Mamici de iulie - august 2005(43)
Raspunsuri - Pagina 9
sorel spune:
Cred ca durerea la noada inseamna ca am fost noi prea mici si avem niste burti prea mari. Sau cel putin asa imi explic eu. Fie ce-o fi la urma urmei ... numai sa treaca ca ma termina putin cate putin.
Tocmai am vb cu o prietena care a nascut martia trecuta si ieri a venit acasa. E super speriata si agitata ca nu stie ce sa faca - cred ca de momentul cand ma voi trezi doar cu sotul si copilul singuri acasa imi e cel mai frica. Imi inchipui cum noi ne uitam la el si ne tot minunam si habar nu avem ce sa-i facem - el se uita la noi si se minuneaza de ce parinti are. Ca in "Uite cine cu cine vorbeste". Oare cum ne-om intelege. Dar sunt sigura ca ne vom descurca ca doar abia asteptam sa face cunostinta unul cu altul.
emaaimee spune:
Adriana-am vrut sa raspund ieri,dar a fost dc bulit rau(imi dadea erori peste erori si dimineata la fel),stai linistita ca dopul se mai reface oricum!Si noi ne gandeam(eu si tati) la infectii si cred ca nu mai
pana la nastere,doar sa cadem in extrema cealalta-peste 40s si sa trebuiasca activitate si mincare picanta pt a provoca nasterea!Macar sa stea bebici pana la 37s!Daca stau pana la 37s nu mai ne gandim la rele!
si pestiuc iubit&saltaret de 35s+
irinabungau spune:
Buna seara,
si eu am scris la greu de dimineatza si cand am vazut ca-mi da error... a fost horror!!!

Felicitari primei mamici pe de topicul nostru, sa-ti traiasca micutzul Cesara, sa se faca mare, sa fie sanatos si tie refacere cat mai rapida!!!
Mamini, imi pare rau pentru noptile nedormite, si eu dorm pe reprize, dar bebelusha este cumintica si doarme noaptea... Eu chiar o trezesc si pe ea cand merg eu la toaleta, ma intorc, stau pe marginea patului si o iau in brate s-o simt cum misca, ea imi trage un sutulet apoi ma bag inapoi in pat si dormim amandoua pana dimineatza. Dupa micul dejun o trezesc... stau iar cu mainile pe burtica pana imi raspunde... Astazi a fost extrem de linistita, nu s-a mai agitat ca zilele trecute!!!
Cin, eu merg maine sa fac vaccinul, nu am auzit pe nimeni sa aiba contractii de la vaccin!!! Oricum, cred ca-i bine sa-l faci.
BB23, unde esti???????
Pupici,
Irina si bebe 30 sapt.
http://photos.yahoo.com/irinabungau
Denisam spune:
Cezara felicitari

, refacere rapida si un bebe sanatos si mincacios care sa va aduca numai bucurii!
Irina ma bcuru ca stu si bebelusa sunteti bine si doriti, mie mi-au spus niste doctorii sa nu iti mangai prea des burtica ca se pot produce contractii, datorita unor terminatii nervoase de la degete catre burtica. 2 prietene mi-au zis ca le cerat doctoritza ca faceau asta prea des.
Acuma nu zic ca deloc, dar zic sa fii Antena
sa nu apara contarctiile ca nu ai nevoei de ele asa devreme.
VA pupicesc si tin pumnii la Adriana, OanaC si cine mai e in fruntea listei si se pregatesc de nastere.
Denisa
6+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
emaaimee spune:
Acum sa va iau pe rand ca daca nu a mers dc,am de recuperat:
Kulta-chiar daca esti obisnuita cu mersul pe jos-si eu sunt-5hrs sunt f mult!Adu-ti aminte ce ma certai tu ca mers la munca,dar eu am stat jos,pe fotoliu ca o printesa,nu m-a alergat nimeni!Plus ca tu ai dureri-nu exagera si lasa-l pe Dan sa te ajute mai mult acum ca e acasa!
Anis-ce stresant trebuie sa fie cu varuitul si mie tre' sa imi vina un mester zugrav sa repare niste pete pe pereti care au ramas de cand ne-au inundat vecinii!Abia acum s-au uscat bine!Proprietarul a zis ca repara acum ca sa nu fie miros cand vine bb!Bine ca nu avem decat pe hol si la baie f putin!Si avem geam pe hol si o sa lasam deschis!
Anca-bine ai venit si sa ai o sarcina usoara in continuare alaturi de noi!
Ioana-Corbioana
si sa treaca mai repede timpul si poate chair iesi din spital si nasti mai tarzior!
Lory2004-sa bei lichide suficiente ca e f imp!Sper sa il poti tine la caldurica pe baietelul tau macar pana la 37s!
irinabungau spune:
Denisa, eu nu ma mangai pe burtica, doar stau cu mainile unde stiu ca are pumnisorii cu care ma impinge de zor si sa stii ca-mi raspunde imediat!!! E tare haioasa!! Nu ma mangai... dar de fapt nu mangaiatul ci masatul usor provoaca contractii. Nici eu nu-mi doresc contractii mai ales cu placenta mea...
Cin, eu am vrut sa intru de dimineatza, dar n-a mers chestia "daca voi nu ma vreti, eu va vreau!!" N-a vrut DC-ul si pace!!! 

Am mers la neurolog, m-a ciocanit peste tot si s-a stabilit ca-i Zona Zoster. Asta este, important este ca pe bebelusha nu o afecteaza, iar mie-mi va trece. Parca nici coasta nu ma mai doare asa de tare de cand iau supliment de B1 si B6.
Pupici multi,
Irina si bebe 30 sapt.
http://photos.yahoo.com/irinabungau
emaaimee spune:
FELICITARI 

CESARA08,SA ITI TRAIASCA BEBELE SI REFACERE USOARA!Ma bucur tare pt voi mai ales ca bb desi prematur a avut scor Apgar 10!
Mi-au dat lacrimile instantaneu-ma gandeam de ce asa repede-sunteti bine si am recitit likul si m-am linistit!Poate ai timp sa mai treci pe la noi sa ne povestesti cum te simti,poate pui pozici cu bebele-care e acum mascota oficiala a gastii
Si te asteptam cu sfaturi de mamica cu experienta-alaptat si tot tacamul!
Am citit ieri si despre tine si nici macar nu am facut legatura ca esti de la noi!
mamini spune:
eu ma mai mingii pe burta, ca se mai linisteste si libelula de fie-mea, ca altfel biziie si se agita non-stop.
mi-e super-drag de ea si nici nu pot sa ma supar, o s-o rasfat de o sa-mi fie si rusine era o faza in "panic room" daca ati vazut filmul: Jodie Foster ii spune fiica-sii: "it`s disgusting how much I love you", acum zimbesc altfel la replica asta...mamicile stiu de ce!
M29+ si dra Duracell( ca tot nu ma pot hotari ce nume sa-i pun!)
mamini spune:
Anda, Irina si restul celor care dormiti, f bine, bucurati-va, sunteti niste fericite. cind am intrat in concediu toata lumea imi spune: dormi, fa-ti rezerve ca dupa ce vine bebe nu mai pupi odihna! si asa aveam de gind sa fac. dar...nu e dupa mine. sper ca dra sa isi schimbe obiceiurile, ca timp ar mai fi sa ma odihnesc inainte sa ne nasca ea. ce sa zic...sper si eu ca sa nu innebunesc.
Irina, bine ca te-ai dus la dr, macar stii o treaba si nu traiesti in incertitudine..ce-o fi, ce n-o fi. si ma bucur ca te simti mai bine, o sa se duca si durerea.si e frumos ca va iubiti deja asa de tare tu si bebelusha ta
...
M 29+ si dra D