Mamici de iulie-august (44)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns KULTA spune:

Va multumesc mult pentru urari si incurajari pentru job-ul sotului meu. Vom afla abia vineri daca semneaza contractul insa noi avem sperante si oricum, perspectiva e superfaina daca va fi angajat acolo. Doamne ajuta.
Noi iar am hoinarit azi toata ziua si de vreo 3 ora am ajuns acasa.
Miine, ecograf. Abia astept.
Va pupic pe toate.
K29+

Kulta graviduta si BB Daniela (15,04,2004)

Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

Zimafluorul- pt cine il ia- se ia dupa masa, cu dintii spalati, se lasa sa se topeasca in gura( nu se inghite, pur si simplu- atunci are efect doar pt dintii lui bb)e bun si pt bb si pt mami, cu cit trece mai mult timp pina data urmatoare cind bei/maninci cu atit mai bine, de-aia e bine cum zice Boga, inainte de culcare.
fetelor, cu crema de epilat nu stiu ce sa zic, eu evit toate chimicalele de care ma pot feri/ de la care ma pot abtine- e paranoia sau intelepciune...nu stiu.
Boga, super-sot, sa iti traiasca si al meu cred ca ma va ajuta f mult si cu copilul, oricum face aproape toata treaba in casa mereu( de ex curatenie eu nu fac niciodata) sau facem impreuna( cumparaturi, mincare), cind pot si ma simt bine. inainte gateam mai mult eu, acum mai mult el. viata e mult mai usoara cu un om care isi iubeste si menajeaza sotia.
ma distreaza doar soti din aia cu "we are pregnant" si nastem si dregem si ei sunt varza. cu al meu mi-e teama ca e sensibil la singe si suferinta, nu imi face nici macar o injectie. ma duce in miez de noapte la capatul lumii sa-mi faca altcineva sau daca imi fac singura( fiindca de obicei, daca chiar am nevoie, imi fac singura) sta si ma mingiie si pupa toata ziua dar nu se indura sa ma intepe. eu ma enervez, dar nu poate.mi-a facut o data un polidin cind eram studenta si cind a vazut picatura de singe de la sfirsit era alb ca varul si tremura: aoleu, ce ti-am facut...citise un ghid de urgente medicale si era terorizat de complicatii de la o inj intramusculara si ii e frica.e iubirea mea, asa sensibilos...
M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Buna fetele,

am fost la control astazi si totul e bine, nu am mai avut control intern ca mi-a fost frica sa nu mai pierd din dop desi dr. m-a asigurat ca nu este controlul cauza pt care se pierde :), saptamana viitoare va trebui sa fac controlul, la 37 sapt,si il voi face pana voi naste.

Masuram bine pt saptamana asta si rezultatele testului pt streptococul B au iesit foarte bune - nu il am - yupeeeee!!!Ma bucur ca macar in sensul asta nu voi mai avea inca o perfuzie in mana pe langa cea cu lichide pe care o voi avea la nastere.

Deasemenea ni s-a recomandat multa activitate - hehe, asa ca Irina o sa trecem la treaba din nou - hehe.
Mi-a spus ca face foarte bine la dilatarea colului si va ajuta mult la nastere, ne-a spus sa facem cat mai des.
Emaaimee am intrebat daca putem face infectii din cauza ca am pierdut din dop si mi-a spus ca este imposibil pt ca suntem obisnuite cu bacteriile de pe corpul nostru si al sotului nostru si el nu ar introduce nimic nou acolo(numai in cazul in care unul din parteneri este infidel).

Adriana si Aidan 36+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/blackpanterro/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Impresionanta si trista povestea din spital. Trista pentru ca nu a uitat nimic si pentru ca nu ar mai trece prin asa ceva.
Eu una sper sa uit orice lucru rau. Sa nu imi ramana in minte decat momentele frumoase.

Apropo, stiti ca Anda e membra DC sub numele Witchie? Povestea "7 zile cu Irina" de la nasterea pe glob este mult mai optimista.

Andy si 32+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/andre_ea22/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Giana, si mie dr. mi-a recomandat magneziu pentru carcei. Dar am observat ceva interesant: ca am carcei pentru ca ma intind atunci cand imi schimb pozitia in pat, in mod inconstient. Daca tin laba piciorului trasa in fata, nu in spate ca gimnastele, nu mai am carcei. Si mi-a intrat in inconstient, pentru ca nu mai am carcei.

Andy si 32+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/andre_ea22/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Adriana, pai... spor la ce pot sa spun... Deci nu te-a mai verificat sa vada cat mai esti dilatata?? Ma bucur si pentru vestea cu , si pentru faptul ca ti-a iesit bine testul cu streptococul B.

Kulta, te asteptam maine cu vesti!!!

Mamini, poate lua oricine zimafluorul??? si fara recomandare?? Sotzul tau este tare haios!!!

Pupici,

Irina si bebe 30 sapt.

http://photos.yahoo.com/irinabungau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ZenaO spune:

Salut fetele!
Iar am lipsit cateva zile din cauza netului. Acum am intrat doar sa va salut, maine o sa recuperez. Fug la bucatarie ca parca vad ca-mi arde sotul copanelele. Va pup!
Pe maine!

Zina si bb Matei 31 sapt.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/oanaz_mucenica/my_photos

Mergi la inceput

Irina, sotul meu e un scump, e bun ca o piine calda si tare iubicios...avem aproape 14 ani de istorie, cu vremuri grele, unele ff grele, dar si frumoase si multe incercari, de toate felurile. si am trecut prin toate impreuna, de minuta. daca ne auzi cum ne rasfatam...nu-i animalut pe lume pe care sa nu-l fi luat la rind. ursuleti, zebre, catei...e haios si nu stiu ce as face cu un altfel de barbat linga mine...
Zymafluorul...hm...eu nu iau, de ex. poate lua oricine care are nevoie. depinde cit fluor contin apa, mincarea, vitaminele. e bun pt dintii proprii si pt bb, dar e destul de controversat. in Ro se recomanda inca, aici se da celor care au probleme.eu am grija cu bacteriile sa nu am prea multe( tot plombat, curatat, clorhexidina, xylitol) si sa nu treaca la bb, spalam dintii imediat ce ies, ei nu o sa ii dau dulce pina la 1 an si apoi doar o data pe sapt. fara bacterii si fara zahar, nu exista carie.daca o sa fie nevoie ii dau de la 3 la 12 ani, ei fluor.
M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lory2004 spune:

Mamini e super ca ai un asemenea sot......
Conteaza foarte mult ca in aceste momente sa simtim ca suntem protejate si iubite.

Blackpanterro ma bucur ca esti bine, ca ti-au iesit bine analizele.....
Fetele, voi v-ati facut bagajelul pentru spital? Eu inca nu l-am facut si ma gandesc ca ar fii timpul........nu-i asa?
Astazi a fost prima zi cand am stat acasa...si a fost asa bine...
Oricum maine ma mai duc la birou sa-mi iau cateva lucruri si gata... stam acasa...uraaaaa.
Va doresc numai bine

Lory si baietelul din burtik 34s

Mergi la inceput

Kulta, e adevarat ca aici nu iti trebuie decit periuta de dinti+pasta+pieptan si hainute de iesit din spital pt tine si bb- ca restul e acolo?
M

Mergi la inceput