Suflet de copil - ANDREI ONICIUC
Raspunsuri - Pagina 15
motanik spune:
Cristina, daca poti merge la banca, e mult mai bine asa. Nr de cont este in pagina web dar il mai scriu si eu aici inca o data:
Lei: RO54RNCB4300000373870001
Te rog sa fii atenta la nr, sa il notezi corect si dupa ce pui banutii sa scrii aici suma exacta.
Doamne ajuta!
--------------------
Andra
Noi
Paris1Paris2
Suflet de copil - povestea lui Andrei
motanik spune:
Cristina si Pashosha
Pashosha, Gabi Nistor are si ea subiect separat.
--------------------
Andra
Noi
Paris1Paris2
Taty spune:
Buna fetelor si inca o data felicitari pt mobilizarea de care dati dovada!
Eu poate sunt acum pe linga subiect (nu am citit f. atent tot ce s-a scris) insa voiam sa va spun ca am vazut acum vreo luna-doua la protv international la emisiunea lui Cristi Tabara despre romanii de succses, o familie din Oradea (el este din Africa de Sud, dar e de ceva ani in Romania) care au o afacere cu proteze performante din care are nevoie si Andrei! Pacat ca nu am retinut nici nume nici nimc, voiam doar sa va informez, in cazul in care ar fi nevoie(poate cea definitiva).
Scuze din nou ca nu m-am pus la punct cu noutatile!
motanik spune:
Fratii lui Andrei:
- ONICIUC VOIREL are 11 ani, 1,30m inaltime si circa 40-45 kg;
- ONICIUC VLADUT-FLORIN are 8 ani, 1,10m inaltime si circa 30-35 k;
- ONICIUC GEORGEL-ROBERT si ONICIUC GEANINA-MAGDA au 1 an, 0,60m inaltime si circa 15 kg;
Asadar daca cineva vrea sa ii ajute si pe ei cu hainute, jucarii, carti, orice este binevenit si bineprimit.
Multumim
--------------------
Andra
Noi
Paris1Paris2
crystina spune:
Andra sau Cristina as vrea sa le trimit si eu un colet cu niste hainutze si jucarii pentru gemeni,in special pentru Geanina (lucrushoare strinse de la fetitza mea).
Va rog confirmati ca asta este adresa la care pot trimite:ANDREI ONICIUC, loc. Zamostea, jud. Suceava, cod 727630
Cristina si Lilly Elisa
http://community.webshots.com/user/crystinna
motanik spune:
Crystina
Stai sa discutam cumva ca ma tem ca nu o sa ajunga...poti sa pui international signed for?
--------------------
Andra
Noi
Paris1Paris2
lucia_cs spune:
Da Crystina, adresa este corecta. Iti multumim in numele familiei Oniciuc.
_
Aici poti face viata unui copil mai acceptabila! - Web
Noi ajutam pe unii, altii ajuta pe altii, astfel toti pot fi ajutati!
Lucia sotia lui Csaba
www.cisst.org/ftp/Lucia/" target="_blank">
Poze Bunny
crystina spune:
Andra, se poate trimite si altcumva decat prin posta? Stiu ca tu aveai si alta cale de a expedia pachetele in tara..ma gandesc sa ajunga sigur.
Cristina si Lilly Elisa
http://community.webshots.com/user/crystinna
Veve spune:
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52159" target="_blank">Suflet de copil - ANDREI ONICIUC (2)
Irina,veve & croko
poze,poze si iar poze