Suflet de copil - ANDREI ONICIUC

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucia_cs spune:

Speram si noi sa reusim sa gasim un storcator mai ieftin, daca nu vom gasi in urmatoarele zile vor trebui sa intre in banii de proteza provizorie pentru a putea sa-l cumpere ceea ce ar fi destul de nasol pentru ca s-au chinuit foarte mult sa stranga acea parte de bani.
Totusi, Andrei are nevoie de mancare sanatoasa, deci un storcator este urgent.

Saptamana viitoare sper sa pot trimite si eu ceva bani de aici, inca cautam banca care sa transfere bani fara comisioane, dar mai important, cautam oameni care sa dreasca sa ajute acest suflet de copil.

_

Aici poti face viata unui copil mai acceptabila!

Noi ajutam pe unii, altii ajuta pe altii, astfel toti pot fi ajutati!

Lucia sotia lui Csaba
www.cisst.org/ftp/Lucia/" target="_blank">
Poze Bunny

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Pagina web pt Andrei este aproape gata, va rog sa ma anuntati care doriti sa trimiteti mai departe mailuri pt ajutor, dar abia peste cateva zile vom incepe cand vom avea si al doilea nr de cont (usd) si un pret pt proteza definitiva.

http://storm.prohosting.com/oandrei/ro.htm

--------------------

Andra
Noi
Paris1Paris2

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50738" target="_blank">Suflet de copil - povestea lui Andrei

Mergi la inceput

Andreia (Helbi), am primit banutii de la tine acum.
Iti scriu si pm imediat.

--------------------

Andra
Noi
Paris1Paris2

Suflet de copil - povestea lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancuta06 spune:

Fetelor, in seara asta voi face si eu donatia prin Paypal.

Ancuta (DPN 11 feb. 2006) & Martijn, (24.10.2003)
Poze cu Martijn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia_free4ever spune:

Asa cum am promis vin cu vesti noi si inca bune. Sotul meu a incercat sa trimita mail dimineata lui Motanik si Luciei, dar mergea foarte greu si mi-a spus ca va incerca in aceasta dupa-amiaza. De aceea am prins un pic de timp liber sa va aduc ultimele noutati. Bogdan a deschis ieri cu tatal copilului 2 conturi IBAN:
IN EURO:RO97RNCB4300000373870003
IN DOLARI:RO70RNCB4300000373870004
Proteza ce se va face acum costa 50.000.000 mil lei, din care CASA DE ASIGURARI PLATESTE 39 DE MIL. SI FUNDATIA RESTUL DE BANI ADICA 11 MIL.Pentru a se da drumul la producrea protezei pana se misca casa de asigurari, tatal copilului trebuie sa dea suma promisa de casa de asigurari, pe care o va recupera ulterior, dupa ce se face reglementarea actelor(birocratia). Din aceasta suma tatal a dat un avans de 27 de mil si ii mai trebuie inca 12 mil. cam intr-o luna , o luna jumate cand e gata proteza. PROTEAZA DEFINITIVA COSTA 7.000 EURO
CU DRAG ALINA, VA MULTUMESC

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by alexia_free4ever

Asa cum am promis vin cu vesti noi si inca bune. Sotul meu a incercat sa trimita mail dimineata lui Motanik si Luciei, dar mergea foarte greu si mi-a spus ca va incerca in aceasta dupa-amiaza. De aceea am prins un pic de timp liber sa va aduc ultimele noutati. Bogdan a deschis ieri cu tatal copilului 2 conturi IBAN:
IN EURO:RO97RNCB4300000373870003
IN DOLARI:RO70RNCB4300000373870004
Proteza ce se va face acum costa 50.000.000 mil lei, din care CASA DE ASIGURARI PLATESTE 39 DE MIL. SI FUNDATIA RESTUL DE BANI ADICA 11 MIL.Pentru a se da drumul la producrea protezei pana se misca casa de asigurari, tatal copilului trebuie sa dea suma promisa de casa de asigurari, pe care o va recupera ulterior, dupa ce se face reglementarea actelor(birocratia). Din aceasta suma tatal a dat un avans de 27 de mil si ii mai trebuie inca 12 mil. cam intr-o luna , o luna jumate cand e gata proteza. PROTEAZA DEFINITIVA COSTA 7.000 EURO
CU DRAG ALINA, VA MULTUMESC

Alina,

Multumim de vesti.
Lucia va modifica pagina, va pune si noile nr de cont, in euro respectiv dolari.

Inteleg ca e important acum sa se stranga 12 milioane de lei care sa acopere restul pt proteza, bani care vor fi recuperati apoi plus cei 27mil de la Casa de Asigurari...si ma gandesc ca apoi situatia se va pune putin pe picioare din moment ce vor exista acesti bani.

Asta ar fi primul obiectiv.

Al doilea insa, pe termen lung, e sa strangem 7000euro pt proteza definitiva...

Sper din inima ca Andrei este mai bine si ca familia e ok. Transmite-le incurajarile noastre si de asemenea sa le spui ca ne rugam pt ei!

Dumnezeu sa va aiba in paza pe toti!

--------------------

Andra
Noi
Paris1Paris2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia_free4ever spune:

Astazi a trcut Andrei cu tatal sau pe la mine la servici, pentru ca au fost la spital sa vorbeasca cu doamna de la Fundatia din Bucuresti. I-am aratat pagina sa de web si toate mesajele din acest forum trimise de voi. Le-a citit pe nerasuflate si i s-au umplut ochii de lacrimi.A ramas pur si simplu fara cuvinte, i s-a luminat fata cand a vazut cata lume inimoasa e alaturi de el. Va multumeste din suflet.Multumim frumos si noi ptr. aprecieri insa noi nu am facut cunoscut cazul ptr publicitate si nici ptr laude , ci ptr. ca asa am simtit.Din acea zi noptile au fost un pic mai linistite.
alina

Mergi la inceput

Tocmai am primit mailul lui Bogdan, mi s-au umplut ochii de lacrimi cand am vazut poza cu Andrei. Iata-l AICI pana apare pe pagina web..

Andrei, cand ne mai citesti, vreau sa stii ca suntem alaturi de tine si vom face tot posibilul sa te ajutam sa iti fie mai bine!

--------------------

Andra
Noi
Paris1Paris2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

Andrei fii tare, multa lume este alaturi de tine si te sustine! Haideti cu totii sa trimitem cate putin 5 euro, 1 euro, asa cum a zis Lucia putin + putin = mult, si sunt sigura ca va veti simti mult mai bine sufleteste stiind ca din putinul vostru ati putut contribui la un zambet pe fata unui baietel bolnav.
Eu am trimis putini banuti, nu sunt multi, dar sunt sigura ca se vor inmulti, pentru ca sunt multe fete inimoase aici, lucrul asta mi-a fost dovedit in repetate randuri

Andra si pe mine m-a emotionat tare poza lui Andrei. Sa ne rugam si sa speram ca totul va fi bine

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bosioc spune:

Andrei m-a impresionat pina la lacrimi poza ta...cu toate ca ai un singur picior esti un baiat f frumos si se vede ca f bine ingrijit.
Sa ai credinta in Bunul Dumnezeu ca te v-a ajuta si te v-a ocroti.
In curind vei primi un semn si de la mine.
Te imbratisez si-ti doresc numai bine...fii optimist , d-nele de pe forum iubesc f mult copii.

Silviu si mamica

tedy

Mergi la inceput