Mamici de septembrie - octombrie 2005 (36)
Raspunsuri - Pagina 8
septoct2005 spune:
Salutare
. Sint eu, Ioana, am facut un user special pt noi. Acum il testez
. Trebuie sa scriu 10-15 mesaje sa scap de moderare apoi il pun la bataie
.
Flavia_Hurducas spune:
Sofia este posibil ca gingiile sa se umfle si fara a fi vorba despre o infectie, doar pentru simplul motiv ca esti
.
Si mie mi se umfla din cand in cand si imi curge sange, dar nu este nimic grav.
Flavia 23+
Ioana75 spune:
Carmi, felicitari pentru
!
jadi, esti prea dragutza cu remarca cu fundurile, nu trebuia ...
.
Fetelor, am facut un user nou de DC pentru noi, o sa va dau detaliile mai incolo, dupa ce fac sistemu' sa functioneze
. E posibil sa plec la maica-mea la Botosani dupa ce nasc, sa stau mai multe luni (pleaca sotu' in strainatate) si acolo n-am net pe cablu, doar dial-up.
Ioana
miflore spune:
Carmi, felicitari pentru baietel!!!
Treaba cu gingiile am simtit-o si eu acum vreo luna dar pt. putin timp cam o saptamana-doua; imi singerau cand ma spalam pe dinti, dar vad ca mi-a trecut!![]()

Mihaela 23++
moki spune:
Salutare,fetele mele dragi!!
Bine v-am regasit dupa "sejurul" meu de la Craiova,cu ocazia nuntii! A fost foarte frumos,desi tare obositor,cu multe socuri pentru bebele meu care a avut parte de zbenguiala,dans pe cinste,si ceva sampanie pe alocuri,ca de,am avut verde de la d-na dr.pentru postura de nasica!!
acuma ,gata,odihna si cumintenie!!
Super pozele,sunteti tare dulcele!!Asa bine imi pare ca acum cand scrie una o pot repera,ma duc imediat la poze..poate va vad si eu totusi "live"..intr-adevar,o intalnire numai pentru papanasi ,ca tot mi-ati facut super pofta..mmmmmmm.... si tot ar fi tare!! Sunt niste terase dragute foc in Drumul Taberei cu mega papanasi,cu multa smantana si o dulceata de afine de mori,dar pana la urma chiar nu conteaza locul!!ce ziceti??
Ioana,imi pare rau de ce ne spui cu deplasarea,dar e bine ca e spre binele tau si al Mirunei!Oricum profitam de orice timp si spatiu sa fii cu noi,sa stii!!
Va pupik dulcel,
Moki
P.S.Aaaaa,si sa aveti vreme buna ca deja ploaia asta devine stresanta raaauu!!
nanadana spune:
Salutari mamici si puiuti
Carmi felicitari pt
si multa sanatate
Hmmmmm....se vorbeste iar de papanasi

,dupa ce vin dupa masa de la diabetaloaga o sa pun sa fac o portie ca deja imi curg balele 
nanadana 23+2
Ioana75 spune:
miflore, nu ma imbogatesc, ca sotul se duce la training
. Acu l-a palit si pe el schimabtul carierei (bine ca pe mine m-a apucat anul trecut totusi
). Si se pare ca va trebui sa-mi iau citeva luni de CIC platite cu 7,8 mil
. Deci cred ca mai degraba saracesc
.
moki, sa-ti traiasca finii
! Dada, eu votez pentru o intilnire doar cu desert in curind - dar sa aiba si inghetata
.
Ioana
Tonnia spune:
jadi, zici ca ne-am latit de tot?
Cred ca bb al meu e meteodependent, ca mine! Nu prea se misca pe vremea asta.
Carmi, felicitari pt baietel! fetelor, nu va mai faceti eco, sunt toti baietei, nu vedeti?