Discutii despre tratamente naturiste (4)
Raspunsuri - Pagina 7
adimercedes spune:
quote:
Originally posted by jubica
Adi multumesc pentru raspuns,dar mai am niste intrebari:
1.Napraznicul capsule 4buc de 3/zi,si ceai 2 cani/zi?
2.Tinctura de marar si telina in fiecare luna pina in ziua 21?toate fetele naturale.
Jubica, da, napraznicul capsule se ia 4 bucati de 3 ori pe zi si ceaiul 2 cani pe zi. Eu asa stiu ca tinctura de marar (si din cele scrise de Livia in tratamentul ei se intelege ca si cea telina) se iau doar primele 21 de zile ale tratamentului, adica DOAR in prima luna de tratament si apoi gata. Alea nu se mai iau. Eu am luat pulbere de marar sublingual, iar telina am inlocuit-o cu pulbere de zinc, pentru ca tincturile scad tensiunea, iar a mea era deja de aviator
Sper ca am putut sa iti fiu de ajutor, Adi

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
jubica spune:
Servus fetele,
Mironel ce mai faci,iubita?Sa stii ca am reusit sa-mi deschid un cont pe fertility(de pe alt calculator),iar de luna viitoare incep masurarea temperaturii,daca am vazut ca "fertility" nu ma baga in seama am renuntat luna asta sa-mi masor temperatura.
Silvana firma la care lucrez are o vila la Sovata,iar daca esti interesata as putea sa-ti fac o rezervare(sa-mi spui perioada in care vrei sa mergi),eu credeam ca tu vrei sa te cazezi la hotel.Pretul este de 500000lei/noapte confort I si 400000lei/noapte confort II.
Adita multumesc pentru raspuns,eu am crezut ca in cazul ovarelor polichistice se face ceva suplimentar....dar este tratamentul asa cum il stiu eu.
Sarut toate fetele.
danabadiu spune:
Mironica unde as putea gasi ceea ce ai postat tu cu argila?
Ieri am scimbat alifia de galbenele cu cea de aloe cu propolis care e un bun antiinflamator regenerator al pielii si pe care am mai folosit-o inainte.Cred ca alifia de galbenele creea mai mult senzatia de arsura, desi scria pe ea ca se foloseste si intravaginal si avea galbenele, propolis, lavanda si inca vreo doua chestii de care nu-mi aduc aminte dar tot naturale.Sa mai fac dimineata o spalatura sau macar o tamponare? Cred ca argila cu crema se inmoaie putin si probabil ca ramane in interior ceva argila, mai ales cand o scot dimineata.Azi a fost ok dar cred ca totusi o igiena stricta trebuie tinuta ca altfel nu e de bine.Ma sperie ideea ca ma pot catadicsi peste rana cu cine stie ce.
Multumesc,

asi spune:
Adi multumesc de informatii.
la toate fetele.De saptamana asta ne apucam de orz si poate de maca.Daca om gasi!
http://community.webshots.com/user/ubi19
Mirona spune:
Dana ti-am scris un mail cu faza cu argila, sa nu ocup spatiu cu acelasi mesaj de 2 ori. Sper sa-ti fie bine cu argila.
asi zici ca de saptamana viit. am voie sa te trec de la foste la actuale naturiste? Bafta in noul tratament si sa ne impartasesti si noua cum iti merge pe parcursul tratamentului.
Jubica bravo mama, dai inaite cu temperaturile si daca mai ai intrebari ... stii tu. 
Va pup pe toate.
Miro
My ticker
danabadiu spune:
Multumesc pentru raspuns.Am mai cautat si eu pe net, pe naturaplant.ro
si pe prescriptiile de la argila numai pe una scrie ca se poate folosi intravaginal.(cica granule antiseptice).Ma mai interesez.Ceva in orice caz nu e bun cu argila...poate nu e sterila.Si poate nu toate sunt sterile.Daca mai stii pe cineva care foloseste argila cred ca asta ar fi de luat in calcul.
Merci din suflet.

jubica spune:
Mai Miro am vazut fotografiile de la intilneala timisorecelor,sunteti niste dragute,mi-ar fi placut si mie sa dau o fuguta pina la voi.Tineti-o tot asaaaaa!
Pupici
asi spune:
Miro inca nu stiu sigur de cand dar chiar vreau sa inghit ceva.Inca sunt la faza de documentare.O aspiranta optimista a postat un articol interesant
http://www.evenimentul.ro/local/article/36392,7,baseArticle.html
Te anunt cand incep tratamentu si cu ce.
mano spune:
Buna sunt Mano
Sunt din Constanta si urmaresc cu interes discutiile de pe forum.
As vrea sa va intreb daca a incercat cineva un tratament homeopat, si eventual daca a avut si rezultate.
Va pup pe toate Mano