Discutii despre tratamente naturiste (4)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Miro, mercic mult. Ma intereseza pt mama mea, care are o rana pe col. Am inteles ca tratamentul cu argila ar putea-o ajuta.
pentru toate optimistele multi

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danabadiu spune:

Mironica,
Sunt in a 7-a zi a tratamentului cu argila.Ma cam pisca pe dinauntru,de vreo 2 zile, in special in prima parte a zilei.
Sa-l mai urmez?Face parte din procesul de vindecare? Imi face oare bine? Daca cineva care l-a urmat mi-ar putea da un sfat....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SilvanaPopovici spune:

Mirona, scrie pe undeva de Sovata? Nu stiu unde sa caut, exista un subiect separat sau tot topicul de naturiste?

Ma intereseaza care sunt preturile actuale si cum se fac rezervarile, si daca a fost cineva de curand ca sa imi dea detalii.
Dupa laparoscopia din iulie m-am gandit sa fac si tratamentul de la Sovata care mi-ar fi de folos cred eu, din mai multe puncte de vedere (acuma sigur, depinde si de rezultatul operatiei)chiar daca nu o sa reusesc sa merg cu sotul.

Silvana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jubica spune:

Adi multumesc pentru raspuns,dar mai am niste intrebari:
1.Napraznicul capsule 4buc de 3/zi,si ceai 2 cani/zi?
2.Tinctura de marar si telina in fiecare luna pina in ziua 21?

toate fetele naturale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jubica spune:

Silvanapopovici uite te ajut eu cu un numar de telefon pe care l-am gasit in arhiva sper ca mai este valabil 0265-570933.Daca vrei mai multe amanunte intra pe subiectul "scurtaturi link-uri..." si te vei lamuri.

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elibanilevici spune:

silvinapopovici eu tocmai am venit de la Sovata acum o saptamina si o procedura nu costa mai mult de 100.000 lei.eu am facut 4 proceduri pe zi deci 400.000lei.multa bafta
ELI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Silvana si eu stiam ca sunt ieftine procedurile, cate 100 pe zi si faci maxim 4-5 pe zi. Cate 4 -5 zile pe saptamana, trebuie neaparat sa stai minim 14 zile. Deci fa tu un calcul. De cazare am inteles ca nu e nici o problema, poti sa te duci fra nimic pregatit de acasa sigasesti sa te casezi, la cabane ... pensiuni cica e mai ieftin decat la hotel.
Intrarea la lac e mai scumpa, dar daca ai trimitere de la dr. e OK.
Primul lucru ce tre sa-l faci e sa mergi la un control acolo si apoi ... te indruma dr. pe unde si ce ai de facut.
Bafta! Daca nu te-ai lamurit ... da-mi un PM scurt si caut, cand vin acasa deseara, mai multe subiecte unde s-a discutat despre Sovata. Acum sunt in pauza de masa, sorry. Deseara te ajut cu placere.
danabadiu nu vreau sa te sperii, eu am mai scris ce am patit de la trat. cu argila si de ce am renuntat la el. Ai grija ... daca incep mancarimile ... opreste-te. Am suferit si eu si sotul.
Poate ar fi mai bine sa faci la doua zile, dimineata ...dupa ce o scoti ... o igiena mica, si ... nu mai mult decat in zilele 5-19, ok?
Sper ca te-am ajutat nitel.

Va pup pi toate.

Miro
My ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana spune:

Servus Eli,

Poti sa ne dai detalii de Sovata?
Unde cum cand? Cu trimitere? Fara ? Cum se procedeaza...Etc.

Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elibanilevici spune:

deci sa o luam de la inceput.Am ajuns in Sovata cu un bilet de trimitere de la medicul de familie care nu a contat foarte mult si unul de la gineco cu diagnostic pe el.Este de preferat sa ajungi luni dimineata pe la 8 ca sa poti prinde si procedurile din ziua respectiva.Am mers la VILA de tratament unde mi s-a intocmit o fisa si am platit 86.000 si m-am prezentat la dr Fekete care m-a consultat si s-a uitat printre hirtii (eu am avut putine ptr ca nu m-am investigat dar e bine sa aveti toate analizele la voi inclusiv a sotului).Dupa discutii dr. mi-a prescris 4 proceduri timp de 10 zile.Trebui sa stiti ca simbata si dumunica nu se face nimic .Apoi am plecat la ghiseu si am platit 400.000 ptr.toate pe zi si de acolo m-au repartizat la ce ore sa le fac.Dupa aceea am plecat la baza de tratament unde se fac procedurile,care este situata pe malul Lacului Ursu.Acolo tipele sint f. dragute si a fost destul de bine.Eu faceam asa:-irigatii vaginale cuapa din lac(6l de apa)
-tampon vaginal cu namol(cald)30min)
-unde scurte (10 min)
-baie ina cada(20 min)
Cazare am cautat prin statiune ce ne-a convenit noua ca pret .Noi am stat la Vila Parc cu 600.000lei pe cam. cu 2 locuri.Avind in vedere ca acum a inceput sezonul nu stiu ce preturi mai sint
Oricum va doresc rabdare multa celor care veti merge ptr ca e o plictiseala crunta.va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns livia spune:

Am scris despre niste produse naturiste buuuune la adresa:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50602

Mergi la inceput