Mamici de septembrie - octombrie 2005 (36)
Raspunsuri - Pagina 9
cge spune:
Bravo Ioana, o sa mancati super si tu si Miruna.
Da, ma fetele, Victor a crezut ca sunteti toate dupa marimea mea cu fundul mare![]()
Si bebelusha noastra era ok aseara, i-a dat cu piciorul doctoritei cand imi dadea cu gel pe burtica. Probabil era rece si nu ii placea.
La fel ca Miruna, are picioare mai lungi cu o sapt decat restul![]()
Asa planuiam si noi ca la mare sa nu exageram cu plaja. Mergem si cu finii nostri inclusiv un baietel de 1 an + Victor din dotare. Asa ca oricum o sa avem program strict de plaja.
Cristina
mysweetest spune:
Bine ca s-a reparat internetul si ca s-a mai redus latimea
.
Carmi felicitari pentru baietel!
Eu am simtit soarele pe pielea mea acum 2saptamani cand am fost la padure si am stat doar la umbra cu exceptia celor 2 ture la toaleta cand m-a prins soarele dupa ceafa si pe umeri si m-am inrosit iar acum mi se ia pielea in acele zone.
Nici bebelusei mele nu-i place sa stau cu fata in sus ...imi trage niste suturi de ma linisteste imediat
.
Marlena &
Alexandra..saptamana a 28 a
mysweetest spune:
Fetelor voua v-au aparut vergeturi? Eu am constat de vreo 3-4 zile niste dungute albe pe fund doar in partea dreapta ..in rest nika deocamdata.
Sotul meu zice ca nu au cum sa fie vergeturi ca nu prea mi-a crescut asa tare fundul.
Oricum eu pana acum eu m-am cremuit doar pe burta, sani si putin pe solduri iar pe fund deloc ....l-am uitat
.
Marlena &
mysweetest spune:
Bafta la ecografie maine Ioana ..si sa nu uiti sa te cantaresti maine dimineata!
Marlena &
gabiarama spune:
Carmi , felicitari pentru
! 
Ce bine ca dr vostri va spun ca bebelushele au picioarele lungi !Mie imi spune de fiecare data ,ca si la primul copil, ca e mai mic decit trebuie .Dar acum nu-l mai cred si nu ma mai sperie el asa usor .La prima sarcina am plins o saptamina intreaga pt. ca imi faceam fel si fel de ginduri .Dar am nascut un copil normal care avea 52 cm si 3600g, desi eu am doar 1,55 inaltime.
Gabi ,22 sapt.
http://community.webshots.com/user/gabiarama
Oana_B spune:
quote:
Originally posted by septoct2005
Salutare. Sint eu, Ioana, am facut un user special pt noi. Acum il testez
. Trebuie sa scriu 10-15 mesaje sa scap de moderare apoi il pun la bataie
.
Desi nu se permite in mod uzual ca un utilizator sa foloseasca mai multe nickname-uri, s-a facut aceasta exceptie pentru nickname-urile comune care posteaza listutele cu mamici si bebelusi. Va rog sa va rezumati la a posta cu acest nickname doar listuta.
Oana_B
Ioana75 spune:
Oana_B, doar pentru listuta am facut userul - de fapt se vede si din numele acestuia. Am vazut ca multe grupuri de mamici procedeaza asa, pentru a elimina "overhead"-ul celui care intretine lista. Multumim pentru intelegere
! O sa mai scriu mesaje cu acest user, doar pe acest subiect, pina "scapa" de moderare. Dupa acest moment vom folosi user-ul exclusiv pentru a crea capitolele noi si a updata listuta.
PS: fetelor, ce am zis mai sus e in numele tuturor
. Va rog sa tineti minte ce-am promis, si cine va folosi user-ul sa se delogheze imediat ce a modificat listuta
.
Ioana
codruta_grg spune:
Mysweetest, mie nu mi-au aparut inca vergeturi. Iar cu crema iti spun ca ma fac o data la 2-3 zile, nu in fiecare zi. Eu tot cred ca depinde de cum are fiecare pielea, genetic.
Catush eu am avut extractie si radiografie in saptamana 18, mi-a facut anestezie fara adrenalina. Iar inainte am luat si ampicilina.
Fetelor, poate e mai bine sa nu fie asa cald vara asta. Ne topim de caldura acuma, dar daca sunt caldurile alea de anul trecut!!??
Succes la eco, Ioana !!
Va pup,
Codruta &
28 saptamani
poze
cori spune:
dragute burtici...
am ajuns si eu printre voi, m-am mai inscris intr-o listuta de gravidute dar aici vad ca nu am aparut::(( si cum trebuie sa contribui la atingerea numarului "90" ma laud si eu:
am 25 saptamani, bb baietel, DPN 20-25 septembrie..
imi pare cumplit de rau ca nu am mai intrat de multicel pe forum si am ratat intalnirea de pe 2 iunie. mor de ciuda mai ales ca lucrez in apropiere de "la mama" , dar sper sa reluam ideea si sa am si eu ocazia sa va cunosc grase si frumoase::)))
va pupic,
bb Bia si mami Cori