Mamici de iulie-august (44)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns KULTA spune:

mamini, din fericire pentru noi, asa este. Ai de la tampoane, chilotei speciali, prosoape, sapun, halat, camasa de noapte, sosete, papuci de casa, scutece bb, hainute bb, dezinfectant pentru buricut, ulei pe fundulet si tot ce-ti mai trece prin cap si toate astea pentru 26e/zi.
Pupici,
K29+

Kulta graviduta si BB Daniela (15,04,2004)

Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lory2004 spune:

Mamini si Kulta...va invidiez din acest punct de vedere....
Sunt convinsa ca o sa aveti conditii deosebite cat veti sta in spital.
Si ma gandesc cum arata majoritatea spitalelor din Romania...no comment.

Pupici

Lory si beietelul din burtik 34s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petra spune:

Fetelor,
Nu am fost pe aici de foarte multaaaaaaaaa vreme. sper sa ma primiti si acum. In orice caz, va spuns ca eu astept un baietel si sunt cam in 31 de saptamani (dupa socotelile medicilor americani) si dupa ale mele in 29 de saptamani. Bine oricum.
In gerenal sunt bine, doar ca m-au pus astia sa fac testul ala a zaharului in sange, adica am baut o licoare al naibii de dulce si dupa aia m-au chinuit timp de 3 ore, si mi-au luat sange la fiecare ora . Una din analize mi-a iesit un pic marita si mi-au recomandat sa vorbesc cu un dietician. Este simplu vorba de diabetul de sarcina care dispare odata cu nasterea. Eu una stiu ca acum bebelusul creste si acumuleaza bine, si asta nu cred ca se poate impaca cu o dieta. Eu nu am mancat dulce exagerat niciodata in viata mea, acum la sarcina am mancat mai mult fructe si legume crude, branzeturi si lactate.
Nu am de gand sa tin nici o dieta, dar daca mai este cineva in situatia asta, poate imi povesteste si mie un pic cum a trecut prin faza aceasta.
Sanatate multa la toate burticile si bebelusii lor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

SUPER! deci bagajul e cum am zis-hainele mele si ale lui bb de iesit+periuta, pasta, pieptan? nu scap nimic din vedere?pai asa bagaj mi-l fac in 5 minute, misto! ca ma stresez de cite ori vad faza cu bagajul de spital si ma gindesc...Doamne, sunt inconstienta, nici macar nu am citit ce imi trebuie.
M
p.s. Lory, asa e, toate meritam sa fim iubite si rasfatate, si nu numai acum, mereu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Irina, nu am mai vrut eu controlul, prefer sa astept pana saptamana viitoare, miercuri cand am programare din nou.Atunci va trebui sa imi faca controlul ca voi avea 37sapt+3 zile, deci voi fi in sapt 38.
Acum mi-a fost frica sa ma tot impunga pe acolo cu mana, mi frica sa nu faca ceva sa imi grabeasca dilatarea.Facand sex acest lucru nu se intampla, dar la control dr merge pana la intrarea in uter ceea ce ma sperie putin acum ca inca mai am 3 zile pana la 37 de sapt.

Adriana si Aidan 36+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/blackpanterro/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Petra, bine ai venit printre noi, mai avem un baietel pe lista - hehe.
Sa auzim numai de bine de la tine :)

Adriana si Aidan 36+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/blackpanterro/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancutzathree spune:

BLACKPANTERRO felicitari pt posibilitatea te invidiez pt ca eu am avut o mica sangerare in urma cu vreo 3 saptamani in urma unui consult ginecologic si de atunci mi-e frica sa mai practic desi tare mi-as dori mai ales ca am auzit ca sexul ajuta la o nastere mai usoara si ma tot gandesc ce sa fac.
KATINK ma pui te rog si pe mine pe lista,iata datele mele:
UM?10.2004.....DPN16.07.2005.....Marius Alexandru(daca nu ne razgandim)
Pupici pe burtici la toata lumea!
Anca&Alex din burtica 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

baietei noi...pai noua, mamicilor de fetitze super-curtate ne convine...bine ati venit!
M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monicutz spune:

Salut burticilor!

Petra, din cate mi-au spus mie aici, diabetul de sarcina nu se face de la prea mult dulce ci de la hormoni. Si mie mi-a iesit prima analiza mare, apoi m-au trimis la cea de 3 ore. Aia a iesit buna si au zis ca nu-s probleme. N-am inteles exact care ti-a iesit tie mare? Cea la 3 ore? sau prima (la o ora?).
La un dietetician nu cred c astrica sa te duci, sa vezi ce zice si ala. Nu cred ca dieta o sa fie cu putine calorii, ci mai degraba o sa-ti schimbe ce mananci. Si din cate stiu eu si miscarea e buna, daca ai voie sa faci - nu in exces.

Andreea (AC), felicitari pentru sapt 37! vezi ca nu-l faci prematur? Iti tin pumnii la cezariana. O sa fie bine ai sa vezi!

Kulta, sper sa ia interviul sotzul tau. Multa bafta. Te-ar scutii de ganduri negre. Crede-ma ca stiu cum e.

Adriana, chiar mai ai un pic si nasti. Bravo tie si curaj mult ca o sa fie bine. Acum acum venim si noi din urma!

Katink, tie iti verifica fierul mereu? Mie mi l-a verificat o singura data acum 5 saptamani si cu asta basta.

, 35s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Buna dimineata!
Azi sunt matinala rau, mai e si sarbatoatre mare si vreau sa ma plimb prin magazine sa imi termin bagajul pentru spital, plus ca imi tot caut o geanta frumoasa pentru bagaj si nu gasesc... ba sunt prea mici cele care imi plac, ba au culori mai ciudate si nu mi se potrivesc... azi sper sa am mai mult succes la cumparaturi.
Si aici multe nu trebuie sa iei cu tine la spital, strictul necesar pentru mine, ca bebe va avea totul asigurat de spital si abia cand plecam acasa il vom imbraca cu hainutele cumparate de noi. Si de platit nu platim spitalizarea, asigurarea acopera toate cheltuielile.

AC iti tinem pumnii pe 16!!! Nu mai este mult, sa iti dea Dumnezeu multa putere sa treci cu bine de operatie si puiul tau sa fie sanatos si refacere rapida!!!

Monicutz pana acuma imi verifica la fiecare 2 luni, si din pacate data trecuta pe 31 mai a fost 10.5 si mi-a spus sa iau 2 pastile/zi si sa mai vin sapt asta sa vada cum mai stau cu fierul - deci altceva nu mi-a facut - si cum spuneam ieri era 9.5 mi-a facut injectie si m-a mai chemat si luni sa imi mai faca una si apoi miercuri pe 21 oricum am programare si mi-o face pe a treia... Mi-am luat si sucul cu pricina, de care va spuneam ieri, este tare dulce si are printre altele Vit. C, B1, B2, B6 si B12.

Pupici si mai revin sa nu scriu un roman din prima ,
Katink si dulcineea mea 32+

Fotografii

Mergi la inceput