Mamici de ianuarie-februarie 2006 (6)
Raspunsuri - Pagina 15
irinadum spune:
Fetelor vreau sa va pun si eu o intrebare da nu aruncati cu nimic in mine. As vrea sa stiu daca mai e cineva "sarit" ca mine care mai trage cate o tigara din an in paste asta avand in vedere ca eram o fumatoare inraita iar acu fumez doua trei maxim patru pe luna.
Irina
12+
andicu spune:
Buna ziua, fetelor. Ma primiti si pe mine de la "aspirante" la
de ianuarie-februarie ?
La mine UM a fost 16.05, asa ca sunt foarte foarte proaspata ca gravidutza. Dupa socoteli cred ca am 4 saptamani si 1 zi
.
Trebuie sa recunosc ca sunt inca un pic stresata ca de-abia la sfarsitul saptamanii m-a chemat la echo. Maine ma duc sa reped beta HCG ca sa vada dr daca s-a dublat valoarea.
In plus, dupa o extrauterina in octobrie anul trecut, acum 1 ora am vazut o pata minuscula maronie pe marginea chilotului si am cam luat-o razna!
mi-e frica sa nu incep sa sangerez ca data trecuta!![]()
Voi ce stiti, e normal sa mai apara cate-o pata ? ca semne de implantare am avut acum o saptamana: un pic intr-o zi si unca-un pic a doua zi, si pe urma curat; am 5 zile de intarziere.
http://photos.yahoo.com/andreeamihaela_stan
danucica spune:
Buna fetelor,
va citesc mesajele de citeva zile, abia asteptam sa stau de vorba cu voi, dar ajung acasa si nu ma mai ridic de pe canapea.asa ca va scriu de la serviciu. voi fi mamica pentru prima oara in februarie (UM 30 Aprilie), probabil o mamica anxioasa :-) Caci citind aici pe forum ce de analiza si eco-uri faceti voi, m-a apucat disperarea. Aici se face primul eco abia la 12 saptamini dupa conceptie si vezi un doctor doar daca ai compicatii.
deocmadata ma lupt cu greata si oboseala, si incerc sa mentin o fata prezentabila la serviciu unde nu le-am spus inca.
va pup, si daca nu scriu des va citec tot timpul
6+
maraki spune:
Hy fetele![]()
Irina eu am fumat cand eram gravi cu fata dar asa una la cateva zile.Acum nu mai suport nici sa le vad sau sa fumeze cineva in aceeasi camera cu mine
Prietena mea a fumat toata sarcina si copilul nu a fost afectat.S-a constatat ca are o alergie puternica si nu se stie de la ce( banuiesc ca nu este de la nicotina nu?)de cateva ori pe an se umple de bube iar dr. nu stiu ce alimente nu-i priesc.
Astazi in sfarsit dupa 4 zile am
Eu nu mai faceam nimic pt asta, nu ma mai atrage kiwi,miere luam din cand in cand..am inceput iar sa pun seara o lingura de stafide intr-o cescuta cu apa iar a doua zi beau zeama si consum stafidele.Vad ca a dat rezultate
Ieri mi-a fost foarte rau, greata mare, ameteli,stat in pat de la 17.30 pana azi dimineata
Dimineata tot asa ma simteam,acum tot rau ma simt, nici nu mai imi vine sa i-au acid folic pt ca eu cred ca de la asta ma simt asa.Inainte luam Femibion, contine multe vitamine, magneziu, acid folic si iod.Pt. ca deja i-au Tiroxin 75 pt tiroida, era deja prea mult inca 200 mg iod
Fetelor eu de atunci am inceput sa ma simt atat de rau....le-am lasat dar tot asa ma simt
Nici nu stiu ce sa mai mananc
Parca nu ma atrage nimic, am facut acum un compot de mere si pere,pestele inca nu l-am facut, ciorba de burta ma gandesc daca o fac astazi( doar eu mananc din casa ciorba de burta
)
Mirela( parca tu ai intrebat nu?) eu am citit pe net, cred ca aici pe site( nu in forum)ca nu este bun ceaiul de menta, stai linistita ca tu l-ai baut combinat
Profita si tu cat stai acasa sa te odihnesti ca prea ai taiat orasul in doua cand te duceai la serviciu
Ayumi avem acelasi DPN
Sarcina usoara, sa aveti un bebe sanatos si mancacios![]()
Ioana si pe mine m-a impresionat cum ai povestit de bebik
Sa ai grija de tine sa creasca puiutul sa iasa un grasunel frumos si sanatos
Asta doresc tuturor fetelor
Denisa cum te mai simti?Mama a spus ca pana misca bebe o sa am greturi asa mari
Pe mine foarte mult m-a tinut medicul de familie in medical, am luat 8 zile si de la ginecolog, am avut doua sapt si de la nevrolog( nu am probleme
) iar maine ma duc la med. de fam. sa imi dea iarasi.Stau in medical pt al doilea job, dimineata ma duc oricum ca sant la negru![]()
Giova ne auzim dupa ce termini cu licenta, bafta ![]()
Celelalte fete ce faceti?Cum va simtiti?
8+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
teolinda spune:
pupici
dragi burticutze!
Bun venit Ayumi si Andicu, multa sanatate, sarcini usoare si bebei frumosi.
Irina petrecere frumoasa la nunta...sa fi o nasica dragutza...eu o sa fiu o nasa foarte gravida in septembrie cand voi cununa si eu.
Giova, dragutza succes la licenta...lasa-ne pe noi ca o sa umplem paginile sa ai ce citi dupa ce scapi de examene.
Ioana ma bucur ca ti-ai vazut bebelul...si sa stii ca mi-au dat si mie lacrimile de emotie cand ai pove despre micutzul tau.Eu si-acum plang cand imi aduc aminte de acum 2 saptamani cand l-am vazut pe-al meu cum ii batea inimioara. Sa fiti sanatosi si fericiti. Bine ca ti-ai schimbat medicul si ca acum te simti in siguranta (si eu l-am schimbat acum 2 saptamani).
Monica sper sa te simti din ce in ce mai bine si sa mananci mai binisor. Pofta buna la ciorba de burta!
Mi-au iesit analizele pentru Toxoplasma, Rubella, Chlamydia, Ureaplasma si Mycoplasma..trebuie sa ajung maine sa le iau.Doamne ce emotii am ...dar va fi bine sunt sigura! Trebuie sa fim optimiste!
Pe 23 ma duc la Echo sa-l masoare pe micutz atunci voi avea 12sapt si 2 zile. Apropos Ioana al tau cat avea la 12 sapt?Abia astept...abia astept!
In rest...ma simt bine, chiar nu ma pot plange si sper ca dupa primul trimestru sa bag si eu concedii medicale ca nu ma mai tin nervii la serviciu.
Va 
pe toate! Sa aveti grija de voi si de
.
+
Strumf 11 fix
gabi25 spune:
Vrem si noi pe listuta cu bebe numarul 2
UM 17.05 si mie la calcule mi-a iesit DPN intre 20-22.02.2006
Deocamdata am stare de somn continua, intepaturi in burtica si as plange intr-una si fara motiv cu toate ca sunt SUPER FERICITA
http://community.webshots.com/user/cameliac
``````````` Just hope ```````````
lacramioara t spune:
Salutare mamici
Bun venit proaspetelor mamici.
Ioana ce frumos ai povestit de samburelul tau ca aproape mi-au dat lacrimile.Si eu astept sa merg la urmatoarea eco,dar inca nu stiu data pt.ca vreau sa schimb medicul.
Teolinda fii optimista,ca sigur totul este bine.Eu inca nu am facut analizele acestea mai sofisticate,dar urmeaza si parca vad ca o iau razna pana vor iesi rezultatele.
Denisa tu ai facut mama peste?(sper ca nu gresesc,ca am o tinere de minte la nume de nu va zic).Ca eu una citesc si salivez.Din pacate eu nu-l pot gati(din cauza mirosului) dar pot sa mananc.
In rest toate bune si frumoase.Doua zile ma simt bine una simt ca mor.
Va pupic pe burtic si sa fiti sanatoase si sa aveti grija de voi.
Lacra,
a doua oara.
canda_h spune:
Ciao burtici,
Bun venit noilor gravidutze!
Ioana m-ai dat gata cu povestea bebelui tau... vezi ce bebic ascultator ai
De-abia astept sa merg si eu la eco la 12 saptamani sa ii vad manutzele si piciorutzele lui dragutze.
Denisa vad ca ai facut fetele sa saliveze ... drept e ca si mie imi cam ploua in gura 
Giova bafta la examen si spor la invatat pana atunci.
Eu am o dilema: cand ar trebui sa anunt la lucru ca o sa am bebe? Voi ati spus deja sefului, colegilor? Trebuie facut in mod oficial anuntul asta la un moment dat???
canda
T_Ioana spune:
Teolinda bebe are 58 mm de la caput pana la fundulet (coccis) iar circumferinta capului este de 23 mm. E putin mai mic decat scrie in cartea pe care o am eu (acolo zice ca trebuie sa aiba 60 mm cap-coccis) dar dr a spus ca totul este ok, ca se dezvolta foarte bine si sa nu ma mai iau dupa toate cartile.
Ce m-a amuzat cel mai tare este ca bebe era in pozitia stat pe spate si sarea....adica facea o miscare tare haioasa, cam cum te-ai da cu ......fundul de pamant. M-a socat cat de vioi era... nu stiu ce imi inchipuiam eu ( ca doarme tot timpul
), iar cand colo el e super activ si isi tot ducea manutele la cap, si dadea din picioruse, si i-am vazut si talpitele si nu imi vine sa cred ca minunea aia creste la mine in burtica!
Dupa masa o sa incerc sa pun si poza de la echo, dar nu e prea clara si nu prea isi da nimeni seama ce este acolo!
Pup fetili
Ioana
si Samburel 12+
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"
teolinda spune:
Bun venit Gabi, sarcina usoara, bebe frumos si sanatos! Cat mai putine stari depresive (si noi am trecut prin stari extreme...dar fi tare si cauta motivele de bucurie)
.
Pupici Lacra... merci de incurajari! Va fi bine cu siguranta... dar stii cum este... toata lumea mai scrie cate ceva pe ici pe colo...parca te sperii un pic. Si cum noi suntem asa de vulnerabile...
Merci de detaliile amanuntite Ioana! Abia astept sa vad ce face si Strumful meu ca data trecuta si eu il vedeam cum se misca pe-acolo parca era pe o plasa elastica in care topaia tot timpul .
Probabil ca avem si noi imaginatia bogata...si ne inchipuim multe atunci cand ii vedem...dar atata vreme cat ne produce bucurie nu ne ramane decat sa dam frau liber imaginatiei. Inca odata sa fie sanatos si sa va bucurati de el. Este o minune ca putem sa ii vedem de la varste atat de mici, cum se dezvolta si cum cresc.
.
Voi ati inceput sa luati in greutate? Eu am luat 1,5kg (zic ca bine pana acum), desi daca vedeti ce burta imensa am....
.Sotul meu...bietul de el imi plange de mila ca sunt balonata..da' eu ii tot explic ca sunt de-a dreptul gravida. Este greu sa crezi cum 2-5cm de bebic iti face o burta atat de mare
.
Denisa ce faci? Te-ai trezit? Cum te simti azi?
Pe curand!

+
Strumf 11 fix