Mamici de septembrie - octombrie 2005 (36)
Raspunsuri - Pagina 3
Flavia_Hurducas spune:
Eu am plecat acasa. Ploua, este frig si nu am chef de nimic, chiar daca am o groaza de lucru la servici. Poate mai lucrez acasa, dar dupa ce
. Pana si bebe este foarte lenes astazi. Se pare ca si pe el il influenteaza vremea.
Flavia 23+
romana_74 spune:
Frumoase poze de la intalnire... ce n-as da sa fiu si eu pe acolo, dar poate altadata! Si burtici la fel de frumoase!
Apropo de explozia de hormoni de care suferim... ma simt super rau si eu din punct de vedere psihic... nici eu nu ma mai inteleg... nu asa am fost can eram gravi cu Matei?! Zau ca mi-a mancat sarcina creierul, sunt insuportabila!
ROMANA & MATEI(04.07.2003) si bb din burtica( 26 sapt)
jadi spune:
Ia ca am mai terminat din treburi si mi-a trecut si supararea pe viata.
Miine ma duc sa imi repet niste analize , cele vechi sint proaste, am glucoza in urina, nu am mai auzit asa ceva... oricum nu afecteaza pe bb ci pe mine.
Picioarele , ziceti? Le am cit pentru 3 persoane noroc ca am papuci cu deschizatori si ii pot largi sa imi intre banitele in ei. Doctorita de familie cica sa stau acasa ca sa pot sa stau cu picioarele in sus si fara sa fac nimic...
Basca nu prea maninc si ma ingras cite un kil pe zi... sigur e ceva dat peste cap oricum nu ma agit prea mult , miine ma duc la analize si pina seara le am, ca are cumnata niste pile sa le urgenteze si miercuri sint cu ele in dinti la doctorita. Iar saptamina cealalta merg la morfologica asa ca ma voi linisti definitiv,
Pupici alea alea,
Jadi
22 fixamente
cge spune:
Gabi, ii tinem pumnii lui Mihnea.
Daca e sa aiba streptocul asta, e bine sa il tratati din timp.
La Victor, dupa 4 injectii cu Retarpen, am repetat analizele si nu a mai aparut.
Nu am nici o idee cum afecteaza sarcina.
Cristina
jadi spune:
Naty,
eu propun sa tragi aer in piept si sa nu il dai afara si sa incerci sa iti umfli un pic burtica iar sotul sa faca repede o poza ... nu de alta dar sa vedem si noi ceva 
Si baga la cap, scrie si tu ce ai de scris in word si cind ti se deschide pagina copiezi basca ai salvat daca se sterge sau pierzi legatura !!!
Te pup dulce silfida copila,
Jadi
22 fixamente
jadi spune:
La intilneala v-am spus ca exista pe aici pe DC o mamica, care asteapta gemeni dar nu s-a inscris la noi ci doar la gemeni.
I-am trimis un mesaj de racolare ... acum sa vedem ce si cum!
Jadi
22
sofia_misicu spune:
Buna fetelor!
Ce zi oribila! De cand ma stiu nu am pomenit asa o zi!
M-am certat cu barbatu cu 4 zile inainte de nunta si acum incerc sa ma tin tare pe pozitii; la munca e o perioada oribila si ne-a parasit femeia de serviciu si zac intr-un morman de praf si hartii...
In uichend am fost la Sinaia la petrecerea burlacitelor
unde am mancat la porcul la terasa si mi-am fatait burta prin fata Pelesului sa vada si ea locul meu preferat din lume.
Se pare ca a avut efect!!
Stateam la terasa exact langa boxa si canta Joe Dassin o melodie vesela si am inceput sa simt niste impun saturi ritmate in partea stanga. Se pare ca avem aceleasi gusturi.
Ne-am hotarat ca la ecografie vrem sa aflam sexul copilului ca sa ma pregatesc sufleteste din timp...
In secret am cumparat cateva hainute de fetita. Nu am rezistat, erau prea frumoase...
Si eu cred ca o sa aduc copilul in camera mea, altfel cred ca o sa fac sant intre cele doua camere.
Va pup
Sofia 19+
monicafrosa spune:

Pacat ca in Ro ploua, aici de vreo saptamana este f. cald si frumos. Noi suntem bine. De-abia astept seara asta, ca incepem cursurile prenatale. O sa fim prezenti cu tati cu tot. Nu stiu daca v-am zis, am un superb patut alb, din lemn, precum si aparatoare ca sa nu se loveasca bebe.
El e din ce in ce mai puternic, ieri m-am si speriat, a facut o miscare asa brusca, cred ca s-a intors cu totul, ca a fost ciudat.
Mariana Tache, felicitari pt. baietel.
Hildegardsi la mine s-a intamplat sa am secretia alb-galbuie, am citit aici pe site ca nu se intampla la toata lumea, asa ca stati linistite, fetelor. E normal sa se manifeste sau nu. Este vorba despre clostrum, cu care se hraneste bebe in primele zile dupa nastere.
O saptamana buna,
Monica
anya spune:
Lipseste omul un week-end si hop, ii ia o ora sa citeasca ce-ati scris. Ca sa nu mai zic ca iar am schimbat capitolul. S a o iau treptat:
1.Salteluta pt. patul pliant am facut din iarba de mare, de comanda, la un atelier si acum 2 ani m-a costat 400.000.
2.Primul copil l-am culcat din prima zi in camera lui, cu usa dechisa si la el si la noi. O singura data am dormit cateva ore pe canapeaua din camera lui si cred ca in 2 ani si jumatate l-am luat la noi in pat de vre-o 5 ori - cand avea febra mare. In rest - in patul lui. Acum ma gandesc ca BB2 sa-l culc de la inceput cu BB1 in aceeasi camera. Tine daca nu e ff plangacios si cu colici. Daca nu..o sa-l iau primele 3 luni cat are colici in camera cu noi si il mut dupa aceea. Acum sa vedem daca ne ies pasentele... ca socoteala de acasa si cu cea din targ...
3.Flavia, tu pleci de la servici si eu abia am inceput... pana diseara la 21.00 mai am tare mult.
4.Naydea, mie mi-a zis sotul ca deja am inceput s-o iau...razna de la hormoni. E invatat, saracu, de prima data... Mie inca nu mi se pare, dar...s-ar putea sa cam fie asa.
5.Pieptarasul... aveti grija sa nu fie modelul "de pe vremuri" - petrecut si legat cu o panglicuta -ca nu e bun de nimic. Se desface, plus ca trebuie bagat in iniste pantalonasi care au elasticul ba prea mare, ba prea mic si strang... si tot asa. Cele mai bune pt BB-i sunt body-urile cu capse intre picioare si costumasele intregi, tot cu capse intre picioare - astfet incat sa nu trebuiasca sa dam nimic jos pt a schimba un pampers. Daca ai 5 body-uri si 5 costumase... nu-ti mai trebuie alte haine pt primele luni. Eventual ceva de "fite" - vizite, iesit afara- ceva mai gros.
6.Smbata dimineata a nascut prietena mea, la Giulesti, o fetita 3.300 si 51 cm, nota 10. Nastere normala, fara peridurala. Am fost la ea sambata si era OK. Amanunte (cotizatii)- cum aflu, va scriu. In rest..conditiile din spital, aceleasi, cum le stiti.
Mai aveam ceva de scris? Nu mai stiu... Dar daca imi amintesc, ma intorc.
pupici
dana_lucia spune:
Buna fetelor, desi scriu destul de rar va citesc aproape zilnic si mi-a facut mare placere sa va vad in poze la intilnire, sunteti superbe toate!
Cit despre kilograme in plus ma "laud" si eu cu vreo 8 deja dar nu-i bai, important este ca bebe se dezvolta foarte bine si e totul OK cu el!
In rest "no news, good news", nu prea avem noutati, doar ca am comandat camera, caruciorul si setul de baie pentru bebe. Cind o sa le primim vom face poze sa vi le aratam si voua!
Va salut cu drag si s-auzim numai de bine!
Dana Lucia