Mamici de iulie - august 2005(43)
Raspunsuri - Pagina 10
emaaimee spune:
mamini-si Scumpi are program mixt
si noapte si zi!Prin cartile /diverse site-uri pe care le-am citit scrie ca nu e adevarat ca asa va avea programul si dupa nastere-vom vedea noi!Poate nici Duracell,nici Scumpi nu o sa fie pe invers cu fusul prea mult!Ca la inceput o sa se trezeasca totusi des pana isi intra intr-un ritm!Uite-la noi e vreme frumoasa si ieri a fost si azi la fel,nu imi vine sa cred ca e Irlanda!Soare si caldura-20gr maxim
Si mie imi amortesc noptea mainile-mai nou dreapta-palma-nasoala senzatie!
Oana C-odihneste-te
Sorel-de bine ce ma laudam acum cateva zile ca nu ma mai doare spatele,uite ca de azi iar m-a apucat!Tot de la mijoc in jos spre noada ma doare!E normal pt trim 3- durerea e cauzata de greutatea bb,de ligamentele care se intind!Nu te apleca fara sa indoi picioarele,in nici un caz nu indoi spatele,nu tocuri,comprese caldute pe spate.Daca durerea e constanta sau severa aceasta poate indica o problema(piatra la rinichi,etc)-ia legatura neaparat cu dr!
Cin -si eu imi dau seama de pozitia lui bb dupa sughit-mereu sughita in partea dreapta a buricului,un picut mai jos!Si se mai ridica(e deja un obicei prost
)in partea dreapta langa buric si mai sus putin,de ma doare de nu mai pot!Eu zic ca umfaltura e funduletul!Ca piciorusele le impinge mai pe sus si prin parti!Asa am invatat eu anatomie-cu chin/impinsaturi![]()
mitub-da mai e putin,mie mi-au dat lacrimile cand am vazut ca deja avem un bb!Ce emotionant!Abia astept!O sa fim mamici si voi(cele care deja sunteti
) iar mamici
si pestiuc iubit&saltaret de 35s+
mamini spune:
Emaaimee, sper ca iepurasa mea se mai cuminteste cind mai crestem un pic si daca nu...oricum nu am ce sa ii fac si o sa o iubesc oricit de zuza o sa fie...chiar voiam sa te intreb, la tine vine cineva sa te ajute cind e bebe mic? sta sotul acasa cu tine? al meu are concediu de paternitate 3 saptamini, mama ar vrea sa vina dar parca n-as rupe-o de acasa...are muuulte pe cap. si ma intreb: ma descurc? sau fac acum pe smechera ca ma descurc si apoi pling la telefon dupa maicamea sa vina!!!!!!!
M 29+ si dra D
Monicutz spune:
Oh! A inceput deja! Cesara felicitari si sa-ti traiasca piticotul. Sa fiti bine cu totii!
Sorel, sa stii ca si pe mine ma doare noada. Si eu sunt scunda...1,50m si am plecat de la 54,5kg iar acum am vreo 64. eu ma gandeam ca e de la atata stat in fund pe scaun. Eu lucrez 8-9 ore pe zi pe scaun. Nu mai am f mult loc (sapt 35) asa ca stau intr-o pozitie ciudata rau...un pic spre spate. Eu pe asta dau vina.
Eu dorm noaptea, n-am probleme, dar am inceput sa am usoare dureri ca la ciclu cateodata. Nu le-am asociat cu contractiile. Truli-luli sa stii ca si eu am avut durerea aia surda la rinichi....nu stiu ce este/a fost. Vine si pleaca cateodata. O fi avand legatura cu pozitia lui bb??
Va pup,
, 35s
AC spune:
Multam mult fetelor de urari si incurajari
. De cateva zile simteam ca explodez nu alta.
CesaraFelicitari si sa-ti traiasca si sa fie sanatos si voios si mancacios bebe! Tie refacere rapida si sa ne zici cum e bebe: kilograme, ochisori si asteptam poze sa-l vedem pe bebe vedeta: mic si de nota 10
.
Mitub si Ema nu mi-e frica de cezariana in general. Nu-mi place dar am mai avut niste operatii pe uter... ce e grav e ca va fi o cezariana verticala din cauza pozitiei lui bebe... si aceea nu-i doar inestetica ci si se reface greu fata de bikini cut cum ii zic pe aici celei orizontale. Oricum acum asta e, daca nu-i da prin cap sa fie baietel cuminte la loc... trebuie sa ma impac cu ideea si sa gasim repede pe cineva sa ma ajute. Am completat noile acte pentru spital si citit inca o data procedura operatiei si am trimis actele la posta si aruncat cat colo foile sa nu le mai vad ca sa nu ma deprim.
Oana C hi hi... eu nu mai conduc decat prin jur 5-6 mile ca-s pericol public![]()
Andreea si galusca
si ghemotocul
asteptat pe 4 iulie 2005
irinabungau spune:
Mamini, sa vezi ce dragoste pe capul nostru!!! Mama rade de se strica, ca eu tot povestesc cu bebelusha, pana si ce bag pe gura ii povestesc... Iar cand conduc vorbesc cel mai mult cu ea, cant... te doare capul!!! Legat de venirea mamei tale... cat este sotzul tau acasa este bine ca te poti baza pe ajutorul lui dar dupa aceea iti va fi greu singurica. Poate ca ar fi bine sa vina mami a ta sa-ti dea o mana de ajutor in gospodarie, tu sa ai timp exclusiv pentru miss Duracell , iar cand doarme ea sa bagi si tu o ora-doua de somn in loc sa speli sau mai stiu eu ce... Eu o am pe mama si sunt foarte relaxata din punctul asta de vedere... ma bazez foarte mult pe ea!!!
Emaimee, eu am un nervisor in cotul stang pe care cum il ating cum imi amorteste degetul mic... doctorul neurolog mi-a spus astazi sa nu doarma nimeni pe bratul meu stang - nu m-am apucat sa-i povestesc ca dorm singurica inca...
Pupici,
Irina si bebe 30 sapt.
http://photos.yahoo.com/irinabungau
irinabungau spune:
Ce chestie, Cesara era prima pe listutza, si chiar s-a tinut de cuvant!!! Dar nu ma asteptam sa fie asa de rapid...![]()
Anis, sa nu uiti la capitolul urmator sa deschizi listutza de mamici si s-o pui pe Cesara in top!!! Poate primim chiar mai multe detalii referitor la bebe cel grabit.
Tu ce mai faci, cand termini zugravitul???
Pupici,
Irina si bebe 30 sapt.
irinabungau spune:
Monicutz, sunt mai bine, ma doare in continuare coasta dar nu asa de rau, am momente cand doare si e rau, dar cu bubitzele nu-i problema , le dau cu tinctura de galbenele si nu mai mananca chiar asa de tare ca la inceput. Am liber sa ma ung cu aciclovir, dar... n-as vrea totusi, prefer metodele naturiste.
Pupici,
Irina si bebe 30 sapt.
KULTA spune:
Va pup, fetele
Am mai intrat si eu putin sa vad ce mai faceti. Noi ne luptam cu contractii si dureri insa eu sper sa-l mai tin pe bb in burtica 9 saptamini.
URAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!, am primit cadoul dorit de la sotul meu penru ziua mea, o ecografie, poimiine, unde voi afla daca bb e inca baiat, cite kg are, daca are circulara de cordon sau nu si aca totu-i ok. Am facut programare la medic particular si ma costa eco 100e.
Cesara a deschis listuta de mamici. Maaaaama ce emotii am. Se apropie incet, incet.
Va doresc multa sanatate si va pupic pe toate. Aveti grija de voi si sa auzim de bine.
K29+
Kulta graviduta si BB Daniela (15,04,2004)
Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"
mamini spune:
Kulta, bravo, sa ne povestesti cum a fost, tinem pumnii sa fie totul bine si frumos. eco am retinut, e poimiine,dar sa ne spui si cind e ziua ta sa iti uram si noi una-alta...
Irina, foarte frumos ca vorbesti cu bebitza si eu "birfesc" cu a mea, ma asculta si nu-mi raspunde obraznic (deocamdata).![]()
M