Mamici de septembrie - octombrie 2005 (36)
Raspunsuri - Pagina 10
kid2003 spune:
Buna fetele!
Na ca sunt din nou acasa, ce bine e.... Abia asteptam.
Ioana, ca sa raspund la intrebarea ta: ma declar fanul lui Iosup. Numarul 1 pune. M-a dezamagit dr Pop si pe mine si pe tati. A fost ursuz, neintelegator cu 2 parinti care traiesc cu emotie o ecografie. Nu puteam nici sa ne extaziem "uau, uite-i degetzelele" sau chestii din astea. Nu ne-am permis, ne-a aruncat de vreo 2 ori niste priviri...ca si cum l-am fi scos din meditatie. La inceput s-a uitat pe monitor vreo 10 minute, apoi a intrat asistenta si cand s-a asezat pe scaun a inceput sa ii dicteze. A dictat vreo 10 minute dupa care mi-a zis "sunteti gata" si mi-a dat servetele sa ma sterg.
Eram moarta de ciuda, la Iosup a fost mult mai bine, ne-a inteles ca ne bucuram, ba chiar el ne-a aratat piciorusele, si fatza, ochii, totul. Nu mai zic ca ecograful lui Iosup e sigur mai bun ca se vede mult mai clar pe el...pana si noi ne dam seama, chiar daca nu suntem de meserie.
In fine, ma bucur ca am facut-o si p-asta, sa nu zic ca n-am ajuns si la pomul laudat. Imi zic ca e totusi un profesionist bun si daca el a zis ca e totul ok, atunci pot sa stau linistita.
In fine, aproape ok, pentru ca mi-a zis ca am o schita de notch prodiastoloc pe artera uterina dreapta si bebe are retard de crestere de 5%. Dimensiunile ii sunt totusi in limite normale (unele mai mari cu cateva zile, altele mai mici cu cateva zile). Iar ca greutate are 450 de grame, de unde eu citisem p-e diferite site-uri ca ar avea 300-350 de grame la 21 de saptamani. Pai asta e putin???
Cat despre listeria ta, iti identifica daca ai tulpinile alea acum active, daca ti-au iesit negative, bucura-te. TItrul mare de la fostele analize e dat de faptul ca ai avut la un moment dat listeria. Bravo!
Ioana75 spune:
Multumesc de urari fetelor
. Abia astept sa vad cit de mari mai sint picioarele lu' bb.
Da codruta, am auzit si eu ca vara asta n-o sa fie asa calduroasa.
mysweetest, nu uit sa ma cintaresc
. Desi dupa cite prajituri am mincat azi ...
.
Ioana
anya spune:
Acum pot sa scriu, ca tocmai am terminat un kil de cirese...asta ca sa mai creasca nitelus fundu'. In curand n-o sa-mi mai ajunga monitorul pt latimea mesajelor. Acum am unul de 21. Mai mari stiti sa se gaseasca, sau imi iau un televizor cu ecran lat, evident....
Jadi, cand ziceai ca e ziua ta? Sa venim cu catelul' (sau preferi vre-o mata?)
anya
cori spune:
tot eu...:)
am o idee...![]()
hai sa incercam sa scriem sarcina (in nr de saptamani) si numarul de kg luat.
incep eu:
cori - 25 saptamani - 8/9 kg
nu de altceva dar sunt disperata ca ma ingras pe zi ce trece si vreau sa stiu daca e normal...sau trebe sa mai raresc vizita la frigider
.
numai bine,
bb Bia, mami Cori si cavalerul din burtica 
codruta_grg spune:
Eu am asa:
28 saptamani
9/10 kg luate (65 kg)
talie: 94 cm dimineata, 98 cm seara.
Codruta &
28 saptamani
poze
anya spune:
Ia te uita... suntem gramada pe forum, acum. Scriem la diferenta de secunda! Dar nu vad eu bine, sau forumul e in urma cu o ora si ceva fata de "realitate"?
Precis am inpceut sa nu mai vad bine... e din cauza ca mi-a cresut fundul?
anya
Ioana75 spune:
anya, serveru' e in Olanda, deci e cu o ora in urma noastra
.
cori, bine ai venit, si sa-ti traiasca
!
Eu ma duc la tuns acusica, sa vedeti ce fremoasa o sa fiu
. Din pacate nu imi pot face si suvite, ca tipa care face suvite nu e libera seara saptamina asta ... Nu-i nimic, altadata
.
Ioana
sofia_misicu spune:
Da, forumul e de mult cu o ora in urma. Nu imi explic, poate pentru ca multe fete nu sunt in Romania: sa impacam si capra si varza (niciodata nu am inteles sensul expresiei).
Eu am 19 saptamani - + 2 kg dimineata + 4 seara
Nu am centimetru sa ma masor. In schimb mi s-a latit fundul si din spate am devenit dreapta de la umeri la picioare - femeia scandura...
Vreau sa plec de la birou si nu pot pentru ca tre sa fac act de prezenta, chiar daca nu am nimic de facut.
Sofia
Ioana75 spune:
kid, tocmai tie uitam sa-ti multumesc

. Si eu astept intilnirea cu Pop, desi dr. mea mi-a "sugerat" finutz sa ma duc la Iosup. Am zis ca daca ma vad mai multi dr e mai bine ... Si multumesc ca m-ai linistit cu listeria aia
.
Ioana
Meme1 spune:
salut fetelor
am mai ajuns si eu pe la net si am ramas 'paf' cand am vazut cat de repede va merg degetelele pe tastatura. eu recunosc ca de multe ori nu am ce sa va povestesc, v-am mai spus eu ca aici nici analize nici altele, asa ca la valori nu prea am cum sa ma compar cu voi. asa ca de multe ori ma multumesc sa va citesc, fara sa ma pot pronunta si eu sau lauda referitor la anumite aspecte legate de bebei si sarcina.
Eu am acum 22 saptamani, maxim 1 kg in plus si cam 90 cm in jurul buricului.
Pe bebe il simt cam zilnic, cu mici exceptii de vreo 2 ori, inclusiv azi, cand e probabil s-a intors in burtica si nu il mai simt, dar sper sa revina la pozitii mai de bocaneala cat mai curand.
Va pupic acum pe toate, sper sa nu va suparati ca scriu mai rar, dar ajung la net cam o data pe saptamana.
Pupici
meme