Mamici de septembrie - octombrie 2005 (36)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Si eu plec la mare desi am auzit ca nu e bine intr-adevar sa stam la soare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Feteeeele, tocmai m-am intors de la morfologice.
Totul ok.
Ioana, baga un carucior albastru, please !
Cu numele nu ne-am decis inca, noi credeam/speram ca e fetita.
Pupici la mamici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catush spune:

Si eu vroiam sa merg ,chiar luna asta...
Dar ce vreme ...
Am auzit si eu ca vor fi explozii solare.
Eu fara mare sunt distrusa....macar o zi doua
Pe 13 ma duc iar la dr. si am sa-l intreb...

catush

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Hai, ca m-au luat emotiile, vroiam sa
scriu ´morfologica´.
Tonnia, eu tocmai l-am intrebat pe dr.
meu aseara cum e cu marea (ca si noi plecam
in 2 saptamani) si a zis ca pot sta fara probleme
la soare, cu conditia sa ma dau mereu cu crema.
Bineinteles, nu tre´sa stam intre 12 si 16, cand e
soarele puternic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Papanashi? Ati spus Papanashi? Da, da, sunt de acord!!! Daca vreti mai deschid cateva subiecte!
Serios, ne-am putea intalni si la cofe, la prajituri si inghetate, asta pana se contureaza urmatoarea intalnire cu haleu!
Flavia, si eu auzisem de ceva probleme cu soarele dar am auzit de-atatea ori si pana acum... ideea e ca cine merge (am vazut ca sunt mai multe doritoare), sa va protejati cu crema si sa nu stati la miezul zilei, mai bine dimineatza si seara si sa nu va ardeti si sa nu va avantati in largul marii... si... si... dixtractie placuta la maxim!!!
Si eu ma intrebam ce e cu largitul asta de pe forum, burta mea o inteleg, da' forumul se ia dupa noi?

Mihaela 23++

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia_Hurducas spune:

Miflore niciodata nu am stat la soare la orele amiezii la mare, dar am inteles ca anul asta nici macar dimineata nu mai este sanatos. Sambata stateam si eu la soare in curte si au sarit cu totii cu gura la mine, de parca cine stie ce as fi facut...Si a trebuit sa ma mut la umbra, desi era numai 10 dimineata, soarele nu era puternic.

Cge se tot anunta prin mass-media. Unele institutii trasmit avertisemente angajatilor etc. Nici mie nu imi convine, chiar daca vrem sa mergem doar vro doua weekenduri, pentru ca sotul nu mai poate sa isi ia concediu pana la iarna.

Carmi sa creasca mare si sa fie sanatos baietelul tau!

Flavia 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

S-a largit forumul pentru ca vi s-au largit si voua fundurile si atunci ca sa incapeti.... hehe .

Analizele facute azi sint excelente mai putin fierul care imi absenteaza ... daca stiam ca bb asta maninca numai clantze ...

Jadi
22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofia_misicu spune:

Am si eu o intrebare: CARE SOARE?
Nu vedeti ce e afara? Eu m-as mira daca o sa existe o vara propriu zisa anul acesta. Eu cu si fara soare arzator ma duc la mare la Balcic si o sa stau la umbra sau sub umbrela de ploaie.

Munca asta a inceput sa ma incurce rau de tot. Nu pot sa fac nimic calumea: sa merg la cumparaturi,sa ma coafez si sa imi fac manichiura, sa arat si eu cumva la cununia civila.

Catush eu zic ca poti sa te duci linistita la dentist atata vreme cat nu itiu face anestezie de un anumit fel. Stie doctorul despre ce este vorba...
Si eu tre sa ajung la dentist pentru ca mi s-a umflat gingia de deasupra maselei de minte si asta stiu ce inseamna: infectie!!!!
Asa ca aveti mare grija cu spalatul pe dinti.

Spor la treaba si o zi mai frumoasa decat cea de-afara!
Sofia 19+

Mergi la inceput

nu ma aude si pe mine nimeni??,ce ma fac?
cred ca imi iese maseaua de minte si imi sparge maseaua sin fata ei...
A-ti mai fost una dintre voi la dentist?
Si?
Avem voie sa facem anestezie?
Asta mica e asa de zbuciumata ....cred ca face....

catush

Mergi la inceput

Mersi Sofia esti o dulce...obuna

catush

Mergi la inceput