Mamici de iulie-august (44)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Buna dimineata, burtici dragute!
Eu mi-am facut bagajul pentru spital, dar e inca deschis .
Eu voi naste la Hateg (e la vreo 50 Km de Deva), acolo am si fost internata in spital. Stiu ca voi avea o rezerva cu baie, singura voi sta (sper, pentru ca mai este un pat). Tot ce doresc este sa nu stau prea mult, sa vin repede acasa cu bebelusha sanatoasa si grasa .
Azi e zi cu soare in Deva si eu m-am trezit cu pofta de dovlecel pane , asa ca probabil voi bucatari .

Sa auzim numai de bine.
33+ si din burtica Sara.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/popescu_monai/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Petra bine ai revenit, ti-am trecut caruciorul cu baietel pe listuta.
Asa cum ti-a spus si Monica, un dietician iti va spune ce e bine sa mananci si ce nu, in nici un caz nu te va pune la dieta. De exemplu prietena mea care a nascut luna trecuta, in sapt. 35 i-au depistat zahar in urina si la testul de glicemie valoarea a 2-a a iesit mult prea mare. Din cate mi-a povestit ea a trebuit, ca si tine, sa vb. cu un dietician si acesta a sfatuit-o ce trebuie sa manance in cazul ei.
Din cate imi amintesc: fara cola, fanta, sucuri care contin zahar, fara dulciuri, nu paine alba, fructele nu trebuie amestecate - de ex. sau mananci 2 mere, sau 2 pere, nu si mere si pere, peste de 2ori/sapt., oua la fel, multe lactate... cam asta e ce imi amintesc. Apoi i-a dat un aparat cu care isi verifica de 2ori/zi glicemia si intr-o saptamana de avut grija ce mananca au aparut si rezultatele.
Mergi si vb cu cine trebuie, nu are ce sa iti strice, oricum pe gat nu iti baga nimeni nimica cu de-a sila

Anca te-am trecut pe listuta, bun venit si din partea mea, sarcina si nastere usoara!

Pupici,
Katink si dulcineea mea 32+

Fotografii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Si normal ca am uita ceva

Am mai pus fotografii in album, una la Evolutie, la sapt. 31 este facuta la eco pe burtica si apare capul puiutei noastre profil.

Katink si dulcineea mea 32+

Fotografii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

Neata burticutze...
Am ajuns si noi la munca...dupa o noapte in care am dormit cam putintel..m-am trezit pe la 4 si am mai adormit pe la 6, iar la 7 a sunat ceasul...Si in timp ce eram treaza...l-a apucat pe bebe sughitul...doamne...ce mila mi se face de el cand simt burta cum tresare...De fapt voiam sa zic ca in timp ce eram treaza m-am gandit la Delia (cu bebe Codrin) ..este acasa si n-are net? ca n-am mai vazut-o pe forum si voiam sa va intreb si pe voi daca mai stiti ceva de ea...a mai vorbit cineva cu ea?
Aseara ne-a facut tati niste poze la burtica...o sa incerc sa le pun azi, sper sa reusesc, ca netu cam face figuri...
Nicoleta (32s)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitub spune:

katink seamana cu tine papusica voastra! E tare scumpa!

adriana trimite si tu nr de tel pe pm, as vrea sa dau drumul la listutza astazi. Ma bucur ca e totul OK, eshti prima de la care aud ca sexul nu grabeste nasterea copilului (eu am verificat data trecuta cand eram satula de asteptat bebelina, si mi s-a zis ca am fost o exceptie)

irina si pe tine te rog de numarul ioanei, trimite-mi pm sau mail

Eu am trecut in lista pe fetele care au fost mai active in ultima vreme, va rog sa nu dati cu rosii daca nu o primiti, trebuie doar sa anuntati ca vreti pe listuta si va adaug ;).

Numai bine,

Boga, mamica de Mirunica si burtica de bb2- 32 + (DPN 1 august)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Mitub depinde de cata apa pui. Nu se evapora chiar toata daca am vazut eu bine la sora mea.

Monica si Bocanila de 35 sapt din burtica
AMR 28 zile

Esentele tari se tin in sticlute mici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Neazta fetele, ce matinale sunteti...vad ca lumea s-a apukat de bucatarit, altele de plimbarit ...bravooo deci sunteti bine

Si noi suntem bine, ne pregatim de plecare, ne intalnim cu o prietena pe care n-am mai vazut-o de 10 ani(e stabilita in Franta)...asha ca voi lipsi, pana dupa-masa.
Suntem bine, aseara bondarelu' meu s-a asezat pe dreapta, si impingea si in rinichi si in fatza, m-a cam durut, dar asta e...e al meu si-l iubesc

Va si aveti grija de burtici

Albinutzza 34+ & Luca bondarelu' din burtica
Traieste clipa
http://community.webshots.com/user/albinutzaa

Mergi la inceput

Andre_ea sa fiti sanatosi, sper sa-ti foloseasca, si daca mai e ceva de adaugat, sa-mi zici si mie

Traieste clipa

Mergi la inceput

Boga, vreau si eu listutza...plsssss, ca n-am primit, vezi daca n-am fost cuminte in ultima vreme

Traieste clipa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia grozav spune:

Buna mamici cu burtici,
Am lipsit cam mult fiindca am fost la mama cateva zile si apoi a monopolizat sotul meu calculatorul.
Am recuperat cu greu ce ati scris atatea zile.
Cezara felicitari pentru bebe super. S-a grabit putin dar vad ca e harnic si mananca bine. ce poate fi mai frumos?
Mamini, cu fluorul m-am tot zbatut si eu sa vad ce e de facut. Si ca de obicei cu cat cauti mai multe informatii, intrii mai mult in ceata.
Eu am o problema cred genetica a smaltului dentar. Mi se cariaza foarte repede, desi am fost foarte atenta mereu cu igiena lor, si pe langa asta ma dor la rece, cald, dulce chiar daca nu sunt cariati, fiindca e foarte sensibil smaltul.
Cred ca mi-ar fi prins bine fluar in copilarie, dar pe atunci la noi nu prea se folosea. Asta e. Acum e prea tarziu. Oricum un stomatolog mi-a prezis ca la 30 de ani nu o sa mai amundinte de-al meu in gura.
dar inca stau destul de bine. Am cativa imbracati, si majoritatea plombati, si merg la stoma oricand apar noi probleme si trag sa nu raman fara dinti, oricat as suferi pentru ei, si crede-ma am suferit destul.
La Adi am vrut sa ii dau fluor, dar am citit niste chestii tare urate si am renuntat. El bea doar apa, ceai neindulcit, sucuri naturale fara adaos de zahar. Cu dulciurile nu se omoara si se spala pe dinti regulat.
Poate mai ai si tu alte sugestii. Eu sper sa mosteneasca copiii dintii lui sotul care sunt mult mai buni decat ai mei.
As mai vrea sa va scriu dar mai intru deseara ca trebuie sa il pregatesc pe Adi sa mearga la munte cu bunicii. M-as duce si eu dar e tare rau drumul si ma scutura prea tare.

Dede, Adi 4 ani, si Medeea din burtica 34 sapt

dede

Mergi la inceput