Suflet de copil - ANDREI ONICIUC

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pashosha spune:

Cristina, sun-ma si vedecum facem...cat desprePC nu prea ai ce vinde Motanik, pentru ca nu este ultimul Pc, promit sa il tin, si il donam insa altui copil nejutorat, iar despre hainute...SIGUR, da-ne niste marini si ii cumparam cu placere, sau gasim pe la unu pe la altul..zimi inaltime si cred ca ajunge...
alimentele prin posta nu prea este de recomandat, cred ca ii dau maine banii cristinei si ne vom vedea pe sapt viitoare pe la sfarsit pentru niste hainute atat ptr Andrei cat si pentru fratiorii lui .. eu deja ma pun pe telefoane..spersa ii fie de folos ..ii place sa picteze , sascrie , sa citeasca..sa ii trimitem si niste maeriale eventual..
Ma bucur sa ad ca sunt atat de multi oamni cu suflet..eu spre rusinea mea credeam ca nu mai exista bunul samaritean...va pup
pashosha mami lui Luca si Maia

where is a will, there is a way !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris1iana spune:

Astazi am fost la cheta prin cartier , sa va spun ce am strans
-o rata de plus superba noua
-un tricou de calitate nou
-o cutie cu jucarii
-carti
-700.000 am sigur, au promis si altii ca imi dau maine, eu o sa ii deranjez .:P
Maine iau banii de la Pashosha, si luni ii trimit prin posta,sper sa mearga totul conform planului.
VREAU SA MULTUMESC URMATORILOR OAMENI MINUNATI :

DAN
GABI
NICOLETA
OANA
VALI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramybrasov spune:

Salutare la toata lumea.
Scuze ca nu am mai intrat pe aici, am uitat mereu sunt la alta pagina de pe forum.

Duminik trecuta i-am dat si eu banii Andrei, acum sa astepte soferul sa vina sa ia banii pt ca mama ei sa ii puna in cont.
Cris1iana s-a mobilizat si ea si a adunat hainute , carticele jucarii, ceva banuti...

ANDREI MULTA SANATATE, UITE CA OAMENI INIMOSI SE GANDESC LA TINE SI NU ESTI SINGUR ASTA ESTE CEL MAI IMPORTANT. AI INCREDERE SI PE MAI DEPARTE CA TOTUL VA FI BINE

TE PUP SI SA ITI DEA DUMNEZEU SI DE ACUM INAINTE PUTERE DE A MERGE MAI DEPARTE

ORICUM ESTI UN INVINGATOR PENTRU CA AI DAT DOVADA DE O FORTA MENTALA EXTRAORDINARA, poate unii dintre noi ar fi renuntat.

La restul fetelor bravo pt tot ce ati facut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia_cs spune:

Cris1iana, ne bucuram ca ni te alaturi.
Am rugamintea ca atunci cand trimiti mandatul sa ne spui si noua suma exacta pentru a o putea pune pe pagina lui Andrei.

Multumim tuturor celor ce doresc sa ajute acest biet baiat.

_

Aici poti face viata unui copil mai acceptabila!
- Web
Noi ajutam pe unii, altii ajuta pe altii, astfel toti pot fi ajutati!

Lucia sotia lui Csaba
www.cisst.org/ftp/Lucia/" target="_blank">
Poze Bunny

Mergi la inceput

Salutare
Am strans de la prieteni 1 250.000 lei, cateva carti, jucarii , un tricou nou, eu trimit in coninuare mesaje, mailuri si telefoane, poate mai rasare ceva .
Maine dimineata ma intalnesc cu pashosha ,apoi maine dupa-amiaza sau poimaine (ma gandesc sa mai astept putin poate mai strang ), o sa merg la posta si o sa depun banii prin MANDAT POSTAL INTERN .Transfer intern de bani pe cale postala
sper ca e bine, am citit acum pe site-ul postei romane.La valoarea pe care o voi depune, treb sa platesc taxa in jur de 50 mii, nu mi se pare f mult .
Saptamana asta o sa fac si un colet cu ce mai strang , haine jucarii etc .

Trebuie sa ii mai multumesc lui Marius pt banuti !!

O sa va tin la curent cu "operatiunea "mea.
Andrei ce mai face?Care sunt noutatile ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Wow, ce vesti bune, am ramas fara cuvinte.
Pashosha, Andrei are 15 ani, apoi are frati unul de 11-12 ani, unul de 8 si doi gemeni de 1 anisor numai. O sa il rog pe Bogdan sa ne dea niste marimi pt hainute.

Cristina, super! O sa aduci multa bucurie in familia Oniciuc. Da-ne de veste cand trimiti banutii si apoi cum faci cu jucariile/cartile/tricoul...Pandi a trimis un storcator prin posta si a ajuns cu bine la Bogdan, asa ca probabil ar fi bine sa trimiti si tu la fel.
Pandi, cum ai trimis coletul?

Fetelor, sa va binecuvanteze Dumnezeu pt ca aveti niste suflete atat de bune!

--------------------

Andra
Noi
Paris1Paris2

Suflet de copil - povestea lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CryssUK spune:

Crist1ana ,esti o scumpica si iti multumim pt ca te-ai implicat in aceasta actiune! Stiu ca nu e usor sa strangi bani in tara, dar tu ai reusit si e un rezultat frumos.
De asemenea pt Andra, Lucia si sotul ei care mereu au fost si sunt pe baricade pt Andrei.Bravo! Tineti-o tot asa!

pt toti cei care se gandesc sau il ajuta cu ce pot pe acest copil bolnavior!
Aici am invatat ca romanii sunt buni si ca sunt puternici numai impreuna!
Chiar daca nu scriu f des pe acest subiect, mereu sunt cu sufletul aproape de Andrei si aproape de voi toti cei carora va pasa.

Cristina

''Suflet de copil -ANDREI ONICIUC''
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50738

O sansa pt Silviu!
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50122

Mergi la inceput

M-am intalnit cu Pashosha si in acest moment am 3 250.000
O sa depun banii maine, pt ca mi-a mai promis o prietena ca poate face rost in seara asta de banuti si imi da.
intrebare : sa fac mandat postal sau sa merg la banca sa depun in cont?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

fetele,
nu va va veni a crede...am zis ca mor de nervi cand -in urma mailurilor trimise cu cazul lui andrei-am primit un raspuns de genul"aste a s smecherii.pe internet gasesti multe si multi fraieri"
am zis ca mor de nervi
deci exista si oameni de astia.din pacate!!!

oricum eu va pup si va spun inc o data ca voi fi alaturi de andrei si va felicit pe toate care faceti acelasi lucru!!!sunteti minunate!!!Dumnezeu sa ocroteasca acest copil!!!

Nicole si micul printz (19.03.2005)http://pg.photos.yahoo.com/ph/nezdravana/my_photos

People see God every day, they just don't recognize him.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pashosha spune:

Buna fetele,
m-am vazut azi dimineatza cu Cristiana...m-a impresionat dedicatia si entuziasmul ei , si nu are decat 22 ani..BRAVO CRISTIANA!!!
i-am dat 2 milioane, si a zis ca ii va depune in aceasta dimineatza..am dat deja telefoane ptr a mai obtine ceva hainute...si ce mai trebuie...fetelor, ne-am mobilizat extraordinar, eu sunt aici la ajutor umanitar de foarte putin timp si am ramas impresionata pana la lacrimi de bunatatea noastra a tuturor...cu ajutorul lui Dumnezeu, vom putea ajuta si alte suflete amarate, si va voi arata un mesaj care l-am primit, rugand moderatorii sa ma scuze ca il arat in acest subiect, dar din pacate, sper ca citindu-l vom face si aici un pic de bine..este vb de doamna din Bucuresti cu 9 copii, 3 premianti ..am rugat o sa imi deam pm cu ce are nevoie..haideti sa ajutam si aici din putinul care il avem..
inca odata..off topic si scuze moderatorilor
cu privire la ,,ce -mi trebuie mai urgent'',ce sa zic?
avind in vedere ca sotul nu are asa de lucru ,as avea nevoie in primul rind de alimente ,stii cum e copiii rontaie toata ziua.
ei au cresc aproape-s cit mine si lucrusoarele si incaltamintea le-au ramas mici.
am cumparat o pereche de pantofi pt rema si nu a tinut, nici o luna stii cum e ieftin si prost .
as avea nevoie de pampers si cosmetice pt cel mic

multumesc fff mult.

va pup si sa ne auzim...
pashosha mami lui Luca si Maia

where is a will, there is a way !!!

Mergi la inceput