Mamici de iulie-august (44)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

Nicoleta, de ce sa nu te duci daca te simti bine? eu am un dor de duca... as pleca oriunde, numai acasa sa nu stau...ma tot invirt pe linga biletele alea de avion, tot nu ma incumet sa le cumpar, hotelul e rezervat, dar mi-e cam teama...as avea 32-33 sapt, nu stiu cum o sa ma simt, ma gindesc sa nu fiu ca o balenutza esuata si sa stau iar in pat tot concediul(ca de Craciun- am fost la Praga, am vomitat si am dormit o saptamina, iar bietul sot s-a uitat la tv- iar cehii vorbesc peste filme, nu scriu, deci va dati seama ce bine s-a distrat saracul... cind ieseam la plimbare, aveam pungute in buzunar, mai treceam pe linga un restaurant, vedeam meniul in fata lui, scoteam punga, vomitam, o duceam la cos si mai mergeam impleticit un pic si alt restaurant..uuups!). asistenta a zis ca nu ar fi probleme si ca teoretic dr da avizul pt zbor daca eu ma simt in regula.( fiindca dupa 28 de sapt se zboara numai cu certificat de la medic si doar inainte de 36 sapt, sau depinde de compania aeriana)...
M 30s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona79 spune:

Buna ziua tuturor!
Imi pare rau ca nu am mai scris dar nu m-am simtit f bine. Ma uitam la burticile voastre si sunt super dragute! Daca m-ati vedea pe mine.... Nu m-am ingrasat enorm acum, am luat 12 kg in sapt 33 dar eram dinainte.
Multumesc mult Boga ca nu m-ai uitat chiar daca sunt mai noua pe aici!
Lorena - ca vb fetele din Finlanda despre cond in spital-vb de Romania dar am inteles ca la Giulesti e mai rau decat in Romania in general... Tu ce stii? S-a mai renovat ceva pe acolo?
Vad ca mai sunt f putine fete care se mai simt bine si nu au nici un fel de probl...Eu am avut niste arsuri si acreli de imi venea sa mor! Si ma mai durea si stomacu si un pic si burta si spatele...
Voi credeti in chestia cu crescutul parului? Oare de la asta sa fie? Sau de la prea multe fructe mancate pe stomacul gol?
Ma rog, sa tremin su starea asta, bebe sa fie sanatos...
Va pup Simona si Mario 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

Si medicul mi-a zis la fel...ca atata vreme cat nu merg cu caruta pe drumuri neasfaltate, nu vede nici o problema in a ma deplasa, ca-l intrebasem de o vizita in ardeal, cam 800 km...
Dar ideea era ca "autostrada" buc-pitesti e varza...si cred ca mai placut era ...cu caruta..

http://photos.yahoo.com/chireanicoleta

Mergi la inceput

Katink-frumoase pozele. Am si eu eco la 31 sapt cu bebe tot asa cap-profil dar baietelul meu statea cu gurita deschisa! In rest seamana ca 2 pic de apa!
Fetelor, vad ca voi va tot faceti analize. Eu nu mi-am facut decat odata in sapt 14-15 si dupa aceea numai eco si dr meu a zis ca avand in vedere ca nasc prin cezariana si analizele initiale au fost f bune iar bebe creste bine si este deja cu 3 sapt mai dezv decat varsta nu imi mai da nici o analiza de facut! Oare o fi bine? O fi rau?
Voi ce parere aveti?
Simona si Mario 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Salut!

Am o intrebare, in special pt fetele care nasc in Romania: am auzit ca e obiceiul sa se dea la moasa un prosop si un sapun, pe langa plicul cu "atentia".
Voi ce stiti? Se practica asa ceva? Mie mi se pare cam nus'tiu cum .. cred ca au moasele stand deschis in bazar cu sapunuri si prosoape, in cazul asta. Daca ii dau numai banii, are ceva?

Laura 35+ si Shtrumfii +
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauragosu/my_photos

Mergi la inceput

Ca mi-am amintit: ma poate ajuta cineva si pe mine sa-mi spuna cum mi-as putea modifica profilul? Multumesc!
Simona si Mario 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

Nicoleta, eu am fost in primavara acasa si era doar o bucata din autostrada Buc-Pitesti dezastru, in rest...relativ ok, pt ca misto n-a fost de cind ma stiu, poate doar pe la inceputul anilor 80, cind abia o terminasera, mergeam cu bunicul sa facem rodajul la masina si era drumul super si avea trandafiri si floricele de-alea galbene pe mijloc. dar poate pina la Constanta e mai bun drumul...nu mai stiu, nu am mai fost in Ro la mare de 4 ani.dar drumul nu dureaza asa mult, te odihnesti dupa si gata.mie mi-e teama nu de drum,nu de zburat, de nimic decit sa nu ma apuce pe-acolo...macar daca sunt in Finalnda, vorbesc limba, ma inteleg cu ei, in Letonia doar daca as vorbi rusa as pleca cu adevarat linistita.dar nu vorbesc rusa si nici letona si mi-e cam frica. pe de alta parte ma gindesc ca nu vine copilul la 32-33 sapt, e cald si bine la mami la burtica...poate sta cuminte.nu stiu ce sa fac. dar in locul tau, pt mare sau pt Ardeal n-as ezita, mai ales ca nu cred ca mai pupam vacante prea curind dupa ce vin bebelusii.
M30s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Simona, vezi ca in stanga ferestrei in care discutam noi ai insirate cu albastru niste link-uri. Al 9-lea link e Profil Personal, dai click pe el si te duce intr-o fereastra unde apare nick-ul tau si loc de parola....introduci parola si gata ....ai ajuns la Profilul tau pe care poti sa-l modifici cum vrei!
Sper ca am reusit sa explic pe inteles.......ca neuronu' bata-l vina...

Pupici

Irda
30+4 si bebe Daria

http://community.webshots.com/user/irdaria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giana spune:

quote:
Originally posted by andre_ea

Giana, si mie dr. mi-a recomandat magneziu pentru carcei. Dar am observat ceva interesant: ca am carcei pentru ca ma intind atunci cand imi schimb pozitia in pat, in mod inconstient. Daca tin laba piciorului trasa in fata, nu in spate ca gimnastele, nu mai am carcei. Si mi-a intrat in inconstient, pentru ca nu mai am carcei.

Andy si 32+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/andre_ea22/my_photos

Si la mine tot de-asta apar carceii.Din cauza ca ma intind inconstient.Dar cum sa ma dezvat de asta?

Giana28+

http://photos.yahoo.com/gianadedu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancutzathree spune:

Salutare fetelor!
M-am uitat la burticutze azi,suteti splendide,a mea nu e asa de mare desi am 35s,imi pare rau ca nu pot deocamdata sa pun poze sa ma vedeti dar pot sa va spun ca am 99cm in circumferintza,voi cat aveti? La eco mi-a spus ca e bine dezvoltat puiul dar totusi ma asteptam la o burtik mai mare,nu stiu ce sa zic,sper sa creasca de acum mai mult,ma masor in fiecare zi si topai cand vad vre-un cm in plus.
IRDA-te plangeai de arsuri,eu mananc putina drojdie cand am acid la stomac incearca si tu(sa nu fie uscata),e si foarte sanatoasa in general pt stomac si pe deasupra contine fier si zinc,mie un medic mi-a recomandat-o si are un bun efect.
IRINA-felicitari pt steluta estideabia astept sa am si eu macar una,dar ma voi pune pe treaba ,la cate mesaje primesti prima stelutza?Legat de sangerare vreau sa-ti spun ca nu a fost dop doar putin sange cum m-a consultat dok si atunci mi-e frica sa nu se repete cand,n-ar trebui sa-mi fie mai cunosti cazuri asemanatoare?
Imi spuneti si mie cum scrieti colorat ca eu setez culoarea de la sagetutza si cand vizualizez nimik.Va multumesc!
Vasi aveti grija de bobocei
Anca&Alex din burtik 35+

Mergi la inceput