Mamici de septembrie - octombrie 2005 (36)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Asa jadi, sa facem racolare cu arcanu'. Arcan modern, adica PM. Ma bucur ca ti-ai revenit.

sofia, stim ca tensiunea e mare, las' ca vine ea saptamina viitoare, sa vezi ce o sa te linistesti povestindu-ne ce frumos a fost la petrecere.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeeea spune:

Bine am revenit! Sunt una dintre cele care scriu mai rar, iar explicatia e ca, atunci cand scriu, fiind "mesaj nemoderat", nu apare decat rar.
Incerc iarasi. Cu noi totul e ok, iar bebe loveste din ce in ce mai puternic, ceea ce ma face sa cred ca e sanatos. Maine mergem la morfologica si vom afla mai multe. Oricum, as vrea ca sexul copilului sa fie o surpriza pentru mine, si faptul ca sunt erori in aceasta privinta m-a convins ca nu vreau sa-mi spuna medicul ce e.
Despre intalnirea voastra... numai felicitari celor care au fost, si regrete pt noi, cele din departarea capitalei. Oricum, ne-am delectat cu fotografiile si ne-am imaginat ca suntem toate cele 90 de .
Pupici la mamici

andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Anya, ma bucur ca nu sunt singura mamica care planuieste sa isi streseze bebe1 noaptea cu plansetele lui bebe2.
Astept detalii despre cotizatii nastere la Giulesti.
Fug la consult si ecografie.

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Ei bine,am primit si rezultatul analizelor si Mihnea are prezent streptococul beta hemolitic .Trebuie sa ii dau Eritromicina sirop ,iar dupa aceea va face si Moldamin .

In schimb ,sunt fericita ca a inceput sa manince .E o prima victorie asupra bolii .A reusit sa manince un out moale si e mare lucru dupa ce 2 zile nu a vrut decit lapte , ceai si suc .Ma speria gindul ca o sa ii dam antibiotic ,iar el nu vrea sa manince nimic .

Gabi , 22 sapt. si Mihnea

http://community.webshots.com/user/gabiarama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadm spune:

Dragelor,
Dupa atita frig si ploaie a venit si la noi caldura . Ieri aproape ca a fost prea cald, dar ne-am rasfatat si noi la un picnic. Andreea a alergat atita ca pina la urma a facut febra musculara la picioare, lucru pe care nu l-am mai auzit la ea in 4.5 ani! Dar spre seara iar s-a stirnit furtuna...Ce sa-i faci asa e vremea pe aici primavara: ingheti de frig pina vine o caldura groaznica.

In alta ordine de idei la sfirsitul saptamanii plecam si noi in excursie in Colorado! Abia astept sa vad si eu munti din nou! N-am mai fost la munte de vreo 6-7 ani! Avem mare nevoie de o vacanta!!!

Imi pare are rau sa vad ca unele mamici sunt mai deprimate. Eu am o stare psihica de zile mari, desi uneori ma surprind ca nu am prea multa rabdare cu Andreea, mai ales cind suntem la cumparaturi in magazin, eu ma grabesc si ea incepe sa plece la plimbare printre rafturi. Starea fizica e si ea de zile mari! Nu ma pling decit de foame si de dureri de spate .

Anca 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Ioana ma cantaresc miercuri iar ca sa vad cat am pus intr-o saptamana ca am impresia ca am sarit de cele doar 500 gr regulamentare....si deja imi faceam planuri cu cate kg mai pun pana la final.

Marlena & Alexandra..saptamana a 28 a

Mergi la inceput

Eu incep sa am probleme si cu dormitul ..cu fata in sus in ultimele luni nu e bine ca scade fluxul sanguin ce ajunge la bb iar pe o parte imi cade burta si ma dor unele ligamente ce se intind excesiv si nu mai stiu cum sa ma asez.
Zilele trecute imi povestea o colega care nascuse in iulie ca ultimele 2 luni a dormit in fund rezemata de spatarul unui scaun .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Gabi, multa sanatate lui Mihnea!
MySweetest, eu cam dorm cu fata in sus...dorm si pe parti dar parca mai mult cu fata in sus...se reduce fluxul sanguin la copil?
Problema e ca ma culc pe stanga sau pe dreapta dar ma scol cu fata in sus, stiu eu cat am dormit intr-un fel si cat in altul?
Ioana, ai batut-o pe madam listerie?

Mihaela 23++

Mergi la inceput

Miflore asa am citit ca in lunile mari de sarcina mai precis in ultimul trimestru nu e bine sa dormi cu fata in sus..oricum pe mine nici nu prea ma lasa bb ca imediat cum ma asez cu fata in sus primesc picioruse ...de parca ar sti si trebuie sa ma intorc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana0204 spune:

Buna fetelor, revin si eu dupa o mica absenta. Am fost la medic, am facut testul glicemiei, pe 15 cand mergem iara vom sti daca valorile sunt normale sau trebuie sa facem cel de-am 2-lea test, cel in 3 trepte. Bebelusul este mare, voinic si..probabil un viitor fotbalist dupa cum loveste.
Ma bucur ca ati vazut fotografiile Oanei de la mamici de iulie-august. Noi vorbim de cateva luni bune si eram la curent cu pregatirile ei. O sa fiti uimite daca ati sti pretul unora din hainute. Cum v-am mai spus, la sfarsit de sezon sunt f mari reduceri, asa incat unele din hainutele care in mod normal ar fi costat si 30 de dolari, le-a cumparat cu 5-6. De aia am zis ca pt noi, cele de peste ocean este bine sa vanam reducerile, pentru ca aici chiar exista si de multe ori sunt subtantiale. Asta este si unul din motivele pentru care am inceput pregatirile pentru bebelus mai din timp. Sper in jur de 14 iunie sa ne mutam si noi, bebelusul va avea camera lui, deja am vopsit-o in galben si bleu, sotul lucreaza cam in fiecare zi cate ceva la apartamentul in care ne vom muta.
Nici noi nu vrem sa dormim in camera cu bebelusul, am luat baby monitor si vom putea auzi cand bebelusul are nevoie de noi. Este mai bine si pentru noi si pentru el sa avem putina intimitate, nu vreau sa-l invat dependent, lipit de fusta mea.
Ma bucur ca v-ati simtit bine la intalnire, am vazut fotografiile, poate or sa mai fie si altele, cu mai multe gravidute, sa le cunoastem si noi cele care suntem departe pe colegele noastre de "suferinta".
Cu dormitul nu prea am probleme, tai lemne pe mine desi am un burtoi cat un butoi. Ma trezesc noaptea numai ca sa ma duc la wc, dar se mai intampla cateodata, bebelusul sa speculeze faptul ca nu adorm cateodata (f rar ce-i drept) imediat ce ajung in pat si sa inceapa ghidusiile si sariturile la trapez.
Multa sanatate, si sa aveti grija de voi si de puiuti.

Oana D - saptamana 27

Foto

Mergi la inceput