Suflet de copil - ANDREI ONICIUC

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adusca spune:

daca va duceti la banca sa depuneti in cont, incercati sa notati contul corect si dupa aia mai verificati o data....nu faceti ca mine ca am stat la rand 40 de minute si cum am ajuns la casa lipsea o cifra. degeaba a facut aia combinari de n cifre loate cate k, n-a gasit nici un cont pe numele lui Oniciuc, nici nu avea cum saraca, io mi-s vaca ca nu belesc ochii cat cepele cand trebuie. sper ca luni sa rezolv si eu cu depunerea de banuti pt Andrei.

Fetele de pe DC babusca adusca

Creierul este un organ oarecum indispensabil capului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris1iana spune:

motanik....cum fac mandat postal? trimit prin posta bani catre adresa lui? nu e riscant?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

cris1ana
nu e riscant prin posta sa trimit banutii.mergi la oficiu si le spui ca vrei sa pui banii prin mandat postal.simplu sau sa ajunga in aceeasi zi.din cate mi amintesc eu , mai exista si un alt serviu,online parca.asta costa un pic mai mult si banuiesc ca in sat la ei nu e asa ceva.eventual sa i trimiti dirigintelui.
sper ca n am gresit cu ceva.daca da,corectati ma.
pup

Nicole si micul printz (19.03.2005)http://pg.photos.yahoo.com/ph/nezdravana/my_photos

People see God every day, they just don't recognize him.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia_cs spune:

Cazul lui Andrei a aprut in Jurnalul National. Le multumim tuturor care au facut posibil acest lucru.

http://www.jurnalul.ro/articol.php?id=939

_

Aici poti face viata unui copil mai acceptabila!
- Web
Noi ajutam pe unii, altii ajuta pe altii, astfel toti pot fi ajutati!

Lucia sotia lui Csaba
www.cisst.org/ftp/Lucia/" target="_blank">
Poze Bunny

Mergi la inceput

cris1iana,mi am adus aminte cum se numeste mandatul prin care ajung in aceeasi zi:telegrafic.deci simplu-ajung in cateva zile,sau telegrafic-in cateva ore.

Nicole si micul printz (19.03.2005)http://pg.photos.yahoo.com/ph/nezdravana/my_photos

Mergi la inceput

motanik,
banutii de la mine au plecat in dimineatza asta spre tine.anunta ma cand ajunge plicul.

pupici

p.s.scuze pt felicitare-nu e intocmai potrivita.hope u like it anyway

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pashosha spune:

Motanik, pe mine nu m-sunat inca nimeni, cristiana, da-mi un telefon cand oti sine vedem eventual, mi-ar fi mult mai comoataz, dar acum, vezisitucum te poti organiza...multumsc si scuzati maca nu pot mai mult moment..
apropo...am posibilitatea sa ii ofer de la un prieen un PC,nu foarte performnt, problema este ca nu stiu daca ii serveste la ceva sinu am monitor la el...ce parere aveti?
va pup
pashosha mami lui Luca si Maya

where is a will, there is a way !!!

Mergi la inceput

Salut
Draga Pashosha, probabil o sa te sun maine sa ne vedem, sau cum iti e mai usor, eu am timp liber suficient .
PROMIT sa fac eu rost de un monitor pt calculator ,daca e alb negru..e vreo problema?..
o sa incerc sa adun de la cunoscuti bani, obiecte, haine, carticele , caiete etc, sper sa nu ma lovesc de bariere.

daca trimit colet prin posta ajunge bine? si cat costa?
mersi

Mergi la inceput

ma intreaba prietenulu meu daca sunteti de acord sa adauge un guestbook pe site-ul lui andrei, sa poata vedea urarile noastre..daca sunteti de acord, pls sa imi spuneti daca hostingul suporta pfp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Dragele mele,

Va rog sa ma scuzati ca raspund atat de tarziu, am muncit si abia acum am ajuns acasa.
Am citit articolul aparut in JN si am plans. Cat de puternic e copilul asta...of Doamne...si cat a avut si are de indurat..

Asta ma face si mai mult sa imi doresc sa il ajut atata cat este omeneste posibil.

Cristina, prin mandat postal/telegrafic este foarte usor si comod de trimis banii...nu e riscant pt ca nu ii pui in plic. Mergi la posta si spui celei de la oficiu ca vrei sa trimiti banii sa ajunga in aceeasi zi..iti va da un formular de completat si ii vei da banii.

Sper sa te intalnesti tu cu Pashosha, ti-am dat pe pm nr ei de telefon. Anunta-ne dupa ce v-ati intalnit si cand poti merge sa pui banii sa il anuntam pe Andrei, te rog.

Despre calculator, fete scumpe si dragi, Andrei deja asteapta o donatie de la cineva...asa ca Pashosha daca vrea prietenul tau mai bine il vinde si ii ofera lui Andrei banii sau niste alimente sau niste hainute...sau il poate dona lui Andrie si familia sa il vinda sa se floseasca de bani cum am scris mai sus. Da-mi de stire daca vrea prietenul tau una din variantele astea.

Cristina, o sa punem si o pagina de guest book pt ca voi si alti oameni cu suflet mare sa ii puteti lasa mesaje lui Andrei.

Sunteti oameni minunati, va multumesc pt tot ce faceti pt Andrei!

--------------------

Andra
Noi
Paris1Paris2

Suflet de copil - povestea lui Andrei

Mergi la inceput