Suflet de copil - ANDREI ONICIUC
Raspunsuri - Pagina 11
lucia_cs spune:
Adela
Pe pagina de web ai sa gasesti toate nr de telefon ale lui Andrei. Pagina o gasesti in semnatura mea.
Multumim pentru ajutor!
Aici poti face viata unui copil mai acceptabila! - Web
Noi ajutam pe unii, altii ajuta pe altii, astfel toti pot fi ajutati!
Lucia sotia lui Csaba
www.cisst.org/ftp/Lucia/" target="_blank">
Poze Bunny
alexia_free4ever spune:
Fundatia care il ajuta pe Andrei cu proteza se numeste GYSGY ROM PROD COM,iar proteza pe care o va primi am inteles ca este una usoara , care va avea cam in jur de 2 kg, si este una din cele mai performanta,are si sistem de blocare in cazul in care va cadea,si se poate regla in timp, mai multe informatii deocamdata nu am. Andrei va merge la Suceava sa faca niste probe cam in 2 saptamani, cred ca dupa ce va veni de la Iasi si atunci voi sti mai multe si va voi tine la curent.MULTUMIM DIN SUFLET PTR. SOLIDARITATE, URARILE DE BINE PTR.ANDREI CARE LE CITESTE CU SUFLETUL LA GURA ATUNCI CAND LE LE LISTAM SI I LE DUCEM ACASA.Multa sanatate si tot binele din lume
motanik spune:
Tocmai am primit 50euro de la Tatiana, asadar in clipa asta la mine sunt:
£ 75
60 euro
--------------------
Andra
Noi
Paris1Paris2
Suflet de copil - povestea lui Andrei
motanik spune:
In Jurnalul National de simbata, Pagina de Suflete, o sa apara cazul lui Andrei Oniciuc
Adriana
--------------------
Andra
Noi
Paris1Paris2
lucia_cs spune:
Ma bucur ca a ajuns cu bine storcatorul. Multumim inca o data Pandi.
Asteptam cu nerabdare articolul din Jurnalul National. Multumim Adriana.
Aici poti face viata unui copil mai acceptabila! - Web
Noi ajutam pe unii, altii ajuta pe altii, astfel toti pot fi ajutati!
Lucia sotia lui Csaba
www.cisst.org/ftp/Lucia/" target="_blank">
Poze Bunny
CryssUK spune:
Eu plec acasa la inceputul lui august, asa ca daca intre timp se mai strang bani la Andra sau daca vrea cineva sa trimita prin mine, eu cand ajung in tara pot pune un banii in contul lui Andrei.
Sper ca Andrei sa treaca cu bine si de aceasta cura de citostatice!
Doamne ajuta!
Cristina
''Suflet de copil -ANDREI ONICIUC''
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50738
O sansa pt Silviu!
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50122
motanik spune:
Bogdan mi-a dat de veste ca storcatorul a ajuns la Andrei si deja l-au folosit, functioneaza foarte bine.
Pandi, inca o data mii de multumiri!
Azi am primit un set de poze cu Andrei si vor aparea pe pagina lui foarte curand.
Despre bani, soferul de tir prin care trebuie sa ii trimit nu a ajuns dar e pe drum spre UK asa ca probabil saptamana viitoare spre sfarsit vor ajunge la mama si voi anunta cand ii pune ca sa ne asigure Bogdan ca au ajuns cu bine.
--------------------
Andra
Noi
Paris1Paris2
soarenistor spune:
buna
Am fost in dimineata asta la Adra si am vb cu dl director .A ramas fff impresionat de situatia lui Andrei , ca sa fie mai sigur ca totul e adevarat i-am dat adresa situl si a citit tot ce s-a scris aici . Si-a notat conturile si nr de telefon.Sigur ii va ajuta ,asa simt eu.As vrea cind va trimite banii sa-mi spuna cineva ca eu sa-i multumesc din nou.
La plecare m-a felicitat pt gestul facut.
Doamne ajuta!
nistor gabi
zuzunaki spune:
fetele,
sunteti extraoridanre!
motanik te rog da mi adresa si trimit si eu 10 euro din partea familiei noastre.daca nu i pot pune azi-sunt cu bb singurica acasa-luni vor pleca sigur.
Dumnezeu sa ne ajute tuturor!ca sa putem ajuta mai departe!
Nicole si micul printz (19.03.2005)
People see God every day, they just don't recognize him.
motanik spune:
quote:
Originally posted by zuzunaki
fetele,
sunteti extraoridanre!
motanik te rog da mi adresa si trimit si eu 10 euro din partea familiei noastre.daca nu i pot pune azi-sunt cu bb singurica acasa-luni vor pleca sigur.
Dumnezeu sa ne ajute tuturor!ca sa putem ajuta mai departe!
Nicole si micul printz (19.03.2005)
People see God every day, they just don't recognize him.
Nicole, ti-am dat pm acum.
--------------------
Andra
Noi
Paris1Paris2