Mamici de septembrie - octombrie 2005 (36)
Raspunsuri - Pagina 12
Carmi spune:
Fetele, dragutele, multumesc pentru urari !
La fel si vou, bebei sanatosi si numai bine !
Carmi aproape 21 / +7 kg.
mysweetest spune:
Eu acum o saptamana adica miercurea trecuta ...in saptamana 27 a aveam +10 kg (65 kg ) si 93 cm in zona buricului.
Maine va zic cat am pus dupa o saptamana
.
Marlena &
Alexandra..saptamana a 28 a
Hildegard spune:
Fetelor, nu am putu scrie ieri, nu stiu de ce, dar nu a mers.
Dar, am o veste.
Avem in burtica un baietel.
Asa ca pune te rog Ioana un carucior Albastru la mine si numele Stefan Petru
Simteam ca e baiat sa stiti, dar toata lumea imi zice ca facem fetita.
Am poze multe....si la sexul lui, se vede clar ca e baietel. Dei, nu sunt dubii sa fie fetita.
Urmatorul eko il am la 30 de saptdac nu vor fi probleme.
am sctat la eko cred ca 40 de minute. Atata s-a miscat nazdravanul pana i-a prins sexul. La un moment dat staea cu fundul in sus si cu capul in jos. Ne-am distrat de numai!
Ioana mai trece la noi Spitalul Matern Arad, Dr. Bunescu caci acolo voi naste.
Multumesc la Dumenzeu ca torul e bine pana acum!
Si voua va multumesc ca ati fost si sunteti alaturi d emine. si per ca veti fi in continuare ca altfel, fac urat...
Vero 21

Tonnia spune:
Neata! Sunt cam suparata cu Kg astea, dupa ce pana in sapt. 18 nu luasem nimic, acum la 20+ am 3 in plus. Conteaza si ritmul de ingrasare, nu? pai in stilul asta ajung la 40 in plus pana la sfarsit...
Hildegard spune:
Eu am 99cm in talie si greutate 5 kg si 1/2 in plus.
Pap normal, si am o constitutie atletica, oasele sunt mari si de aceea. Am facut sport mult la viata mea. si dupa nastere i voi reveni cu masaj si innot.
In rest sa fim sanatoase si bebeii nostri la fel.
Vero
21
nanadana spune:
neata
Verafelicitari pt
si multa sanatate 
Eu am 23sap+,97cm si am pus pina acuma pe mine 5 kg ![]()
nanadana23+3
Ioana75 spune:
Hilde, felicitari pentru
!
mysweetest, m-am cintarit
: +11 kg si 100 cm in "talie" (am 27s + 2z). Deci kilogramul luat in ultimele zile s-a depus oriunde numai pe burta nu
.
Atentionez moderatorii ca o sa mai scriu un mesaj cu userul septoct2005 sa vad daca e tot moderat.
Ioana
gabiarama spune:
Buna dimineata !
Felicitari pentru baietel , Vero !
Eu am 6 kg si 1/2 in plus si 93cm in talie la cele 22 de sapt si 5 zile .
Gabi ,22 sapt si
Mihnea , 1 an si 5 luni
http://community.webshots.com/user/gabiarama
septoct2005 spune:
Acest user are asociat si o adresa de e-mail pe care o putem folosi toate: septoct2005@yahoo.com. Parola adresei de e-mail este aceeasi cu parola userului septoct2005 pe site-ul DC, si poate fi aflata de orice
de pe lista noastra care da un PM user-ului Ioana75.
Adresa de e-mail poate fi foarte utila daca vrem sa avem toate acces la un fisier; de exemplu: cineva trimite un e-mail pe acea adresa cu fisierul atasat si scrie un mesaj pe subiect ca fisierul "x" este in inbox. Apoi fiecare care are nevoie de fisier acceseaza acea adresa de e-mail si isi downloadeaza fisierul.