Suflet de copil - ANDREI ONICIUC
Raspunsuri - Pagina 9
motanik spune:
Cine mai vrea sa ne ajute cu trimisul mailurilor, pls anuntati-ma.
--------------------
Andra
Noi
Paris1Paris2
Suflet de copil - povestea lui Andrei
adusca spune:
Regret nespus dar s-a inteles gresit, emisiunea de maine de pe OTV nu va fi dedicata lui Andrei desi am prezentat cazul cum am putut mai bine, am inteles ca o sa spuna de el in emisiune si ca ar fi un donator din Zalau care doreste sa dea un calculator lui Andrei.
Fetele de pe DC babusca adusca
Tu borg or not tu borg...asta-i intrebarea parca..
carmita_baby spune:
Andra imi explici si mie te rog frumos ce e cu trimisul asta de mailuri? Ca nu prea inteleg? Am citit si celelalte pagini, insa tot nu am inteles.. Hmmmmm oi fi sarit eu ceva? E cumva geva in genul celor trimise pentru Liviu Mihail Ungureanu?
Mello motanelul iubit
Taty spune:
Buna!
Andra, azi am reusit sa pun plicul la posta normala!
Felicitari tuturor fetelor pt mobilizare, sunteti extraordinare!
Iar Andrei, daca ne citesti, mult curaj, sunt sigura ca Dumnezeu ti-a dat incercarea asta ca sa te faca mai puternic!
Tatiana
carmita_baby spune:
Aaaaaaaaaaa gata cred ca am priceput, e vorba de pusculita pentru Andrei, nu?
Mello motanelul iubit
cris1iana spune:
Sarmanul baiat.
Am trimis mailul cu datele lui tuturor cunoscutilor mei , pt ca si ei sa il dea mai departe, sper sa iasa ceva.
Eu vreau sa donez cativa banuti , cat imi permit acum, dar nu ma descurc cu bancile.As putea sa mai ntalnesc cu cineva din Bucuresti pt a da banii? Sau sa ne intalnim eventual mai multe pers din Buc si sa stranga cineva banii pt a-i pune in cont .
Domne ajuta !
Curaj, Andrei!
Ramybrasov spune:
Buna la toata lumea.
Am trimis si eu mailuri la cateva persoane si institutii din mass media brasoveana pe care le cunosc, acum totul depinde de reactia lor daca vor sa se mobilizeze sau nu.
Tot ce putem spune acum....cu Dumnezeu inainte, sa speram ca va iesi ceva.
Cum spunea si Cris1ina daca sunt pers care ar putea lua banii si sa se ocupe de transfer in conturi ar fi bine...
Postati aici
Andrei peste putin timp sunt sigura ca viata ta va intra pe un fagas normal, cineva acolo sus TE IUBESTE cu siguranta.
Multa putere si speranta in viitor
motanik spune:
quote:
Originally posted by carmita_baby
Andra imi explici si mie te rog frumos ce e cu trimisul asta de mailuri? Ca nu prea inteleg? Am citit si celelalte pagini, insa tot nu am inteles.. Hmmmmm oi fi sarit eu ceva? E cumva geva in genul celor trimise pentru Liviu Mihail Ungureanu?
Mello motanelul iubit
Da, iubita.
E acelasi lucru.
Avem un mail cu povestea lui Andrei pe care sa il trimitem mai departe, atat cunoscutilor nostri cat si adeselor pe care le am (lista aia cu nume mai importante, sa zic asa..)
--------------------
Andra
Noi
Paris1Paris2
carmita_baby spune:
Daca pot ajuta cu ceva in privinta asta, da-mi un semn draga Andra
Mello motanelul iubit
motanik spune:
Cine vrea sa trimita mailul, rog dati-mi pe pm sau aici adresa unde sa il trimit.
--------------------
Andra
Noi
Paris1Paris2