Mamici de septembrie - octombrie 2005 (36)
Raspunsuri - Pagina 2
nanadana spune:
Da este frumoasa camera fetitei ,dar eu acuma o sa-i cumpar hainute exact ce mi_au dat lista de la maternitate ,si dupa accea avem tot timpul sa iesim la
cumparaturi
nanadana23
Flavia_Hurducas spune:
Si eu vreau sa aduc leaganul lui bebe pentru cateva luni la noi in dormitor. Sunt insa aproape sigura ca va pleca sotul in deplasare, adica in alta camera.
In vara viitoare noi oricum vrem sa mai facem un etaj la casa si atunci va avea Stefan 2 camere, una de joaca si una de dormit, asta in cazul in care nu va mai aparea si o fetita.
Flavia 23+
ana-oana spune:
helau mamici,
eu m-am uitat de 2 ori (acum) pe lista si nu m-am vazut. stiu SIGUR ca am mai raspuns la un subekt asemanator, parca mamici din 2005 sau cam asa ceva (eu credeam ca la asta, dar se pare ca nu e asa)
anyway, trecteti-ma si pe mine cu DPN 11 septembrie, baiat.
ca sa fim 90, nu de alta
.
acum, daca tot m-am bagat in seama, sa va dau un sfat (ptr. 6 luni si peste) - sper sa nu repet ceea ce s-a mai spus - : la dusul zilnic, incepeti sa va masati sanii, miscarile le faceti spre sfrac, (se pare ca e o reteta sigura pt a nu avea probleme cu alaptatul, se desfunda canalele galactofore (?).
O. 
Om intr-adevar bun e numai acela care ar fi putut fi rau si n-a fost.
Nicolae IORGA
Hildegard spune:
fetelor
cum arata pieptarasulla hainuta de bebe?
ca nu stiu....sunt incepatoare.
vero
21
gabiarama spune:
Tocmai asta vrem sa aflam, Cristina .Daca streptococul beta hemolitic e de vina de starea micutului . Bubitele pe care le are el dr. a spus ca par a fi asemanatoare cu cele ale scarlatinei ,iar pielea e foarte aspra la pipait . In rest prezinta toate semnele acestei boli:febra , nas infundat , tuse ,ganglioni umflati, limba rosie etc.
Daca se confirma va trebui sa facem si noi un exudat sa vedem daca nu avem si noi streptococul .
Stie cineva daca dauneaza cu ceva sarcinii ?
Gabi ,
22 sapt. si
Mihnea ,1 an si 5 luni
http://community.webshots.com/user/gabiarama
natydea spune:
E ingrozitor am pierdut tot ce va scrisesem. Ajutati-ma ca ma arunc pe geam! Dupa ce am asteptat 30 minute sa se deschida pagina am scris o multime si pe urma cica parola incorecta. Asta e bataie de joc. Dupa ce ca merge ca o rasnita de cafea nici nu tine minte ce ii dau sa copieze.Mama lui de calculator!
In primul rand va pup pe toate si va spun ca mi-a fost dor de voi. Sunteti niste dragute si intalnirea a fost super. Pacat ca eu din cauza anumitor probleme familiale a trebuit sa va parasesc asa repede. Data viitoare sper sa nu se mai iveasca nimic si sper sa beau si eu o bere cu voi. Ce vremuri erau acum mi se face rau de la alcool.
Jadi diseara sper sa am timp si sa atasez cateva poze. Se vede si la mine ceva burtica si pe cuvant ca am facut 22 sapt.Aici vezi si prima poza a bebeului http://community.webshots.com/user/natydea
Valen te pupic si imi pare rau ca nu pot intra pe chat dar deja simt ca cedez nervos datorita calculatorului. Raluca si pentru tine un pupic.
Eu duminica am fost in vizita la niste prieteni si am avut o iesire de zile mari. Eram o persoana foarte echilibrata si normala numai ca la ei am avut o stare, am izbucnit in plans si nu vroiam decat acasa. Ma simt prost fata de ei, dar nu credeam ca pot face asta hormonii. Adevarul ca sunt si foarte obosita si in loc sa ma ingras in ultima saptamana am slabit 1 kg. De abia astept sa ajung la dr. dar din cate mi-a zis ma paste un concediu cel putin o saptamana.
Va pup, Dea

mi-e o lene...
sanatos!