Suflet de copil - ANDREI ONICIUC
Raspunsuri - Pagina 7
alexia_free4ever spune:
In legatura cu proteza, aceasta va ajunge la Andrei mult mai repede ptr. ca a intervenit Fundatia, s-a platit avansul de 27 de mil., si in maxim o luna jumatate, Andrei va fi un copil la fel ca ceilalti.Multumim Fundatiei de la Bucuresti pe aceasta cale.Cum primim vesti noi va anuntam. Cam peste 2 saptamani Andrei va fi chemat la Suceava ptr proba din cate am inteles. Pe 1 iulie va merge la IASI ptr inca o sedinta de chimioterapie si i se vor face din nou analize. Sa dea Dumnezeu sa fie din ce in ce mai bine. Oricum acum pe fata sa si a tatalui sau se poate lumina sperantei,mai ales ca acum lucrurile sunt un pic mai clare si totul a inceput se pare sa o ia pe un fagas bun..... Va multumim pentru solidaritate
motanik spune:
Cristina, chiar acum iau legatura cu Bogdan sa il intreb unde e mai bine sa fie tirmis storcatorul si te anunt de indata ce am un raspuns. Deci te rog pana atunci sa ai putina rabdare. 
Alina, daca intri aici si vezi inainte, te rog da-ne tu adresa voastra, cred ca e mai bine sa trimita Freia la voi, ce zici?
Daca nu, numele tatalui lui Andrei..
edit: Vad ca a scris deja Alina 
Multumesc tuturor pt ca va implicati. 
Alina Morostes, ai reusit sa dai de conturi sper, multumim pt ajutor.
Gabi, Lucia, proteza provizorie e gata intr-o luna jumate maxim, asa a scris Alina mai devreme...
Lucia, la situatia conturilor, o sa te anunt curand cat sa mai pui la lire, din partea mea si a prietenei mele.
edit: Ne rugam sa iasa analizele foarte bune pe 1 iulie, Doamne ajuta!
--------------------
Andra
Noi
Paris1Paris2
Suflet de copil - povestea lui Andrei
motanik spune:
Veste buna!
Tocmai am vb cu inca o prietena, Roxana, si da si ea 50lire pt Andrei. 
--------------------
Andra
Noi
Paris1Paris2
pandi spune:
Am si eu un storcator de fructe/legume care merge foarte bine pt radacinoase. E disponibil si nu intentionez sa primesc bani pe el ...deci daca mai este nevoie pt andrei sau pt altcineva ...
doar dati-mi un semn
Andreea
motanik spune:
quote:
Originally posted by pandi
Am si eu un storcator de fructe/legume care merge foarte bine pt radacinoase. E disponibil si nu intentionez sa primesc bani pe el ...deci daca mai este nevoie pt andrei sau pt altcineva ...
doar dati-mi un semn
Andreea
Andreea

Super veste!
O sa o rugam atunci pe Freia sa nu se supere ca renuntam la al ei dar tu spui ca il oferi fara bani si atunci te rugam din suflet daca vrei sa ne dai de stire de il poti trimite la Suceava...pe adresa familiei Bogdan Nistor.
Astept raspuns!

--------------------
Andra
Noi
Paris1Paris2
alinamoro spune:
quote:
Andra,am gasit conturile,va rog sa mai imi spuneti pe numele cui pun banii,trebuie scris pe Ordinul de plata beneficiarul.Maine sper ca-i voi trimite.
Alina & Dragos
(11.04.2002)
pozici
Dragos la 3 ani
motanik spune:
quote:
Originally posted by alina morostesquote:
Andra,am gasit conturile,va rog sa mai imi spuneti pe numele cui pun banii,trebuie scris pe Ordinul de plata beneficiarul.Maine sper ca-i voi trimite.Alina & Dragos
(11.04.2002)
pozici
Dragos la 3 ani
Pe numele lui Andrei Oniciuc.

--------------------
Andra
Noi
Paris1Paris2
lucia_cs spune:
Andreea 

Multumim pt ajutor.
Ai sa ne anunti si pe noi in cat timp vor ajunge la ei?
Ce bine ca banii pe care Cristina ii oferea pentru storcator vor putea ajunge direct in contul lui Andrei!![]()
_
Aici poti face viata unui copil mai acceptabila! - Web
Noi ajutam pe unii, altii ajuta pe altii, astfel toti pot fi ajutati!
Lucia sotia lui Csaba
www.cisst.org/ftp/Lucia/" target="_blank">
Poze Bunny 
lucia_cs spune:
Am vorbit cu profesorul lui Andrei si m-am intristat. Andrei va pierde anul scolar. Cu toata bunavaointa profesorilor se pare ca nu se poate face nimic. Andrei ar avea nevoie sa frecventeze cateva zile complete de scoala, ceea ce este foarte greu, daca nu chiar imposibil datorita faptului ca nu se poate deplasa singur.
E atat de trist cand ne gandim ca pe langa faptul ca a trecut prin atatea suferinte, acuma va trebui sa repete si clasa. ![]()
_
Lucia sotia lui Csaba
Poze Bunny 
lucia_cs spune:
Vazandu-i poza, am simtit ca doresc sa-i aud si glasul si l-am sunat pe Andrei.
Andrei este un baiat extraordinar, si-a acceptat situatia si este foarte optimist, mi-a repetat de mai multe ori "Trebie sa fie bine", el are incredere si lupta in continuare. Este un baiat foarte respectuos, i-a fost foarte greu, la insistentele mele, sa-mi spuna Lucia, si nu dvs, etc.
Cand l-am sunat a zis ca sta si se uita cum se joaca fratii lui de un an. Reuseam sa aud prin telefon cum gemenii vorbeau in limba lor de bebelusi. Andrei mi-a spus foarte mandru ca sunt gemeni, o fata si un baiat.
Storcatorul pe care o sa-l primeasca o sa-i aduca o mare bucurie si usurare pentru ca in momentul de fata, mama ii rade fructele si legumele dupa care le stoarce manual.
Andrei mi-a spus foarte bucuros si emotionat ca a vazut pe calculatorul dirigintelui, tot ceea ce se face pentru el si va multumeste.
Haide-ti sa-i dam o speranta acestui biet baiat!
_
Lucia sotia lui Csaba
Poze Bunny