Mamici de septembrie - octombrie 2005 (36)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns septoct2005 spune:

Acest user este in continuare moderat. Va trebui sa scriu mesaje cu el pina nu va mai fi moderat. Apoi il vom putea folosi pentru crearea de subiecte. Multumesc moderatorilor pentru intelegere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Ioana m-am cantarit si eu si se pare ca tot umar la umar mergem ...tot +11 kg si 93-94 cm in talie in saptamana a 28 a (27+3z)...nici la mine nu s-a depus in talie kilul luat ...cred ca am prins ceva aripioare

Marlena & Alexandra..saptamana a 28 a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Buna graselor, felicitari pentru bebei , analize , etc! ( sint prea multe si nu le tin minte, hehe).

Eu am 5 kile in plus , si am reusit performanta ca in 22 de zile sa iau in greutate 2.3 kile... multttttttttttt de azi sint la regim!

In rest , mi-e lene ca de obicei si nu am chef de nimic!

Anya, fuse duminica asa ca vindeti catelul nu primesc cadouri tardive

Alea alea,

Jadi
22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Ah, vroiam sa va intreb pe astea mai batrine in sarcina.
Pina acum simteam cum loveste copilul intr-o singura parte a burtii acum a inceput sa loveasca ( sau mi se pare!) si in alte parti.
E normal?
E copilul ravasit sau cum?

Jadi
22+

Mergi la inceput

De curiozitate am facut si alte masuratori si am aflat unde s-au depus multe kg:
sani -93 cm
zona buricului-94 cm
solduri-98 cm
talie (mai sus de buric) -84 cm
+11 kg (66 kg) in saptamana a 28 a
Parca as fi un dreptunghi... bine ca nu patrat...deocamdata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

jadi, sper macar ca un La Multi Ani! tardiv sa primesti si de la mine. Sa fiti sanatosi!

mysweetest, cu toate prajiturile, nu reusesc sa ma distantez de tine, umar la umar pe locul 2. Oana din state (ca parca ea era prima) nu ne-a mai zis cite kg luate are, dar noi o lasam onorific pe locul 1 pina ne anunta ca am depasit-o.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

Neata, gravidutelor!

Mi-a mai trecut un piculet raceala, dar nu de tot. Azi e a opta zi.

Bun venit noilor venite! Si felicitari celor ce au aflat sexul bebeului de curand!

Pupici

Nicole 27 saptamani

Mergi la inceput

Ioana cand am auzit ca ai deja 2 kg in plus acum cateva zile ma gandeam ca am pierdut competitia dar se pare ca inca ma tin bine...oricum orice as manca tot se depune iar in ultimul timp m-am abtinut sa mai mananc foarte multe dulciuri dar degeaba..
Imi zicea cineva ca in ultima luna nu se mai depune nika fiindca organismul nu mai are nevoie de provizii..astept si eu ziua aceea cu nerabdare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofia_misicu spune:

Jadi La multi ani!!! Si tie si bebeului pe care il porti in tine. Sa ne povestesti ce cadouri ai primit!!!

Si mie mi se misca galma in toate partile burtii, si nu face buf odata si gata, e o miscare ritmata, ca si cum danseaza house

Diseara la insistentele mamei mele ma duc sa imi iau tinuta de nunta civila pentru ca rochia pe care voiam eu sa mi-o pun era prea "ciudata" pentru asa ceva. Asa ca ma pregatesc de o zi lungaaaaaaaaa.

Spor la treaba!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tangerine spune:

Ramona 25+ sapt, +7 kg, 93-95 "talie", +7 cm la fundulet

vestea buna e ca de mai bine de o luna am reusit sa ma mentin la aceasi greutate, fara vreun efort deosebit
vad ca sunt oricum in top cu kilogramele mele

insanatosire grabnica gravidutzelor bolnavioare

jadi, ai ritmul de "crestere" pe care l-am avut eu in prima luna jumate

Ramona 25+

Mergi la inceput