Discutii despre tratamente naturiste (4)
Raspunsuri - Pagina 5
Marunzika spune:
Ziua buna la toata lumea! Vroiam sa va intreb daca se produce ovulatia chiar daca mucusul nu este specific acestei perioade (nu este transparent, nici elastic)? Caci eu nu "gasesc" acest mucus asa cum ar trebui sa fie in perioada ovulatiei si ma intreb daca ovulez sau nu?!
Noi (sotul si eu) luam in continuare tratamentele naturale, dar pana acum nu prea am avut multe intepaturi pe la ovare dupa telina+marar desi iau deja de 10 zile. Sunt obligatorii intepaturile, ori la fiecare se manifesta organismul diferit? Eu am uitat de argila si aici nu am cautat, poate sa-mi spuna cineva, daca stie, daca se gaseste si in De argila de care avem noi nevoie pt tratament?
Dupa urmatorul cm trebuie sa ma programez la HSG (de fapt trebuia sa ma programeze de acum o luna dar a uitat dr., iar ijn perioada cand puteam eu acum nu mai aveau locuri asa ca mai pierd doua luni cu HSG si planul, iar daca am noroc dupa 2 cm poate reusim sa facem IUI.
Va doresc la toate cat mai curand bb-ei naturali!
gabiu spune:
Miro, ma alatur fostelor naturiste. La echo luna asta aveam in z.14 un folicul de 13 mm pe ov. st iar pe cel dr. cativa f.mici, endometru de 6mm, deci oricat ar mai fi crescut nu ar mai fi avut timp de ovulatie ( ciclu de 30-31 zile). Nu mai reactioneaza organismul la tincturi, deci voi face o pauza de orice fel de tratament!
Am sa va urmaresc oricum evolutiile si va urez bafta!
Stepha spune:
Marunzika, nu e obligatoriu sa simti intepaturi in perioada ovulatiei.Si eu trebuie sa fac HSG-ul , tot aman dar luna asta nu mai vreau sa aman. De argila nu stiu sa-ti raspund ca eu nu folosesc.
adimercedes spune:
quote:
Originally posted by asi
Orzul verde se gaseste sub forma de praf din care se poate face suc sau se tine sublingual de 2-3 ori pe zi .Tratamentul dureaza 3-6 luni dupa care se face o pauza de 4 saptamani.Problema e nu ca nu l-as lua ci ca costa destul de mult.Cred ca totusi voi incepe un astefel de tratament pe care cred ca il voi combina cu ginseng.
Adi Ce e MACA?
Asi, da, orzul verde e scump ca naiba si la noi. Dar il iau, ca stiu ca e bun. Eu nu suport sa il pun in apa, lapte, suc, supa, ceai etc, asa ca il iau cu lingurita si apoi iau inghitituri de ceai de cretisoara (parte din tratamentul Liviei) peste praful verde pana se duce pe gat in jos de tot.
MACA e o radacina peruana, folosita de vechii incasi. Arata ca o ridiche si ginseng, are gust de aluna de padure - se gaseste sub forma de praf si tablete. Uite aici mai multe date:
UN PREPARAT EXCELENT ATAT PENTRU BARBATI CAT SI PENTRU FEMEI !!!
MACA
Radacina de MACA (Lepidium meyenii)
Proprietati adaptogenice si intarirea sistemului imunitar MACA este un adaptogen puternic, un complex de factori care ajuta la refacerea echilibrului sau homeostaziei organismului. Actioneaza in organism pentru a-l ajuta sa se adapteze la situatiile solicitante. De asemenea, adaptogenii intaresc sistemul imunitar si armonizeaza functiile generale ale organismului.
Echilibru hormonal MACA este eficace in reducerea simptomelor premenstruale ca balonarea, crampele si instabilitatea emotionala. Ca un exemplu, multe femei observa o imbunatatire a acestora dupa numai o saptamana de folosire a MACA. Se pare ca MACA ajuta sistemul endocrin si favorizeaza producerea naturala de catre ovare si alte glande endocrine (suprarenale, pancreasul, tiroida) a hormonilor necesari, contribuind la obtinerea unui echilibru functional al organismului. In plus, MACA ajuta la promovarea functiei sexuale la femei prin intensificarea apetitului sexual si a lubrifierii vaginale.
Energie sporita Peruvienii au folosit MACA timp de secole ca tonic general. Cercetarile recente au aratat ca alcaloizii din radacina exercita un efect benefic asupra glandelor suprarenale, producand astfel un plus de energie si vitalitate. Aceste proprietati fac din MACA un supliment ideal pentru studenti, oameni de afaceri, scriitori, sportivi si pentru orice persoana care are nevoie de un plus de energie.
MACA nu contine agenti excitanti, ci ofera avantaje numai datorita continutului sau bogat de aminoacizi, acizi grasi, vitamine si minerale.
Rezistenta fizica si performanta MACA este utilizata din ce in ce mai mult de nenumarati sportivi de talie mondiala pentru imbunatatirea energiei, rezistentei si performantei sportive, ca o alternativa sanatoasa, eficace si sigura la substantele anabolizante.
Afrodisiac si stimulator al fertilitatii MACA era binecunoscuta in antichitate pentru sporirea dorintei sexuale, a libidoului, vitalitatii, energiei si performantelor sexuale.
De asemenea, MACA contribuie si la sporirea fertilitatii prin stimularea spermatogenezei (creste numarul de spermatozoizi) si a ovulatiei prin actiunea unui numar de patru alcaloizi numiti glucozilonati.
Numeroase studii de laborator au demonstrate efectele benefice ale MACA in acest sens, rezultatele fiind deosebit de semnificative.
Toleranta ridicata MACA este foarte bine tolerata de organismul uman, necunoscandu-se pana in prezent nici o contraindicatie sau efect secundar chiar la doze record de 8000mg/Kg corp, in studiile de toxicitate efectuate.
Mod de prezentare: flacon cu 90 tablete*500mg.
Mod de administrare: 3 tablete zilnic.
Cititi cu atentie informatiile de pe eticheta produsului inainte de utilizare.
Produs avizat de Ministerul Sanatatii cu nr.1302/07.04.2003.
livia de pe http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50602 - in josul paginii.
Sa auzim de bine.
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
adimercedes spune:
Mirona, sa stii ca nu te-am uitat. Multumesc ca ai venit cu vesti mai detaliate despre tine. Imi pare rau ca situatia nu e foarte roza, dar daca ai luat hotararea sa faci tratamentul asa cum ti l-a dat medicul, iti tin pumnii si iti urez multa bafta si sa auzim de
cat de repede. Nu stiu daca ai apucat sa vezi ce ti-am scris pe YM. Poate apucam sa povestim mai multe candva zilele astea.
Fetelor, va doresc sa aveti un weekend placut si sa ii puneti la munca
pe partenerii vostri
. O sa incerc sa imi ascult si eu propriul sfat
.
V-am pupat pe toate, Adi 
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
jubica spune:
toate fetele naturale si le doresc un sfirsit de saptamina placut.
Adi,din cite am mai citit despre tine am inteles ca si tu ai niste chistulete.Spune-mi te rog daca Livia ti-a recomandat ceva suplimentar pentru acest lucru.Am mai inteles ca tu faci tratamentul simplificat,imi spui te rog ce ai mai scos din componentele tratamentului?Si mai am o singura intrebare:sotul meu este hipertensiv,am inteles ca tu sau sotul tau a-ti folosit ceva pastilute pe baza de usturoi.Merge tratamentul cu asa ceva?
Mironel,stiu ca in acest weekend trebuie sa te hotarasti asupra tratamentului,doresc sa iei decizia cea mai buna pentru tine!
Multumesc pentru mailul pe care mi l-ai trimis,dar luna aceasta am fost putin bulversata,nu mi-am mai facut graficul,abia am reusit sa tin tratamentul naturist.
Despre mine ce sa va spun,sunt in a 15 zi ,prestez la greu,insa nu cred ca am ovulat, mucusul este creamy,nu are consistenta albusului de ou,dar poate totusi pina peste trei zile....
Va saruta ,Jubica!
Mirona spune:
Briantis si gabiu
v-am trecut la "foste". Imi pare rau ca nu ati avut rezultatele scontate.
Stiu ca nu renuntati la lupta ... ci doar treceti la alte arme, de aceea eu va doresc in continuare: BAFTA!
Laura Ioana nu mai stiu exact despre tine: pentru ce iei trat. nat.? Despre trat. cu argila stiu ca e inclus in trat. Liviei care se face 3-6 luni. Se pune argila doar in anumite zile: z.5 - z. 19.
Asa-i fetelor?
La ce e bun ... vad ca ti s-a raspuns.
Speranta iar a trecut cam multisor de cand nu ti-am raspuns. Mie mi s-a dat sa iau duphaston 6 luni de zile. Acum sunt in a doua luna. Deci mai am patru. Prima data am luat 5 zile … mi-a venit menstra si abia dupa aceea am inceput sa numar lunile pentru tratament. Pe luna se iau 10 zile: 2 pastile pe zi, deci toata cutia de 20 de buc.
Tie cine ti-a dat duphaston? Medicul? El nu a precizat cat trebuie tinut acest tratament?
Ovulatia am obtinut-o in prima luna de duphaston – dar cica a fost una spontana.
Va pupa fata. A avut loc o intalneala intre timisorence, la care am raspuns: prezent.
Daca doriti sa veseti poze ... poftiti.
Miro
My ticker
adimercedes spune:
quote:
Originally posted by jubicatoate fetele naturale si le doresc un sfirsit de saptamina placut.
Adi,din cite am mai citit despre tine am inteles ca si tu ai niste chistulete.Spune-mi te rog daca Livia ti-a recomandat ceva suplimentar pentru acest lucru.Am mai inteles ca tu faci tratamentul simplificat,imi spui te rog ce ai mai scos din componentele tratamentului?Si mai am o singura intrebare:sotul meu este hipertensiv,am inteles ca tu sau sotul tau a-ti folosit ceva pastilute pe baza de usturoi.Merge tratamentul cu asa ceva?
Jubica, eu am PCOS (sindromul overelor polichistice - cred ca asa se traduce). Livia mi-a recomandat asa:
adimercedes: poti lua urmatorul trat., dar vei adauga ceva ca sa nu mai ai probleme cu hipotensiunea:
Tinctura de telina, marar, muguri de zmeur si mastodynon (sau agnus castus) + naprasnic + cretisoara + kamayani + vit.E + acid folic (pana in sapt.12 de sarcina) + vaginal (spalaturi cu bicarbonat urmata de ungerea cu galbenele si ovul cu argila). Act sexual doar in perioada fertile (cum am scris in trat. meu nat). Pe langa toate acestea vei lua maghiran de 3x/zi dupa doza de plante (de dimineata, pranz si seara). Modul de adm. al produselor le gasesti in trat.nat.de la „forta naturii”!
Da, i-am zis lui Serj despre tratamentul cu capsule de usturoi. Le gasesti la magazinul naturist. O sa ii ajute. O sa vezi. Daca mai ai intrebari, pune-le si o sa incerc sa iti raspund.
Sa aveti o saptamana usoara cu reusite
. Adi"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."