miscari ale lui bebe in burtica...la 14 saptamani. suntem precoci!!!miercuri ma duc la doctor dar ecografia morfologica doar in iulie...
anamaria-lia-21.10.2004 si alex -24.08.1993 si samburelul de decembrie 2005
poze de copii cuminti
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39200" target="_blank">povestea lui alex, povestea liei, povestea noastra
tania-z spune:
Denisa sarcina usoara si tie! sa vorbim la fel de relaxate si in luna decembrie!
Tania
& Punctuletz 13+
tania-z spune:
Anamari sa intzeleg ca sunteti atat de precoci pentru ca nu esti la prima sarcina? Mie mi s-a spus sa sper pentru 15 iulie!
Tania
& Punctuletz 13+
Punctuletzul
Doinna spune:
Buna fetele!
Va citesc in fiecare zi dar scriu mai rar.Azi sunt asa dezamagita,ma rog,m-am intors de la ecrograf cam desumflata ptr ca am avut ghinion:mi-a facut ecrografia o fetita tinara care habar nu avea pe ce lume traieste:la toate intrebarile mele raspundea evaziv iar in final mi-a spus ca ea nu e doctor si rezultatele le voi discuta cu doctorul.....Stiam asta dar speram sa aflu citeva chestii inainte,la doctor merg doar pe iulie.Despre sexul bebeulul nici vorba...prea devreme...Felicitari ptr burticile care stiu deja sexul,la nume v-ati gindit?Eu nu am idee inca.
Va sarut si va doresc sanatate si sarcini cit mai usoare
anamari spune:
tania-sigur-la alex nu am simtit nimic pana prin saptamana 19-20-cu aproximatie- si burtica nu s-a vazut pana la 5-6 luni...
anamaria-lia-21.10.2004 si alex -24.08.1993 si samburelul de decembrie 2005
poze de copii cuminti
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39200" target="_blank">povestea lui alex, povestea liei, povestea noastra
mandyksch spune:
Buna dimineata,
Ina, multumesc in primul rand pentru felicitari la fel si tie iti doresc.Nici nu-mi pot imagina cum au trecut deja 6 ani de la nunta...![]()
Apropo de seful meu, da directorul general al fabricii este seful meu direct, e un tip la 40 de ani asa ca banuiesc ca de aceea e mai deschis caci totusi face parte din generatia mai tanara.Are si el momentele lui in care e bine sa-l ocolesti (momente din acestea cred ca avem fiecare dintre noi) dar in general te poti intelege normal cu el. Asa ca daca la eco din 22 totul este OK, din intai iulie seara am plecat in concediu
. Partea mai proasta e ca nu o sa prea am ocazia sa intru pe net si sa mai povestesc cu voi
. Va trebui sa rezist 2 saptamani.
Mandy, 19+
Lavi spune:
Mandy draga,si neata
sa ai parte de fericire si o relatie calda si adevarata, cit priveste concediul, ia-l ca pe o parte buna si relaxanta, noi vom fi aici si dupa, eu una nu o sa am concediu cred, deloc.
Miine ma duc la a mea dc si astept cu nerabdare sa imi spuna cum stau, ma tem sa nu imi zica ca am colul deschis, ca la sarcina trecuta, oricum durerile pe care le-am avut au trecut de aproape 3 sap dar tot mai am senzatia de gheata intre picioare.
Bebelul meu este tare voios si tare mofturos, nu mai stiu ce sa maninc si ce sa mai fac, nu are deloc o ordine in prioritatii, ce o sa ne mai facem cu scorpionii astIa?
Lavi
corap spune:
neata, fetelor :)
ce mai faceti, cum va mai simtiti?
ina, succese in incercarea de a prinde muste (=soacra) cu miere. poate functioneaza...
leea,curaj si nu-ti mai amari zilele - eventual zi-i sa se hotarasca si sa mai vina cand e hotarat, nu sa te tina pe tine in tensiune, ca ai deja un copil in grija, n-ai nevoie de doi...
eu am mancat cirese aseara pana mi s-a facut rau si m-a luat cu lesin - erau niste cirese dulci, pietroase, n-am mai mancat anul asta asa cirese bune ... asa ca am balotat 1 chil intreg in vreo 10 minute ... groaznic. m-am dus sa ma culc ca incepuse sa ma doara capul, si am dormit de ieri de la 8 seara pana azi dimineata la 6:30.
nu stiam ca se fac carcei de la lipsa de fier. ma duc azi sa-mi iau de la farmacie, ca doctorasul mi-a zis sa iau, da' io am zis ca mai incolo, ca mi-e asa o frica sa nu ma
. oare cat o costa?
C (+2.5 KG) si bb iubit 17 + 
xandra28 spune:
neata fetele...
cele cunoscatoare in testul cu verigheta... mi l-am facut si eu aseara... s-a rotit de la dreapta la stanga, de la stanga la dreapta... ce inseamna?
xandra, 16 fiiiiix
Noki_Lara spune:
Fetelor, sunt super-happy!

Aseara, pe la 23 am simtit primele suturi de fotbal in burtica. Au mai fost filfiiri de vreo saptamina, dar aseara am facut un experiment: intinsa pe spate, am privit super atenta burtica si am vazut clar de doua ori, doua lovituri. Pur si simplu am vazut cum se misca pielea peste locul cu pricina unde juca fasolica fotbal!!

Este o senzatie super! Fetele care au deja prichindei stiu despre ce este vorba! Dar pentru mine, ca nu aveam habar, a fost o minune! Va doresc si voua la fel! 
Va 
pe toate!
19+