Suflet de copil - ANDREI ONICIUC

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

andrada,
am primit pm.mersi.
vroiam sa te rog daca vine tirul intre timp si plicul meu pana atunci nu ajunge,sa pui 10 e de la tine si i vei recupera ulterior(din plic).poate reusesc chiar azi sa pun.te anunt oricum.
va pup si multa sanatate!

Nicole si micul printz (19.03.2005)

People see God every day, they just don't recognize him.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Tocmai m-a anuntat mama ca soferul a avut ceva pb si abia azi pleaca din tzara, numai bine asadar.

--------------------

Andra
Noi
Paris1Paris2

Suflet de copil - povestea lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia_cs spune:

Nicole, multumim in numele lui Andrei.

Aseara am putut mai multe poze cu Andrei pe pagina lui de web. Sunt poze cu toata familia.
http://storm.prohosting.com/oandrei/poze.htm

Numai bine la toata lumea!

Aici poti face viata unui copil mai acceptabila!
- Web
Noi ajutam pe unii, altii ajuta pe altii, astfel toti pot fi ajutati!

Lucia sotia lui Csaba
www.cisst.org/ftp/Lucia/" target="_blank">
Poze Bunny

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pashosha spune:

fetelor,eu sunt noua pe site, si mai ales aici la ajutor umanitar..imi face tare rau sa vad atata suferinta, nimeni nu merita asha ceva.. vreau sa va dau si eu 2 milioane, dar cum fac, cu cine ma vad?
La banca sa fac transfer nu pot..cu cine ma pot vedea sa ii dau banii?
va pup
pashosha mami lui luca si maia

Mergi la inceput

Pashosha, iubita, te rog da-mi pm cu un nr de telefon ceva, sa ia Bogdan legatura cu tine.

Daca ai putea totusi sa mergi la banca, trebuie doar sa ai datele contului si banii...nu dureaza, nu e bataie de cap...sua nu poti din motive de bebei?

--------------------

Andra
Noi
Paris1Paris2

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by cris1iana

Sarmanul baiat.
Am trimis mailul cu datele lui tuturor cunoscutilor mei , pt ca si ei sa il dea mai departe, sper sa iasa ceva.
Eu vreau sa donez cativa banuti , cat imi permit acum, dar nu ma descurc cu bancile.As putea sa mai ntalnesc cu cineva din Bucuresti pt a da banii? Sau sa ne intalnim eventual mai multe pers din Buc si sa stranga cineva banii pt a-i pune in cont .
Domne ajuta !
Curaj, Andrei!

"cine inceteaza a fi copil, acela a murit deja "

Draga mea Cristina,

Deja sunteti doua fete din Bucuresti care vreti sa il ajutati baneste pe Andrei...aveti cumva posibilitatea, tu si Pashosha sa va intalniti astefl ca banii sa fie la una din voi si aceea care poate sa ii ia si sa ii trimita eventual prin mandat postal electronic?

Astept raspuns, ti-am dat si pm.

Pashosha, ce zici de varianta asta, prin posta? Ar fi bine pt tine?

--------------------

Andra
Noi
Paris1Paris2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pashosha spune:

nu este nici o problema sa ne intalnim, atata timp cat este in week end..imi pare tare rau dar stau exagerat de prost cu timpul..eu am procesul de adoptie la Luca joi si finalizare proces adoptie vineri la Maia...si am de cautat acte...dar nu ma deranjeaza sa ii dau cuiva
va pup
pashosha maia si luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris1iana spune:

Ma pot intalni oricand cu ea.Acum am putini bani, poate mai fac rost de la prieteni .

Mergi la inceput

Dragele mele, v-am pus in legatura, Cristina ti-am dat pe pm nr de mobil al Pashoshei (mult noroc la proces Pashosha!) si va rog sa luati legatura voi.

Cristina, cand iei banii de la Pashosha anunta-ne te rog si apoi sa vedem cum ii trimiti la Andrei...dupa cum am zis varianta buna ar fi mandat postal ori catre Andrei ori catre profesorul Bogdan, ok?

Sunteti grozave!

--------------------

Andra
Noi
Paris1Paris2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

imi pare rau ca n am putut ajunge azi la posta dar n am iesit cu bb pe vremea asta cumplita...sunt 37 grade...yak!
insa am trimis mail tuturor cunoscutilor cu site ul lui andrei si cu rugamintea de a da mai departe.
deci de la mine pleaca banii ori maine-daca e deschis la posta-ori sigur luni.
imi pare rau ca nu pot ajuta acum cu mai mult dar sper sa o fac din nou cand se mai poate.
va pup si felicitari tuturor pt treaba buna pe care o faceti!

Nicole si micul printz (19.03.2005)http://pg.photos.yahoo.com/ph/nezdravana/my_photos

People see God every day, they just don't recognize him.

Mergi la inceput