Mamici de ianuarie-februarie 2006 (6)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Buna fetele,
Bun venit noilor gravidutze, andicu, gabi, etc.
Maraki, Eu ieri mi-am mai revenit dar acuma de dimineatza tot rau imi este, nu stiu de ce am venit la job. azi de dimi am dat cu saratzele un pic ca sa ma pot scula din pat, si caum am un ceai cu saratzele dar vad ca nu imi este prea bine, cred ca dc nu-mi revin la 12 o intind acasa.
Aseara am mincat orez, nici pe mine nu ma atrage nici o mincare, mai bag cate ceva ca stiu ca trebuie sau ca tipa stomacu' Eu sper ca dupa 12 saptamini sa ne treaca starile astea fetelor, ca parca ncii asa nu e prea ideal.

Va pup si revin

Denisa
7+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iube2001 spune:

Ola burticutze!
Bun venit noilor mamicutze!Sarcini usoare si bebelini sansatosi!
TEolinda scumpa eu pe perioada cat am , acu sa bat in lemn nu mai prestez de vreo saptamana am slabit 1 kg dar drept sa-ti spun parca mi-a crescut burta! Stii sum e ..... parerile sunt impartite duminica la cheful de terminare al sotului meu au fost cateva persoane care nu stiau ca sunt si care m-au intrebat daca am cumva un bebe in burtica! Mama zice ca nu are ce sa se vada pana pe la 4 luni, ca ar fi doar slaninutza mea!!!!!!!!!!
TEolinda se pare ca nu avem doar DPN apropiate, eu pe 7 ian !Si eu merg dupa analize vineri (aceleasi) iar la gine merg pe 28 iun la 12 sapt si 3 zile!!!!!!!!!
FEtele voi de ce ati cerut medicale?
La cine trebe sa ceri?

10+

diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Fetele, am deschis Cap. 7! Poftiti!

6+ s
http://community.webshots.com/user/astery100

Mergi la inceput