Suflet de copil - ANDREI ONICIUC

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancuta06 spune:

Am facut donatia: $15.

Mult succes mai departe. Poza lui Andrei m-a impresionat. Sper sa ne aratati alta, dupa ce va avea proteza.

Ancuta (DPN 11 feb. 2006) & Martijn, (24.10.2003)
Poze cu Martijn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CryssUK spune:

Fetelor, sunt aproape sa fac rost de un storcator de fructe si legume :)Vin maine cu confirmarea daca totul va fi ok.

Tratamentul naturist poate fi decisiv in vindecarea lui, pt ca in timpul chimioterapiei ii protejeaza celulele sanatoase de efectele secundare ale citostaticelor.

Poza lui Andrei m-a durut efectiv si m-a motivat si mai tare pt ca acum ...il cunosc.
Andrei, sa fii puternic si sa nu iti fie teama pt ca noi iti suntem alaturi si ne rugam pt tine!
Multi oameni au invins boala aceasta si cu multa perseverenta si credinta in D-zeu o poti invinge si tu!
Iti doresc multa sanatate si optimism!
Pup,

Cristina

''Suflet de copil -ANDREI ONICIUC''
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50738

O sansa pt Silviu!
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50122

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CryssUK spune:

Uraa!
Am facut rost de storcator de fructe si legume (merge f bine si pt radacinoase) de la Freia.
Ea il are de f putin timp si nu il foloseste, asa ca il vinde cu o suma f mica.S-a oferit sa il puna chiar maine la posta , dar tb sa verific adresa sa fiu sigura ca e corecta . Oare ar fi mai bine sa il trimitem la d-l prof acasa sau la Andrei direct?

Freia a fost f draguta si a acceptat ca sa il trimita cat de repede, inainte sa primeasca plata.
Eu ma angajez sa achit in jur de 15 lire cat costa storcatorul si taxele postale, dar din pacate nu voi avea bani cash sa pun pt Andrei.
Poate mai tarziu o sa mai pot, dar deocamdata nu stau prea bine cu banii si ii pot face doar acest cadou care sper sa ii fie de folos.
Oricum banii vor ajuge la Andra sa ii trimita ea in tara pt Freia , daca nu gasesc intre timp alta solutie.

Va pup pe toate!
Cristina

''Suflet de copil -ANDREI ONICIUC''
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50738

O sansa pt Silviu!
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50122

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Vreau sa donez si eu 500.000 lei pentru Andrei.Fetelor,va rog sa-mi spuneti cum si unde pot trimite banii.

Alina & Dragos (11.04.2002)
pozici
Dragos la 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soarenistor spune:

MOTANIK-acum am reusit sa trimit e-mail la Bacau.Cazul intra in comisie si numai atunci se hotaraste ce si cum.Ma vor anunta tot prin e-mail.
Am nevoie de un act medical doveditor ca sa -l trimit prin posta cit mai repede.
va tin la curent.
numai bine

nistor gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia_cs spune:

Alina, multumim mult pentru ajutor.
Conturile lui Andrei le poti gasi pe pagina lui de web, adresa este aceasta:

http://storm.prohosting.com/oandrei/ro.htm

----

Andesa de web a lui Andrei se afla si in semnatura mea, toate conturile sunt enumerate acolo, precum si adresa la care puteti trimite mancare, imbracaminte, carti postale, sau orice alte ajutoare considerati ca puteti sa oferiti.

_

Aici poti face viata unui copil mai acceptabila!
- Web
Noi ajutam pe unii, altii ajuta pe altii, astfel toti pot fi ajutati!

Lucia sotia lui Csaba
www.cisst.org/ftp/Lucia/" target="_blank">
Poze Bunny

Mergi la inceput

Cristina si Freia, va multumim ca v-ati unit fortele si ati reusit sa faceti aceasta mare dorinta posibila.

Ancuta, am primit banii de la tine. O sa facem tot posibilul ca acesti bani sa ajunga cat mai curand la Andrei.

Gabi, multumim mult pentru ca ni te alaturi, speram sa reusim sa ajutam cumva.
Stii cumva cam in cat timp se poate aduce o proteza provizorie? Intreb pentru ca Andrei are nevoie de una, iar cei de la CAS au spus ca poate dura de la 2 pana la 7 luni (cu aproximatie). Ar fi extraordinar daca s-ar putea interveni ca el sa o poata primi cat mai curand.
Ai zis ca ai nevoie de un act. Pe pagina lui de web poti sa gasesti la "Detalii" copii dupa doua acte oficiale.

pentru toti.

_

- Web

Lucia sotia lui Csaba
Poze Bunny

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by carmita_baby

Andrei fii tare, multa lume este alaturi de tine si te sustine! Haideti cu totii sa trimitem cate putin 5 euro, 1 euro, asa cum a zis Lucia putin + putin = mult, si sunt sigura ca va veti simti mult mai bine sufleteste stiind ca din putinul vostru ati putut contribui la un zambet pe fata unui baietel bolnav.
Eu am trimis putini banuti, nu sunt multi, dar sunt sigura ca se vor inmulti, pentru ca sunt multe fete inimoase aici, lucrul asta mi-a fost dovedit in repetate randuri

Andra si pe mine m-a emotionat tare poza lui Andrei. Sa ne rugam si sa speram ca totul va fi bine

Mello motanelul iubit

Iti multumim mult pentru ajutorul pe care il oferi.

_

- Web

Lucia sotia lui Csaba
Poze Bunny

Mergi la inceput

Am pus pe site-ul lui Andrei situatia donatilor la momentul de fata.

Mai avem o donatie - $50.00

Pentru a avea o sitatie cat mai reala a ajutorului primit din partea membrilor DC si de a putea actualiza situatia donatilor, as ruga persoanele care doneaza sa-mi trimita un PM cu suma. Asta numai in cazul in care sunteti si voi de acord.

_

- Web

Lucia sotia lui Csaba
Poze Bunny

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia_free4ever spune:

Flori de multumire ptr. toata lumea, din partea mea. Nuam cuvinte, multumesc fetelor care s-au implicat ptr storcator. El poate fi trimis si pe adresa copilului, dar tatal trebuie sa se deplaseze in satul din centru ca sa il ridice si cred ca dureaza mai mult. O solutie ar fi sa il trimita pe adresa noastra si Bogdan il va da tatalui copilului. Adresa copilului: Sat Corpaci, com zamostea, Jud. Suceava
Adresa noastra: Nistor Bogdan, STR.SsLATIOAREI, nR. 11, bl.C10, SC. A, AP. 14 , SUCEAVA
ALINA

Mergi la inceput