Mamici de iulie - august 2005(43)
Raspunsuri - Pagina 11
emaaimee spune:
Andatudor-multumesc si tie de asemenea!
andereea_a-fuguta atunci la cumparaturi ca sa te linistesti sa nu stai cu griji!
Denisam-noi ne mangaiem pe burcticutz,se mai linisteste bb si mai ales cand ma impinge si face colturi prin piele,mie mi-a zis dr ca pot sa vorbesc cu bebitz si sa il mangai ca poate se muta!Uneori se muta ca ma doare cand se impinge/intinde!
Irda-am remarcat ca ai povestit despre intalnire,imi pare rau ca nu pot veni de fiecare cand o puneti de o intalneala!
Irina-bine ca te-ai linistit/ai mers si dr si ca nu te mai doare asa rau!Si noi ne iubim de mama focului,vorbesc toate alea cu bb,asa m-am invatat ca uneori nu realizez ca vorbesc si cand sunt sngura pe strada atunci cand e treaz bb,dupa ce am zis ceva ma uit in dreapta si stanga-daca ma aude careva zice ca e dilie saraca!
si pestiuc iubit&saltaret de 35s+
mamini spune:
Emaaimee, noroc cu hands-free-ul si telefoanele mobile minuscule...o gramada de lume vorbeste de una singura pe strada...atita ca noi vorbind alta limba atragem atentia
...
M
17lory spune:
Buna burtici frumoase!
Sa nu credeti ca daca nu am scris nu am citit mesajele voastre.
De fiecare data cand scriam, suna cineva la usa sau aveam vreo vizita. Asa a fost sa fie.
Adriana, sper sa treaca repede si cat mai usor zilele pana la 37 de saptamani cat vrei sa aiba bebelusul tau. Ma bucur pentru tine ca scapi cu bine, iti doresc nastere usoara si sper sa mai scrii la acest subiect.
Fetelor nu stiu cum a trecut vremea si am ajuns atat de repede si in ultimul trimestru, chiar spre final. Nu vreau sa ne despartim, sper sa tinem legatura.
Nicoleta doctora mea mi-a spus ca vaccinul antitetanos nu este obligatoriu in zilele noastre. Este indicat mamicilor care sunt departe de spital, vin cu trenul sau ma rog in situatii deosebite cand nasc, unde nu exista sterilitate. Eu ma mai gandesc daca sa-l fac sau nu. Tu ti-ai facut cultura de streptococ grupa B? Incerc sa fac analiza saptamana asta la Institutul Cantacuzino.
Va pup dulce, lorena si cei doi nazdravani BOCANILA si BAMBY
emaaimee spune:
Irina-mi-am adus aminte de ce m-ai intrebat de papanasi!F buni mi-au iesit,cu gaura am dat un pic rateu la prima serie,ca ramasesem fara faina in casa,dar i-am bosolit cu gris si faina-ca is inventiv!Apoi nu am mai ramas fara faina!
mamini-sotul a vorbit la munca deja si cum ma apuca il sun si o taie in concediu,fie ca e in mijlocul zilei/noptii si e la munca!(Ar putea sa isi ia concediu si inante sa nasc,dar nu se stie cand nasc si atunci am ales varianta asta!)Noi am zis ca va sta acasa cu mine cateva sapt-sa vedem cum ne vom descurca!Cel putin asta e planul,dar socoteala de acasa...Eu nu am cum sa o aduc pe mama in apt cu o camera!De fapt nu am permisiunea proprietarului ca am avea unde dormi!Uite mie deja a inceput sa-mi raspunda deja-sughita-
ce ti-e si cu copii astia!
blackpanterro spune:
Fetele, pana acum 3 persoane mi-au spus ca voi naste pe 22 cand va fi luna plina.Sa vad acum daca va fi asa, sunt curioasa.
Adriana si Aidan 36+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/blackpanterro/my_photos
blackpanterro spune:
Irina ma bucur ca ai aflat cum sta treaba cu ZZ si ca vei fi bine, insanatosire grabnica....ma bucur ca bebelusha nu va fi afectata 

Adriana si Aidan 36+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/blackpanterro/my_photos
mamini spune:
Emaaimee, sotul meu va fi acasa 3 saptamini si apoi...nu stiu. daca mama ar veni, ar fi complicat,noi avem doua camere, dar nedecomandate,ar fi greu pt toata lumea si ce sens are sa o chinui si pe ea.dupa ce ma mut, daca nu mai rezist o chem, desi lasa o casa care are nevoie de ea- tata, bunica, porcusorul de Guineea ![]()
Adriana, sa stii ca si eu sunt curioasa cind o sa nasti, eu cred ca Aidan sta pina la termen sau aproape...
M
17lory spune:
Am uitat sa-ti scriu si tie Simona!
Daca te incalzeste si eu sunt o surata de a ta. Si eu am probleme cu kg. Doctora mea mi-a spus sa slabesc, incerc si nu prea reusesc. Beau o cana cu apa si iau in greutate.
Cand am sa reusesc te anunt!
Te pup Lorena si cei doi nazdravani BOCANILA si BAMBY
emaaimee spune:
Adriana-dar ce legatura are nascutul cu luna plina de pe 22-m-ai facut curioasa rau!
mamini-de fapt noi stam intr-un apt cu hol destul de mare,dormitor separat din hol si living-separat tot din hol- care e impreauna cu bucataria!Aici se cheama apt cu o camera apt in care stam!Am avea un pic loc inghesuiti ca a la Romania!Sotul oricum cred ca va dormi in sufra cand va merge la serviciu si mama ar putea sa doarma cu mine,dar e stresant sa te inghesui si cum o sa fiu sigur cu nervii la pamant de oboseala,nu am mai insitat sa o aduc pe mama(ca poate ceda rugamintii mele si proprietarul).Cred ca ne-am chinui mai mult cu totii!
Da,noroc cu hands free,nu sunt astia asa socati de strainii care vorbesc in alta limba-suntem tare multi si diverse natii-s-au obisnuit cu atatea limbi,dar tot mi se pare mie caraghios ca nu pot sa ma cotrolez tot timpul si sunt cu musca pe caciula!
AC-inca o data iti doresc sa fie totul bine si multa sanatate!
KULTA-ce cadout frumos.Eu iti urez de pe acum La multi ani si sa fiti fericiti toti 4!Ca e posibil sa ma deconecteze providerul de net in orice moment!Sper sa nu dureze prea mult pana imi pune netul providerul nou!Acum cand am cea mai mare nevoie ![]()
Giana spune:

Cesara,sa-ti traiasca bebitul,sa fie sanatos si tu sa te refaci.E minunat ca deja listuta noastra de mamici s-a deschis.Sa dea Domnul ca toti bebicii sa fie sanatosi.
Incep sa am emotii deja cand ma gandesc ca nu mai am nici eu prea mult...Ma gandesc ca ar trebui sa-mi fac incet-incet bagajul de spital si sa iau patut...masuta de infasat...si multe altele.
De dormit dorm foarte bine inca.Pana adorm il simt pe bebe cum loveste in saltea pe oricare parte asi sta.Evident nici eu nu mai pot dormi cu fata in sus.Dupa ce adorm zice tati ca mai misca si el chiar ciocane usor cu degetul in burtica si bebe ii raspunde.Dar eu nu simt.In schimb cam la 2 nopti ma trezeste cate un carcel la picior de nu stiu ce sa ma fac.Patiti si voi asa?Ca eu simt ca o iau razna de durere.Dupa asta adorm imediat la loc dar cateva secunde...
Si inca ceva...eu nici acum nu ma trezesc noaptea sa merg la toaleta.Si dimineata cand ma trezesc mai stau ceva timp pana ma duc,nu ma grabesc.Vad ca voi faceti si 2 drumuri la toaleta noaptea.O fii bebe al meu prea mic sau de ce???
Irina si fetele care vorbesc cu bebicii...este minunat ca o faceti...Eu am incercat de cateva ori si nu mi-a iesit deloc.Eu vorbeam cu bebe si Sam-cainele nostru- ciulea urechile si venea fuga la mine.Cand vedea ca nu-i dau nimic si il trimit la locul lui se uita mirat inclinand usor capul...Dar bebe ma aude vorbind pentru ca mai ales dimineata am o pofta de vorba...de mama mama!!!
Giana
28+
POZE CU NOI
http://photos.yahoo.com/gianadedu