Mamici de septembrie - octombrie 2005 (36)
Raspunsuri - Pagina 14
dana_lucia spune:
Buna fetelor, vin si eu cu kg. mele, sunt in sapt. 23 si am +8!
Doctorul m-a incurajat spunind ca le pun mai toate unde trebuie adica la bebe si ca e OK asa. Mi-a mai spus ca depinzind de constructia fiecarei e normal sa luam intre 12-16 kg in timpul sarcinii.
Si inca ceva, subscriu la cele scrise de Country Girl (Belgia) referitor la activitatea si a mea pe forum, monitorizarea sarcinii precum si mutle alte detalii e atit de diferita aici (Olanda) comparativ cu Romania incit si mie imi e cam greu sa tin pasul cu modul in care descrieti voi cele experimentate in Ro. Si desigur ca avind o sarcina fara probleme face ca participarea mea pe forum sa fie totusi mai rara dar aceasta si datorita timpului limitat fiind destul de aglomerata la serviciu. Aceste precizari nu se vor o scuza ci doar o precizare in scopul intelegerii mai exacte a "aparitiilor" mele scrise nu prea intense!
S-auzim numai de bine si
din
,
Dana Lucia
Meme1 spune:
Antonia,
eu am luat numai 1 kg pana acum pt ca banuiesc ca am intrat in sarcina cu un surplus de vreo 5 kg. De la pilule probabil. Aveam aproape 70 kg la 1.77 m inaltime. Nu am avut greturi si nici aversitati la mancare, am continuat sa mananc orice si oricand, fara probleme. Probabil bebe s-a hranit din rezervele acumulate, iar eu am slabit fara sa vreau. E adevarat insa ca fac si multa miscare, cred ca merg pe jos zeci de km saptamanal. De circa o saptamana am acumulat un kg, eu practic din saptamana 13 (cand a m fost la echo) si pana acum nu am pus mai nimic la kg. Mici variatiuni la cantar de ordinul a cateva sute de grame (ma cantaresc zilnic, primul lucru dupa ce ma trezesc dimineata) in principal determinate de 'constipatie' care imi mai face mici probleme.
Azi poate sa ajung si eu la doctorita de familie, sa vad daca ma lamureste de ce nu simt bebe-ul la fel de puternic in fiecare zi, acum de vreo 2 zile de-abia il simt, eu am presupus ca si-a schimbat pozitia. Dar imi lipsesc bocanelile lui/ei si sper sa revina cat de curand.
Va pup pe toate
Meme
Flavia_Hurducas spune:
Jadi 

Hilegard sa-ti traiasca
! Cred ca noi, mamicile de baieti, trebuie sa incepem sa ne uitam dupa fete la mamicile de noiembrie-decembrie, sau mai departe. Aici va fi bataie.
Sunt in spataman 25 si am luat 8/9 kg. Nu stiu pe unde le-am pus, pentru ca nu stiu ce marimi aveam inainte. La sutien am trecut de la S la M si burta a crescut evident. Sunt insa sigura si de fund, insa nu imi dau seama cat. Si soldurile...
Flavia 24+
dana_lucia spune:
Si inca ceva, La ultima ecografie morfologica ginecologul mi-a precizat ca data cea mai probabila a nasterii e pentru mine 9.10.2005 deci Ioana te rog imi poti schimba DNP-ul pe listuta? Multumiri anticipate!
Toate cele bune,
Dana Lucia
mysweetest spune:
Felicitari pentru
Hildegard!
La multi ani Jadi!
Marlena &
Alexandra..saptamana a 28 a
miflore spune:
Bun veniit Cori!!! Sa-ti traiasca bebelusul si sa se faca mare si voinic!
Kid, si eu cand am facut eco la 20 de saptamani si 4 zile (deci aproape 21) mi-a zis Iosup ca fetita mea are 510gr +/- 72grame!!! Si stiu ca ar fi trebuit sa aiba cam 350 de grame la varsta aceea gestationala! Oare o sa fac o fetita de 10kg?![]()

Mihaela 23++
nanadana spune:
Dana Luci esti ca mine cu DNP 9.10.2005
sa vedem care din noi naste prima ![]()
nanadana23+3
jadi spune:
vai, va multumesc mult de tot de urari... sa imi aduceti aminte data viitoare sa va dau un suc ca daca promit mincare falimentez![]()
Eu nu mai inteleg nimic, am DPN 10.10.2005 si am numai 22 de saptamini si 2 zile... voi cum de aveti 23? Mincinoase mici , v-am prins cu mita in sac... recalculati si schimbati in 22 ca fac greva ca vreti sa pareti mai mature,
Jadi
22+
Ioana75 spune:
Capitolul 37 ne asteapta www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50643" target="_blank">aici.
PS: fetelor, va rog cititi si mesajul userului septoct2005 de la pagina 8 jos, tocmai ce a fost moderat
.
Ioana