Suflet de copil - ANDREI ONICIUC

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adusca spune:

Eu am trimis site'ul lui Andrei si link'ul cu articolul din Monitorul. Andra daca crezi ca este mai potrivit altceva, trimite-mi si mie pe ada3664@yahoo.com.
saru'mana.

Fetele de pe DC babusca adusca

Tu borg or not tu borg...asta-i intrebarea parca..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia_cs spune:

A urmarit cineva emisiunea "Oameni care ajuta pe oameni" de astazi? Cazul lui Andrei trebuia sa fie prezentat atunci. Poate cineva sa ne dea cateva detalii?

_

Aici poti face viata unui copil mai acceptabila!
- Web
Noi ajutam pe unii, altii ajuta pe altii, astfel toti pot fi ajutati!

Lucia sotia lui Csaba
www.cisst.org/ftp/Lucia/" target="_blank">
Poze Bunny

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

quote:
Originally posted by lucia_cs

A urmarit cineva emisiunea "Oameni care ajuta pe oameni" de astazi? Cazul lui Andrei trebuia sa fie prezentat atunci. Poate cineva sa ne dea cateva detalii?

_

- Web

Lucia sotia lui Csaba
Poze Bunny

Lucia, a dat Adina detalii mai devreme.

--------------------

Andra
Noi
Paris1Paris2

Suflet de copil - povestea lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CryssUK spune:

Eu ieri am reusit sa ii trimit Andrei 15 lire pt Andrei si sa dea D-zeu sa se stranga cat mai mult!
El cum se mai simte?
Daca aflati cand merge la Iasi si la ce spital(probabil la Sf Spiridon la Oncologie ), va rog sa imi spuneti ca si tatal meu tb sa mearga tot la Oncologie si poate se intalnesc si putem obtine mai multe detalii in timpul tratamentului.
Andrei, iti doresc putere sa treci cu bine si de aceasta cura de citostatice si iti fie mai bine!
Doamne ajuta!

''Suflet de copil -ANDREI ONICIUC''
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50738

O sansa pt Silviu!
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50122

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia_cs spune:

Duminica am prezentat cazul lui Andrei bisericii din care fac parte. Sper din tot sufletul sa reuseasca sa-i dea un ajutor mai maricel.

_

- Web

Lucia sotia lui Csaba
Poze Bunny

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Azi am pus si eu la banca 500.000 lei pentru Andrei.Sper sa ajunga,nu stiu daca va confirma cineva.
Lucia,ti-am trimis PM.

Alina & Dragos (11.04.2002)
pozici
Dragos la 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia_free4ever spune:

Pandi iti multumim din suflet, a ajuns storcatorul, chiar astazi mergem la Andrei sa mai facem fotografii si sa mai ducem cate ceva. A ajuns cum nu se putea mai bine. Multa sanatate si tot binele din lume.Alina

Mergi la inceput

Super vesti!
Am in acest moment 75 lire si 10 euro si astept sa ajunga inca 50 euro de la Tatiana.
Vor pleca probabil saptamana asta catre .ro.

Nu stiu insa cum sa fac cu lirele, sa le schimb eu de aici deja in euro, ca ma gandecs ca mama in .ro tre sa ii schimbe intai in lei si apoi euro...sau sa o pun sa se intereseze de merge sa faca tranzactia direct lire-euro.

Pandi

Cryss, Andrei merge la Spitalul Sf Ana din cate am inteles eu.
Pe 1 iulie vom afla daca mai are celule canceroase sau nu asa ca haideti sa ne rugam impreuna pt Andrei sa fie curat de boala asta urata. Dumnezeu sa il ajute!

--------------------

Andra
Noi
Paris1Paris2

Mergi la inceput

Imi permit sa copiez aici niste informatii oferite de o draguta la subiectul meu cu proteze.

Este un spital pt proteze in zona "calea mosilor" ,in Bucuresti,
Sora mea are proteza de la 5 ani si acolo mergea. Trebuie schimbata la fiecare 6 luni daca e in crestere.
Cea definitiva nu v-as sfatui so faca la Buc. pt ca nu prea sunt de calitate ,plus de asta cantaresc "tone".
Sora mea a facut-o in Belgia de vreo 3 ani si a costat approx. 5000 euro.

Neaparat sa faca zilnic masaj la picior pt ca daca nu se fa subtia ,si exercitii pt ca la piciorul bun se va dezvolta musculatura foarte puternic iar cel cu probleme va ramane in urma.
sanatate.

--------------------

Andra
Noi
Paris1Paris2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela spune:

quote:
Originally posted by motanik

Super vesti!
Am in acest moment 75 lire si 10 euro si astept sa ajunga inca 50 euro de la Tatiana.
Vor pleca probabil saptamana asta catre .ro.

Nu stiu insa cum sa fac cu lirele, sa le schimb eu de aici deja in euro, ca ma gandecs ca mama in .ro tre sa ii schimbe intai in lei si apoi euro...sau sa o pun sa se intereseze de merge sa faca tranzactia direct lire-euro.

Pandi

Cryss, Andrei merge la Spitalul Sf Ana din cate am inteles eu.
Pe 1 iulie vom afla daca mai are celule canceroase sau nu asa ca haideti sa ne rugam impreuna pt Andrei sa fie curat de boala asta urata. Dumnezeu sa il ajute!

--------------------

Andra
Noi
Paris1Paris2

Cred ca e vorba de spitalul Sf Maria.
Eu am (de la 2 fete de pe forum) banuti stransi pentru Andrei. Daca el vine in Iasi pot sa le dau direct banii parintilor.
Cum sa iau legatura cu el? Cine imi poate spune mai multe informatii sigure?
Pe 1 iulie l-as gasi la spital?

Adela , mamica de Julia de 3 ani!!!!

Mergi la inceput