Mamici de iulie-august (44)
Raspunsuri - Pagina 10
ancutzathree spune:
Zina sper si eu sa mearga totul bine cu prietena ta,va fi atunci o incurajare in plus pt tine.Ma bucur pentru tine ca poti dormi bine noaptea spre deosebire de mine care nu pot sa ma intorc pe laterale ca atunci cand revin pe spate simt ca-mi crapa oasele bazinului asa ca ma multumesc cu dormitul pe spate.Sanatate multa tie si la bobocel!
Anca&Alex din burtik 35s
delia grozav spune:
Sa mai povestesc si altceva ca despre dintii mei pot scrie romane, si nu cred ca va intereseaza. Interesant e ca cei frontali nu arata chiar asa rau asa ca pot iesi si eu in lume.
Acum cateva pagini mai sus cineva se gandea cum va rezista sa isi alapteze copilul noaptea. Cred ca era Oana.
Intr-adevar si pentru mine a fost foarte greu la inceput si cel mai rau e ca ti se pare ca va dura o vesnicie.
Dar la 6 saptamani Adi dormea deja de la 9 seara pana la 5-6 dimineata, si dupa aceea nici nu mis-a mai parut asa de mult, retrospectiv.
Pe de alta parte unele mame in maternitate deja mi se plangeau ca de 2-3 nopti nu au dormit o noapte intreaga.
Pai ele ce credeau ca au nascut o papusa pe care o iei si o pui in patut cand ai tu chef?
E important pentru noi sa realizam ca ne va fi greu dar ca e copilul nostru si merita sacrificiile inerente. Si nici nu ne dam seama ce resurse fizice si psihice avem.
dede
ancutzathree spune:
Laura la noi nu se practica asa ceva dar depinde de zona si de obiceiuri,eu zic sa ai la tine si aceste"suveniruri" de care zici si-apoi vezi tu cand esti acolo ce fac restu`.Te.
Anca&Alex din burtik 35+
Monica-Elena spune:
Laura cate bordeie atatea obiceie la romani. Acum ramane la latitudinea fiecareia cat de mult tine cont de superstitii si de sfaturile babesti. Cred ca moasa de la spital va fimai multumita de plic decat de prosop si sapun .
Si la noi la olteni se pune moasa la copil care asa cum a zis si Lulu face slujba si apa la biserica la 3 zile de la nasterea copilului si pune ursitorile si apoi la botez duce puiul la biserica si il da nasei si apoi il da 3 ani la grinda. Dar asta depinde de fiecare parinte cat este de superstitios si cat tine sau nu tine la obiceiuri.
Monica si Bocanila de 35 sapt din burtica
AMR 28 zile
Esentele tari se tin in sticlute mici.
delia grozav spune:
Azi nu ma maipot opri din scris.
Mi-am modificat si eu profilul si vreau sa vad daca merge.
Era sa uit ce e mai important.
Am fost si eu la eco de cateva zile. Bebe e tot fetita si s-a intors cu capul in jos, asa ca sper sa nasc normal.
Cred ca ginecologul meu pleaca in concediu cand nasc, dar si-asa ii stiu pe toti si gasesc eu unul pe care sa ma pot baza, desi mi-e putin jena sa ma rog de altcineva, ca m-am obisnuit cu una si aceeasi persoana.
Problema, da problema , e ca de la mine nu o sa ia nimeni nimic, ca suntem colegi, si mie mi-e nu stiu cum sa rog pe cineva sa vina la orice ora pentru mine pe degeaba.
dede, Adi 4ani si Medeea din burtica 34 sapt
mika1 spune:
buna fetele!
desi nu am prea scris , v-am citit aproape zilnic.
am si eu 2 intrebari:
1. ce sa ma fac ca am niste arsuri si ma simt mai rau ca in primul trimestru? Nu mai suport ! Imi vine sa vomit! sunt in sapt 33...ce sa iau?
2. de unde as putea sa iau si eu un patut de lemn...undeva pana la
Mersi
mika1 spune:
quote:
Originally posted by mika1
buna fetele!
2. de unde as putea sa iau si eu un patut de lemn...undeva pana la
Mersi
revin....un patut de lemn pana in 4.000.000 ca am vazut niste scoruri prin oras....
mamini spune:
Delia, amelogeneza imperfecta e o anomalie de smalt destul de rara si destul de des diagnosticul e gresit( smaltul e paradoxal, rezistent la carie). exceptie fac niste forme minore, ceea ce ai si tu probabil- e bine ca astea nu se transmit genetic neaparat, in principiu sunt de mediu, de dezvoltare si copiii tai s-ar putea sa nu aiba. la fluor ma refeream pt tine, daca zici ca ai probleme, fiindca nu numai ca intareste smaltul, dar slabeste capacitatea de "prindere" de smalt la streptococii care produc caria.daca baietelul are dintisorii normali, e ok cu ce faci deja.daca la fetita vezi cind ii ies dintisorii ca smaltul e transparent si sunt galbiori da-i fluor, atunci beneficiile sunt mai mari decit riscurile. v-am plictisit?
M 30s
Laura25 spune:
Fetelor, multumesc mult pt raspunsuri!
Am inteles ca obiceiul asta e in maternitatea unde ma duc eu sa nasc. Si eu m-am gandit ca plicul cu bani sunt mai importanti. Si mi se pare cam aiurea sa umblu cu sapun si prosop dupa tantile alea ... Nu pricepeam care e semnificatia si de ce se practica, oricum nu cred ca o sa ma "aliniez" acestui obicei.
Laura 35+ si Shtrumfii +
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauragosu/my_photos
mamini spune:
Mika1, la arsuri sunt bune migdalele, curatate si neprajite. iar eu mai iau niste capsule cu ulei de patrunjel si menta- se numesc AIr-lft si sunt pt respiratie, macar atunci cind regurgitez nu mai am gustul ala oribil de voma si acid in gura. sper ca nu v-am ingretosat pe restul.
M