Mamici de iulie-august (44)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ZenaO spune:

Fetele, chiar acum prietena mea cea mai buna din liceu e in sala de nasteri! Are contractii si asteapta sa se dilate mai mult ca sa-i faca epidurala! Sper sa vina repede pe lume bebelusa ei Nina si sa fie sanatoasa! M-au trecut transpiratii reci cand m-a sunat!
Andreea iti tin pumnii pt. cezariana saptamana viitoare, lasa ca o sa treaca repede.
Anca, bine ai venit!
Eu ma simt f bine, dormim noaptea cu o singura pauza de wc la 4.30, in rest bebe se trezeste cand ma intorc de pe o parte pe alta si cred ca se frichineste un picut pana isi gaseste locul apoi adormim amandoi repejor. Astazi cand a aflat ca se naste prietena lui, a inceput un scandal! Simte ca se intampla ceva special!
Am cumparat ieri o revista pt. mamici - nu stiu daca pot sa-i dau numele, oricum are cadou un CD cu muzica de relaxare pt. mamici si bebei - super tare! E muzica orchestrala si se aud in fiecare melodie diverse zgomote: ploaie, o inima de bebelus batand la eco, gangurit, marea...

Zina si bb Matei 31 sapt.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/oanaz_mucenica/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

Zina, ce emotii! frumos de tot, sper doar pt tine sa mearga totul brici cu prietena ta, fiindca altfel o sa ti se faca teama...tinem pumnii!
M 30s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona79 spune:

Irda - Multumesc mult de ajutor! A fost foarte clara explicatia, m-am descurcat perfect!
Simona si Mario 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

Zina..tinem pumnii sa fie totul bine, sa nasca repede si usor ..la ce spital naste? sa revii cu cat mai multe detalii...
Eu tocmai am aflat de o cunostinta care are o cunostinta...etc..care e medic neonatolog la giulesti..am rugat-o sa-l intrebe ce conditii sunt la giulesti, ce tarife se practica, cum e medicul...sper sa primesc si raspunsuri...
NIcoleta

http://photos.yahoo.com/chireanicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Mie nu-mi raspunde nimeni?

Nu stiti sau ...?

Laura 35+ si Shtrumfii +
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauragosu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nem spune:

Gravidutzelor, ce viteza avetzi....harnicutze care mai de care
Irina felicitari pt steluta.
Boga sper ca ai primit si mesajul meu pe mess cu nr de tel
Cin te rog sa ma tii si pe mine la curent cu informatii legate de Giulesti.Eu sunt programata pe 1 sau 2 iulie pt cezariana, la dr Dracea.Asa ca sunt foarte interesata de vesti noi.
Fetelor, eu am dureri inghinale rele de tot, abia ca ma intorc noaptea de pe o parte pe alta.De-abia astept sa se termine odata, sa-l am pe bebelinul meu in brate.Devine din ce in ce mai greu.Ma bucur ca mai am numai vreo 20 si ceva de zile.
Pupici

Emma si bb Alex, 36 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

Laura, eu nu intru la categoria "fete care nasc in Ro" dar am mai vazut subiectul pe forum. unele fete au dat la moasa de la spital, altele la moasa pe care au pus-o acasa copilului, altele nu au dat decit plicul. de refuzat, nu cred ca te refuza nimeni, atita timp cit nu uiti pliculetul...poate iti spun cele care sunt deja mamici mai multe.
M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia grozav spune:

Mamini, multumesc frumos pentru explicatii, unele chestii le aplic deja, cea cu frecatul cu periuta umeda e clar ca altfel nu pot. Poate ca ma frec uneori prea tare pe dinti dar nu e numai asta smaltul meu e oricum foarte subtire(amelogeneza imperfecta sau asa ceva), in fine eu m-am obisnuit cu toate ca sunt problemele mele de demult.
Chiar incerc sa fac haz de necaz. Am umblat mult pe la stomatologi si cum trebuia sa ii schimb, (ca plecau ei sau eu, sau alte motive), de fiecare data cand ajungeam la unul nou statea cate 10 minute si mai mult si se minuna ce dinti am.
Odata am fost si subiect de examen la studenti,... hi,hi,hi i-am cam incurcat
Dar ca sa redevin serioasa, eu trebuie sa iau fluor acum in sarcina pentru bebe?
La mine ce efect mai poate sa aiba acum cand am mai mult plombe si coroane prin gura?

dede

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

Laura..eu chiar nu stiu...parca am auzit ceva de genul, dar ma indoiesc ca se practica in spitale...cred ca mai mult in zonele unde traditiile mai conteaza..sunt convinsa ca orice moasa apreciaza mai mult banii... dar mai vedem ce spun si alte fete...asta era doar parerea mea..

http://photos.yahoo.com/chireanicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

Laura in Arges e obiceiul ca bebe sa aiba 1 sau 3 moase (fara legatura cu moasa de la spital). Si eu sunt moasa la 2 copilasi si intr-adevar am primit cadou un prosop, o punga de zahar si una de faina (nu ma intreba de ce ca habar nu am). In fiecare an de Revelion copilul trebuie ridicat la grinda casei de catre moasa, primeste si se dau cadouri. Daca e vorba de o moasa trebuie "dat de grinda" 3 ani la rand. Daca are 3 moase il pot da toate 3 in acelasi an. Moasa mai trebuie sa mearga la biserica dupa ce mama naste si se face o slujba la o sticla cu apa din care mama si copilul se stropesc la spital ca sa nu aiba probleme de sanatate (exista o slujba speciala pt asta). Moasa cumpara tot ce trebuie pt scoaterea lui bebe din spital (hainute) si tot ea il duce la biserica la botez.

Of ce as mai pleca si eu la mare 2-3 zile, dar cum sotul meu are probleme cu job-ul trebuie sa stam acasa. Daca aveti ocazia sa va plimbati, nu ezitati.

Luminita
31+ cu Andrei
Tati si mami lui Andrei http://pg.photos.yahoo.com/ph/lumylorv/my_photos

Mergi la inceput